Obal na křídla
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obal na křídla
Já jsem si koupil v e-shopu za 610,- Kč tohle: http://www.snowboard-shop.net/obaly_all ... -vaky.html Proti pomačkání je dobré ještě křídla (trup se tam asi taky vejde) něčím obalit, ale už nějaké obaly z Mirelonu nebo čeho už mám. Kolega něco takového koupil už kdysi ve výprodeji v Lidlu, za míň než polovinu. Já to taky dlouho vyhlížel, neviděl, tak jsem to nakonec koupil v e-shopu.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
Osobne tieto prepravne obaly vyrobim z obycajnej karimatky. V TSCU to maju celorocne za nejakych 2-3 euro resp cca 55 - 80 korun. Karimatku staci ohnut na polovicu alebo vyrezat potrebny tvar zlepit okraje chemoprenom obist paskou na koberce a je to. Rychle lacne ...
Spekulacie okolo parozabran a roznych dalsich zalezitostiach nerozvadzam pretoze svoje modely uskladnujem a prevadzkujem iba vo vhodnych podmienkach.
Spekulacie okolo parozabran a roznych dalsich zalezitostiach nerozvadzam pretoze svoje modely uskladnujem a prevadzkujem iba vo vhodnych podmienkach.
Fachcim na 35 Mhz Kanal 79
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Ty karimatky za 55,- Kč jsem koupil v Tescu taky. Kapsy (ani z jiných materiálů) nedělám, protože při navlékání na křídla se pěna trhá o páky křdélek.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
Folie se jmenuje Sunflex.
Koupí se to ve stavebninách v metráži, má to z jedné strany Al folii stříbrné barvy, z druhé strany ty igelitové kuličky. Cena je určitě snesitelná a obaly jsou z toho super.
Dřív jsem to obšíval lemovkou, teď to přímo svařuji modelářskou žehličkou. Položí se to na sebe (samozřejmě bublinkama dovnitř) a z jedné strany se to tak po 5cm naboduje přímo tou žehličkou nastavenou na max. teplotu.
Když je to sbodované, tak plynule pomalu tahem vytvořit šev po celé délce široký cca 1cm.
Otočit, sbodovat z druhé strany, zase ten šev po celé délce.
Nakonec zarovnat - zastřihnout švy, aby to vypadalo.
Suché zipy na to našívám, protože to nedrží dobře žádným lepidlem a trhá to horní vrstvu té hliníkové folie.
Koupí se to ve stavebninách v metráži, má to z jedné strany Al folii stříbrné barvy, z druhé strany ty igelitové kuličky. Cena je určitě snesitelná a obaly jsou z toho super.
Dřív jsem to obšíval lemovkou, teď to přímo svařuji modelářskou žehličkou. Položí se to na sebe (samozřejmě bublinkama dovnitř) a z jedné strany se to tak po 5cm naboduje přímo tou žehličkou nastavenou na max. teplotu.
Když je to sbodované, tak plynule pomalu tahem vytvořit šev po celé délce široký cca 1cm.
Otočit, sbodovat z druhé strany, zase ten šev po celé délce.
Nakonec zarovnat - zastřihnout švy, aby to vypadalo.
Suché zipy na to našívám, protože to nedrží dobře žádným lepidlem a trhá to horní vrstvu té hliníkové folie.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Našel jsem jeden e-shop, kde to prodávají na m2. www.ceskemodelarstvi.cz
Nemate typ, kde by se dala koupit ta pekna latkova lemovka, co se pouziva na "profi" termo obalech na kridla?