Obal na křídla
Obal na křídla
Ahoj,
rád bych si vyrobil něco podobného tomuto http://www.radiem-rizene-modely.cz/stor ... 90___.html .
Nemáte s tím někdo zkušenost? Z čeho vyrobit a kde koupit materiál?
Moc děkuji
rád bych si vyrobil něco podobného tomuto http://www.radiem-rizene-modely.cz/stor ... 90___.html .
Nemáte s tím někdo zkušenost? Z čeho vyrobit a kde koupit materiál?
Moc děkuji
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obal na křídla
ahoj,já to vyráběl z bublinkové folie a dobrý,kamarád to má vyrobeno z toho odkazu a taky to chválí,kde koupil nevím ale já bublinky mám z práce a nechají se sehnat někde obi,baumax apd.
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
ja to delam z izolacni folie za topeni.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Robím to buď z mirelonu jednostranne plátovaného hliníkovou fóliou alebo lepšie z bublinkovej fólie tiež z jednostranne naneseným hliníkom (oveľa odolnejšie a pevnejšie ako ten Mirelon). Používa sa to tuším ako parozábrana, kupoval som to raz v nejakej predajni s podlahovinami a aj v Hornbachu či Baumaxe, už si nepamätám. Vyrezané alebo vystrihnuté tvary sa dajú buď zlepiť a olemovať univerzálnou lepiacou páskou (šedá, čierna, biela, strieborná), alebo zošiť a olemovať textilnou lemovkou na stroji, alebo zvariť upravenou pájkovačkou.
Vetsinou se jedna o parotesnou bublinkovou folii s hlinikovou vrstvou pro zlepseni tep. izol. vlastnosti. Najdes to ve stavebninach, bauhaus, Hornbach, apod. Dela to Sunflex nebo Juta (vyrobcu bude urcite vic.).
http://stavebniny.baushop.cz/folie-paro ... n-50m2-bal
http://stavebniny.baushop.cz/folie-paro ... n-50m2-bal
Díky, vezmu ten SUNFLEX, snad se to dá koupit po pár metrech, všude je balení po 50m
a to je moc
Lepší je bublinková folie z jednostrannou vrstvou hliníku.Lépe ochrání při přepravě,
než mirelon.Odzkoušeno na 2,2m akrobatech a to dostanou ran, když je nesu do baráku.
Kupoval jsem ji v Hornbachu ve Zdibech.Nastřiháš si podle křídla, vop,
sop kusi o cca 4 cm ( nutno změřit na křídle atd. ) větší na každou stranu
po obvodě přiložíš k sobě bublinkami nastavíš žehličku na nejvyžší teplotu a
přibližně 1,5 - 2 cm po okraji přižehliš k sobě.Potom můžeš po obvodě přelepit
takovou stříbrnou samolepící páskou se sklem, ale není to nutné dobře to drží i bez.
Žehličku nastavit opravdu na vysokou teplotu, hliník odráží teplo, tak se musí jet po kraji
pomalu, dokud bublinky neprasknou a nesvaří se to.
než mirelon.Odzkoušeno na 2,2m akrobatech a to dostanou ran, když je nesu do baráku.
Kupoval jsem ji v Hornbachu ve Zdibech.Nastřiháš si podle křídla, vop,
sop kusi o cca 4 cm ( nutno změřit na křídle atd. ) větší na každou stranu
po obvodě přiložíš k sobě bublinkami nastavíš žehličku na nejvyžší teplotu a
přibližně 1,5 - 2 cm po okraji přižehliš k sobě.Potom můžeš po obvodě přelepit
takovou stříbrnou samolepící páskou se sklem, ale není to nutné dobře to drží i bez.
Žehličku nastavit opravdu na vysokou teplotu, hliník odráží teplo, tak se musí jet po kraji
pomalu, dokud bublinky neprasknou a nesvaří se to.
Nevíte někdo, kde se ta folie dá sehnat, třeba několik metrů?
Zkusil bych Bauhaus, Hornbach.
Koupil jsem tu bublinkovo/foliovou - ma to ale jeden hacek - vsude kde jsem to obchazel ( v Praze ) to prodavali POUZE na ROLE ..
Az pri sluzebce jsem to koupil v nejakem hobby markete jako zbytek role v rozumnem mozstvi
To je snad jediny zadrhel. Nic jsem nesil, pouze slepil sedivou Duck paskou ( original - ne kopii ! ) a drzi to festovne. Lepici paska to zaroven i vyztuzi - takze za malo pene hodne kvalitni muziky. 500 kc za jednu pulku tj 1000 kc na ero - viz odkaz bych za to fakt nedal ...
Az pri sluzebce jsem to koupil v nejakem hobby markete jako zbytek role v rozumnem mozstvi
To je snad jediny zadrhel. Nic jsem nesil, pouze slepil sedivou Duck paskou ( original - ne kopii ! ) a drzi to festovne. Lepici paska to zaroven i vyztuzi - takze za malo pene hodne kvalitni muziky. 500 kc za jednu pulku tj 1000 kc na ero - viz odkaz bych za to fakt nedal ...
Nevím, kde se prodává pouze na role, mně vždycky z role uřízli, kolik jsem si poručil....Ať už to byl Mirelon, parotěs nebo cokoli jiného.
Vždyť píšeš, že jsi koupil zbytek role....takže předtím z toho někomu taky museli uříznout, jinak by zbytek nevznikl....
Vždyť píšeš, že jsi koupil zbytek role....takže předtím z toho někomu taky museli uříznout, jinak by zbytek nevznikl....
Já to řeším bublinkovou folijí a tu získáš když zajdeš tam kde mění skla na auta a tam tě zavalí
množstvím o jaké si řekneš a zadarmo. To samé v autoservizu protože do bublinek se balí plastové
díly na auta a oni jsou rádi, že se bublinek zbaví.
množstvím o jaké si řekneš a zadarmo. To samé v autoservizu protože do bublinek se balí plastové
díly na auta a oni jsou rádi, že se bublinek zbaví.
Část modelů http://www.rcalbum.com/index.php?sum=904&amode=
Surgical píše:Nevím, kde se prodává pouze na role, mně vždycky z role uřízli, kolik jsem si poručil....Ať už to byl Mirelon, parotěs nebo cokoli jiného.
-----
promin jestli jsem se te nejak dotknul , nicmene skutecne nemam zadny duvod si cokoliv vymyslet - pokud je situace jina - ok
logicke cviceni na tema jak vznika zbytek mi prijde nadbytecne
Já pro příklad kupoval v Baumaxu..Tam mají na metry.Ovšem v Bauhausu mě poslali do pr.... ,že maj jen role.
Pavel Bartoš
Tak včera jsem byl v Bauhausu, už to tam ani neprodávají. taková základní věc.