Shořelo mi dřevo
- blacklight
Shořelo mi dřevo
Další smůla , už jsem skoro spravil drát a shořelo mi dřevo.
Myslíte že jsem to dřevo mohl nějakým způsobem přetížit , nebo zkratovat?
První se z toho totiž je trochu kouřilo a pak to začlo hořet plamenem a hořelo to docela dlouho - tipuju přítomnost nějaké cizí látky. Nejzvláštnější je, že se to stalo tak z ničeho nic.
První se z toho totiž je trochu kouřilo a pak to začlo hořet plamenem a hořelo to docela dlouho - tipuju přítomnost nějaké cizí látky. Nejzvláštnější je, že se to stalo tak z ničeho nic.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
- smoke
- Kontaktovat uživatele:
Re: Shořelo mi dřevo
blacklight píše:Další smůla , už jsem skoro spravil drát a shořelo mi dřevo.
slibuješ si od tohohle trejdu něco?
- blacklight
Re: Shořelo mi dřevo
smoke píše:blacklight píše:Další smůla , už jsem skoro spravil drát a shořelo mi dřevo.
slibuješ si od tohohle trejdu něco?
Nepochybně.
To , že shoří něco (stříďák , lipolky , dřevo) nemá smysl řešit.
Co chceš vyřešit na něčem co shořelo.
Je to taková metafora.
- blacklight
- blacklight
No to je jak kdybych napsal toto:
Spadlo mi letadlo. Osazení motor MVVS10ccm , serva Graupner C507, nádrž 230ml. A teď mi řekněte čím to je.
To prostě vůbec nemá smysl něco takového tu psát , protože se nic nevyřeší.
Když někdo napíše že mu shořel stříďák s vrtulí 10*4,7 tak to nemá smysl. Co na tomto chceš vyřešit. Jediné co na tom je, je ta informace že se to asi může stát.
Spadlo mi letadlo. Osazení motor MVVS10ccm , serva Graupner C507, nádrž 230ml. A teď mi řekněte čím to je.
To prostě vůbec nemá smysl něco takového tu psát , protože se nic nevyřeší.
Když někdo napíše že mu shořel stříďák s vrtulí 10*4,7 tak to nemá smysl. Co na tomto chceš vyřešit. Jediné co na tom je, je ta informace že se to asi může stát.
- smoke
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:No vidíš a mě třeba takovýhle problém dost zajímá.Nebo o čem byste tady chtěli diskutovat?blacklight píše:
Když někdo napíše že mu shořel stříďák s vrtulí 10*4,7 tak to nemá smysl. Co na tomto chceš vyřešit.![]()
![]()
výjimečně s tebou ardo souhlasím... a ohledně těhlech vláken je to tak jak říká sgames
Nedavno vam tu Losna dakoval ze to tu udrzujete pri zivote !
No to ste sa teda pekne odvdacili akurat tu robite bordel
Navrthujem sa ukludnit zmazat toto vlakno a venovat sa skutocnym problemom skutocnych ludi a ne tu riesit nejake kraviny so spalenym drevom.

No to ste sa teda pekne odvdacili akurat tu robite bordel
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
- smoke
- Kontaktovat uživatele:
SrAjni píše:Nedavno vam tu Losna dakoval ze to tu udrzujete pri zivote !
No to ste sa teda pekne odvdacili akurat tu robite bordel![]()
![]()
Navrthujem sa ukludnit zmazat toto vlakno a venovat sa skutocnym problemom skutocnych ludi a ne tu riesit nejake kraviny so spalenym drevom.
![]()
přesně, řeší se tu pí*oviny, aby pan černý světlo měl radost, že nás blbečky upozornil na to, že vlastně spálenej motor už nebude jako dřív, tak co to tu řešíme jak idioti a pan PBZ je s ním kamarád, takže psychická podpora je samozřejmostí... buď já nebo blacklight nechápe podstatu fóra...