DaveLister píše:Netusim jak litas, ale, ja bych ten problem pri tictocich taky tipoval na ruce.
Pokud mas par volnejch dolaru, tady se da koupit instruktazni video primo o tictocich od Berta Krammera:
http://www.smacktalkrc.com/Nic prevratneho se tam ale nedozvis, v zasade to ze mas pouzivat plnou cykliku a co nejmin kolektivu a ze natocenim ocasu si to muzes presouvat kam chces.

Diky vsem k tomuhle tematu. Kazdy ma trochu jinou zkusenost a jde o to si to vyzkouset a poznat, kde muze byt zakopany pes.
DaveListere diky moc

. Video jsem si koupil a ted jsem se cely vecer preucoval

. Preferoval jsem to presne obracene. Jde to taky, ale dusi to motor. Urcite to melo vliv.
Problem je trochu v tom, ze litam mod 1 na rozdil od Berta. Mod 2 je urcite alespon pro bocni tictoc vyhodnejsi. To uz asi menit po tech letech litani s erama nebudu.
Ve Phoenixu jsem si to tedy nejdriv namlacoval do hlavy s tou 700 spalovakem jako lital Bert. Dokonce jsem si zpomalil simulaci na 70 %, abych to dostal do makovice a preucil si to. Taky se mi zda, ze je daleko dulezitejsi to casovani cykliky a kolektivu v tomto pripade nez naopak. Pak simulace na 100 % a nakonec hup na 550ku. Tam uz to je vsechno rychlejsi. Par desitek minut trapeni, ale pak to najednou naskocilo a parada. Je to spravna cesta. The cyclic is your friend...

.
Kdyz o vikendu nebude vylozene tragicky pocasi, vyzkousim v realu. Kdyz ani to nebude stacit, prubnu jeste ty SpinBlades listy. Nevite nekdo tip, kde se daji sehnat distacni podlozky pro kompenzaci mensi tloustku listu, ktere se tady zminovaly ? (10mm SpinBlades list vs 12mm u 550). Diky.