Shořelo mi dřevo

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
blacklight

#16 Příspěvek od blacklight »

No vy si hlavně neuvědomujete že se tu řeší čím dál větší pi**viny a tím klesá kvalita. Já tu kvalitu právě navracím tím , že se znažím aby z tadyma ty blbosti zmizely. Je řada lidí co je tady už hooodně dlouho jako třeba právě Zelda a prostě si začínáme všímat že je to tu čím dál horší.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
blacklight

#17 Příspěvek od blacklight »

arda1 píše:
blacklight píše:

Když někdo napíše že mu shořel stříďák s vrtulí 10*4,7 tak to nemá smysl. Co na tomto chceš vyřešit.
No vidíš a mě třeba takovýhle problém dost zajímá.Nebo o čem byste tady chtěli diskutovat? :roll: :roll: :roll:

tak diskutuj , co na tom chceš vyřešit , ten stříďák prostě asi není na tu vrtuli stavěný tak se spálil , pokud k tomu máš co dodat tak dodej , ale zachvilku tu lidi začnou oznamovat třeba že se jim pohlo servo doprava a pak doleva , nebo že jim nejde zašroubovat šroubek:D :D :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od arda1 »

To blacklight: No comment :cry: :cry: :cry:
ICQ 638556901
Terry
#19 Příspěvek od Terry »

Můj příspěvek do diskuse.
nechci hodnotit formu jakou Blacklight otevřel diskusi.K věci.Pokud někdo napíše,že mu shořel motor s vrtulí 9x7 tak je to opravdu jenom informace ,že shořel motor ze které se nedá víc dovědět.Ale k lepšímu posouzení situace je přece potřeba znát více údajů....typ motoru,reglu,počet článků,velikost vrtule,chlazení motorua reglu,provedení a stav spojení/konektorů,nastavení regulátoru ad....S takovými údaji se už dá sice pracovat ale zase nevíme přesně jak dlouho jel na plný plyn,jaké bylo počasí aj.I když to tazatel uvede tak je to pořád jenom zprostředkovaný bezosobní znalosti toho který chce poradit.(jasný,že přes net to jinak nejde).Závěr:pokud chce někdo poradit měl by dát veškeré informace a ne jen strohý dotaz.
Přece jen ale se zmíním o formě jakou to blacklight udělal.To s tím drátem a dřevem nebylo špatný ale měl to dát jako přirovnání hned na úvodu a ne aby se tady 24hod.mlely nesmysly o nějakých trpaslících a nikdo pořádně nevěděl co to má znamenat.Jinak k těm ostatním neodborným threadům.myslím si že je to něco jako okurková sezona.Přes léto se přece jen tolik nestaví a tak je asi méně těchto odb.dotazů.Dále si myslím že to není zase tak tragický když se tady objevují nemodelářské příspěvky.Přece když už tady někdo dřepí u PC několik hodin tak se nemusí bavit vyloženě na model.téma.Sice existují jiné diskus.fora ale kdo by pořád přebíhal s jednoho na druhé.Takhle to má pod jedním.Asi se to nebude většině líbit(ani já s tím nejsem nadšen)ale zase to není takový prblém který by mě nějak štval.Když se mi to nelíbí tak na to nebudu reagovat.Nemlaťe mě,že jsem toho tolik napsal.
Maverick
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Maverick »

Hosi klidek, nemuzete vsechno tak resit.... proste dalsi pokus o "vtipny thread...." zalozte nekdo tema, ktere nas vsechny bude tak nejak zajimat, treba udelat nejaky sraz, nebo tak neco, ne?
smoke
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od smoke »

Maverick píše:Hosi klidek, nemuzete vsechno tak resit.... proste dalsi pokus o "vtipny thread...." zalozte nekdo tema, ktere nas vsechny bude tak nejak zajimat, treba udelat nejaky sraz, nebo tak neco, ne?

good idea :wink: ale blbý je, že jsme tu z celý republiky (i z tý vedlejší) a ať to bude kdekoliv, přijede tam max pár lidí
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Hoki »

smoke píše:
Maverick píše:Hosi klidek, nemuzete vsechno tak resit.... proste dalsi pokus o "vtipny thread...." zalozte nekdo tema, ktere nas vsechny bude tak nejak zajimat, treba udelat nejaky sraz, nebo tak neco, ne?

good idea :wink: ale blbý je, že jsme tu z celý republiky (i z tý vedlejší) a ať to bude kdekoliv, přijede tam max pár lidí

Bohužel musím souhlasit.
franc258
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od franc258 »

co takhle změnit celou rc manii? takhle by mohla vypadat hlavní stránka. (dělal sem to narychlo tak tam sou nějaký chyby v odkazech a nezobrazují se háčky.....)
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Johnny »

franc258 píše:co takhle změnit celou rc manii? takhle by mohla vypadat hlavní stránka. (dělal sem to narychlo tak tam sou nějaký chyby v odkazech a nezobrazují se háčky.....)
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

jak máš v hlavičce ten řádek pod <title> tak tam zkopiruj tohle

Kód: Vybrat vše

meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

pak to bude mít ty háčky
Don't drink and drive, smoke and fly.
blacklight

#25 Příspěvek od blacklight »

franc258 píše:co takhle změnit celou rc manii? takhle by mohla vypadat hlavní stránka. (dělal sem to narychlo tak tam sou nějaký chyby v odkazech a nezobrazují se háčky.....)

