Omlouvám se za ty stupidní otázky, ale musím Vás ujistit, že jsem již věnoval deset hodin čtení... a pořád mám něco nejasného.
Když si koupím radio ovladač, tak ten bude fungovat jen s příjmači z příbuzenských vztahů ? a lze to nějak provozovat na jiné frekvenci aby nedošlo k rušení v případě, že bude poblíž stejný vysílač... ? je těžké ten příjmač namontovat do daného modelu ? například bych ho potřeboval i k RC Hummeru, kde se mi podělal setový vysílač, je složité ho tam dát? zvládnu to i bez pájky ? teď ten hummer jede na 40mhz, dále tu mám jedno starší rc auto u které ho jsem ztratil kolo, které mu už z neznámých důvodů upadlo¨a na vysílači je napsáno 27mhz
Chtěl bych si pořídit letadlo i vrtulník, a právě nevim jestli koupit již hotový set jedná se mi hlavně o ten vysílač a příjmač, baterie a nabíječka pro mě není problém.
Uvažoval jsem si koupit tenhle levný a slušně vypadající vysílač turnigy 9x http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ware_.html ale do té doby než jsem zjistil, že k tomu musí být i příjmač, a právě mám obavy abych to zvládl do toho modelu dát...upřímně jsem si myslel, že jenom naladím nějakou frekvenci na které to bude komunikovat...
Tak toho mám plnou hlavu, jo ještě jsem se chtěl zeptat, jak fungují letadla/vrtulník (co všechno se ovládá), jde mi o rozdíl mezi 2ch 4ch a 6ch.
Právě nevim jestli si koupit 2ch letadlo a nebo už rovnou 4ch.