Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
Re: Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
Jirko v mejlu máš vše na Supru.
Bože jestli to kolega postaví, tak nám naseká prdel kdykoli se mu zamane.
Bože jestli to kolega postaví, tak nám naseká prdel kdykoli se mu zamane.
Tak já se těšim, znáš to
pořád je co vylepšovat

pořád je co vylepšovat
lipan píše:Tak já se těšim, znáš to
pořád je co vylepšovat![]()
Taky jsem našel jednu fotečku
Jo a ještě pošli kolegovi tohle
http://www.f3j.in.ua/index.php?id=204
http://www.f3j.in.ua/index.php?id=204
- Davidus007
Taky jsem dneska protáhnul svého Vikinga a kombinace ranní "pseudotermiky" (nechápu co dokázalo sluníčko vykouzlit za asi 15min svícení) s nezapomenutelným svištěním nad hlavou (sakra tenhle zvuk mě nikdy nepřestane bavit) jsem si tu hoďku dokonale užil 
Čus Davide.
Kdypak nás navštívíš?

PS....na sobotním létání bylo zajímavé, jak se vyladěné F3B-E, ale i Airon (ješitně musím podotknout že Viking líp
stačil konstrukci (papírák), ala Daidalos. To přirovnání k Daidalovi ber s rezervou. Dokud to člověk nezažije a nelétá v jedné bublince (neb termika nebyla nijak moc výrazná, ale byla), že je možné ustát model který má poloviční plošné zatížení než Viking. Ale musím přiznat, že bez Sky-bonzáka bych to nedal.
Kdypak nás navštívíš?
PS....na sobotním létání bylo zajímavé, jak se vyladěné F3B-E, ale i Airon (ješitně musím podotknout že Viking líp
Oproti takové mouše musela být docela dřina s naloženým Vikingem se v tom stoupáku udržet.
Ani ne. Mám to teď model dost odladěný, ale probíhalo to tak (aby jsme se nezrazili), že on točil na ouškách malý poloměr a já ho oblétával, na malinko větším poloměru. Jak jsem psal, prostě zážitek. Samo, že jsem páčkoval zvesela, protože tohle (na tak malé rychlosti a náklonu) už nejde pojmout jen mixem do SOP. Pro tento režim zapínám snap-flap a Sop řídím rukama. A dá se:-)
Prdel je, že mi s Jirkou máme v érech SkyAssistanta a pořád to bylo..kolik máš výšky? neb podle toho jsme určovali kdo je pod či nad sebou. Prostě aby jsme se nesčuchli.
Prdel je, že mi s Jirkou máme v érech SkyAssistanta a pořád to bylo..kolik máš výšky? neb podle toho jsme určovali kdo je pod či nad sebou. Prostě aby jsme se nesčuchli.
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
Ten lehouš je úžasný. To musí být super relax se jen tak něžně nést nahoru ve stoupáčku
.
Dalibore, teď budeme testovat výrobu prototypu křídla alá Supra, jen musíme sehnat nějakého dobráka, který nám to vyfoukne než postavíme vlastní vývěvu. Cena za vyvakuování 3m křídla je teda pořádná darda.
Dalibore, teď budeme testovat výrobu prototypu křídla alá Supra, jen musíme sehnat nějakého dobráka, který nám to vyfoukne než postavíme vlastní vývěvu. Cena za vyvakuování 3m křídla je teda pořádná darda.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
- Davidus007
Dalibore no podle toho co pises to musela bejt parada. Je fakt ze nemam u nas na letisti moc moznosti se s nekym "merit" obcas se potkam s Tomem Hrubym a jeho "jeckem" ale zatim jsme nemeli stesti byt spolu ve vzduchu.
Dalibore pokud pocasi vyjde a sli by jste o vikendu, tak se moc rad pridam...navarime kafe, oblekneme prstaky a budeme se modlit za nejakou bublinu, co Ty na to ????
Navic Dajdalose jsem jeste nikdy v akci nevidel a vzhledem k tomu, ze jsem jeden ze tri stastnych, kteremu Daidalose prave stavis, tak abych se neseznamoval "ad-hoc"
Btw, to video je super !!!!
Dalibore pokud pocasi vyjde a sli by jste o vikendu, tak se moc rad pridam...navarime kafe, oblekneme prstaky a budeme se modlit za nejakou bublinu, co Ty na to ????
Navic Dajdalose jsem jeste nikdy v akci nevidel a vzhledem k tomu, ze jsem jeden ze tri stastnych, kteremu Daidalose prave stavis, tak abych se neseznamoval "ad-hoc"
Btw, to video je super !!!!
graup15 píše:Ani ne. Mám to teď model dost odladěný, ale probíhalo to tak (aby jsme se nezrazili), že on točil na ouškách malý poloměr a já ho oblétával, na malinko větším poloměru. Jak jsem psal, prostě zážitek. Samo, že jsem páčkoval zvesela, protože tohle (na tak malé rychlosti a náklonu) už nejde pojmout jen mixem do SOP. Pro tento režim zapínám snap-flap a Sop řídím rukama. A dá se:-)
Jj, na GPSkách si to kluci hlásí co chvíle, jeden stoupák běžně 3-5 modelů, kolikrát se točí i proti sobě, to je pak nadávek
Dzordzik píše:graup15 píše:Ani ne. Mám to teď model dost odladěný, ale probíhalo to tak (aby jsme se nezrazili), že on točil na ouškách malý poloměr a já ho oblétával, na malinko větším poloměru. Jak jsem psal, prostě zážitek. Samo, že jsem páčkoval zvesela, protože tohle (na tak malé rychlosti a náklonu) už nejde pojmout jen mixem do SOP. Pro tento režim zapínám snap-flap a Sop řídím rukama. A dá se:-)
Jj, na GPSkách si to kluci hlásí co chvíle, jeden stoupák běžně 3-5 modelů, kolikrát se točí i proti sobě, to je pak nadávek
Tak hlavně měj pořád kameru on-line
Dneska jsem si dal práci a doladil zakřivení křídla s vop. na tom papíráku viz video do lipana a je to super, v pěti metrech vytočim tři otočky a ještě mám dost výšky na přistání do ruky!