A co kdyby tam místo toho bylo :
Všichni musí zakládat co nevíce temat jako franc258 ,ptejte se na kažbou blbost minimálně pětkrát , cílem je zapráskat forum různýma pi**vinama aby tu toho bylo co nejvíc a my jsme se tu nenudili.

Nejvíce bodů bude za blbé otázky.Každá otázka která se pokládá za složitější bude smazána protože na ni nejsme schopni odpovědět.

Franci , nejlepší jsou lidi jako ty , pár takových taky znám - nad každou blbostí co najdou na internetu mudrlují hoodně dlouho, mudrlují a pak najdou jinou věc k mudrlování , ale zase jen kecají a ptají se ,ale nikdy si nic nekupí . Je rozdíl mezi lidma kterým se něco líbí a chtějí to koupit a mezi těma kterým se akorát furt něco líbí.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od arda1 »

To black light- ještě chvíli pokračujte v těchto moudrech a já osobně přestanu na RCmanii chodit-- :cry: :cry: :cry:
ICQ 638556901
blacklight

#27 Příspěvek od blacklight »

arda1 píše:To black light- ještě chvíli pokračujte v těchto moudrech a já osobně přestanu na RCmanii chodit-- :cry: :cry: :cry:

Já už o tom uvažuju dlouho, tady to tak nějak ztrácí to co tu bylo.

Také proto jsem se snažil vtipnou formou poukázat na to ,že se tu někdy řeší zbytečné věci. Nikomu jsem za nic nenadával , ani jsem konkrétně nejmenoval.
A teď když se tu do mě upstí František258 který tu jednu dobu zakládal další a další dotazy tak už je to moc.

Já s něma dořeším tady toto a tím bude konec.

Na tobě vidím že tě to tu teď štve , jenže musíš pochopit že mě už taky nebaví se pořát dívat jak se někdo znova a znova ptá na EG , easystara atd.

Dokonce jsem si říkal že by nebylo marné převzít nabo sepsat takové ty úplně zálůadní věci , aby jsme to tu neřešilo furt dokola.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od arda1 »

blacklight píše:
Franci , nejlepší jsou lidi jako ty , pár takových taky znám - nad každou blbostí co najdou na internetu mudrlují hoodně dlouho, mudrlují a pak najdou jinou věc k mudrlování , ale zase jen kecají a ptají se ,ale nikdy si nic nekupí . Je rozdíl mezi lidma kterým se něco líbí a chtějí to koupit a mezi těma kterým se akorát furt něco líbí.

Nevím proč neustále někoho napadáš a urážíš- pokud ti to tady "nešmakuje"a připadáš si jako mezi idioty tak sem nelez-najdi si nějaké čistě vědecké odborné univerzitní fórum na úrovni -třeba o studené fůzi nebo tak :wink: My si tady rádi pokecáme o shořeném motoru a nebo o tom proč mi to neletí. ARDA1
ICQ 638556901
georg
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od georg »

Plně souhlasim, ale někteří to pořád budou zakládat. Myslim si, kdyby to tu každej prošel, tak určitě něco najde. Já pokud to de, snažim se hledat i na dalších stránkách pokud to tu nebylo. Neříkám že jsem dokonalej(nikdo z nás), ale někteří jsou dosti umínění a nakonec stejně skončí tam, kde jim ostatní radily. Uvědomuju si, že je okurková sezona, v zimě určitě bude zase o čem diskutovat. Snaž se to vydržet nebo si toho nevšímej, klido mě ukamenujte pokud jsem něco blbě napsal. :idea:
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
blacklight

#30 Příspěvek od blacklight »

arda1 píše:
blacklight píše:

Nevím proč neustále někoho napadáš a urážíš- pokud ti to tady "nešmakuje"a připadáš si jako mezi idioty tak sem nelez-najdi si nějaké čistě vědecké odborné univerzitní fórum na úrovni -třeba o studené fůzi nebo tak :wink: My si tady rádi pokecáme o shořeném motoru a nebo o tom proč mi to neletí. ARDA1

1) já nikoho nenapadám , on začal
2)mě to tu přestává bavit , proto jsem se snažil to změnit
3)sem si budu asi opravdu jen chodit číst ty perly o tom jak někomu nefunguje drát...atd.
4)nikomu jsem neřekl že je idiot
5) měl jsi příležitost se k tomu motoru vyjádřit a pořádně to prodiskutovat že shořel - no jo , ono se to opravdu musí pekelně prodiskutovat , je to důležitá věc
K tomu motoru: když dáš na takový motor takovou vrtuli tak nemůžeš čekat že ti motor pojede jak skvěle a ještě si u toho bude zpívat
Zamčeno

Zpět na „Ostatní“