paicreat píše:to: vrabec1
Baterky vo vysielači som menil včera (mal som tiež podozrenie lebo už boli slabé) a vyčistil som aj kontakty v klietke nepomohlo...
Ty lietaš kosačku na baterky v klietke?
paicreat píše:to: vrabec1
Baterky vo vysielači som menil včera (mal som tiež podozrenie lebo už boli slabé) a vyčistil som aj kontakty v klietke nepomohlo...
petruncicek píše:Měl jsem obdobný problém v prosinci, 2X během dne rozstřelený pročko, už jsem si myslel že jsem tak levej a seknu s helinama, při testu na stole bez motoru vypadalo vše v poho, zkoušel jsem hlavně serva protože to byli takový divný pády jako kdyby něco přestalo fungovat na cyklice.... serva se zdáli v poho .... a pak náhodou jsem přimáčknul kabel serva přímo v místě jak vstupuje do krabičky serva a všechno se zbláznilo ... přijímač přestal makat serva sebou cukli prostě jasný pád. Následná rozborka serva ...jeden slaboučký drátek z červeného kabílku hnedka u pájení se třepil a zřejmě po roztočení a pohybu se dotýkal kolegy a společně dělali neplechu .... přepájeno a v poho ... osobní zkušenost .... test velice jednoduchý bez jakéhokoliv rozdělávání .... nemusí to být tím, ale samotného mě to překvapilo co se může stát...
JMalik píše:Používám Futabu, protože to patří k tomu nejspolehlivějšímu co se dá v současné době pořídit (když by se to rozebralo do detailů, tak já osobně neznám v současnosti žádný jiný spolehlivější systém řízení)
Na tohle ale nepomůže ani ta Futaba.
Na 35, 40Mhz se padalo na poškubávání, rušení...... a hodně událostí se na to dalo hodit. Když vynechám rány na ruce, tak dnes je většina pádů na 2,4GHz na tu stejnou čuňárnu v instalacích jako to spadlo v těch MHz pásmech. Jenže dnes to je zásadní rozdíl. Rušení na 2,4GHz je tak vyjímečná událost, že už se to na to nedá hodit. Zbývají ty baterky v kleci, sračkoidní konektory, šrotové přijímačovky, šunky serva.......
Krtko6 píše:Ja mám zlú zkusenosť s DX6tkou s lietaním v zime, keď sú teploty po nulou a zem je pokrytá snehom. Po pár metroch to skončilo haváriou. Mám totálne znížený dosah a je jedno, či to je prijímač AR 6200 alebo orange. Ináč celý rok bez problémov. Myslím, že to tu tiež niekto písal. Nerozumiem prečo to niekomu v zime lieta inému nie. Na novú sezónu sa chystám pre istotu pridať na prijímač kondenzátor http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ector.html Má zabraňovať výpadkom napájania(brown out).
StanleyT28 píše:
A taky kouslý přijímač, který se díky vygenerované špičce kousne tak, že už se neprobere, dokud se znovu nevypne a zapne......
Krtko6 píše:.... Na novú sezónu sa chystám pre istotu pridať na prijímač kondenzátor http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ector.html Má zabraňovať výpadkom napájania(brown out).