Spor

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
Beep
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Beep »

Jenom prudí, nemá nárok na žádnou ochranu zákonem ani ničím jiným, pokud mu vadí že je barák vidět z oblohy, tak at si ho zaplachtuje, bych s takovým volem byl hotov raz dva.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od TomasC »

Nebál bych se toho. Normálně se ho zeptej, zda chce, aby se video řešilo, že pak budeš muset jeho barák na videu zakroužkovat i se jménem.

Vychladne.

Nicméně, bych byl velmi opatrný, pokud se ti stane nějaké závada a způsobíš škodu, tak je na koni!! Jsi pojištěn?
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Fenius »

zeldaxp píše:Ten odkaz se týká pořizování záběrů fyzické osoby. Na videu toho strejdu vidět není.je tam jen nemovitost.

ja viem, ale je to k téme, keďže sú všetci odborníkmi na všetko.
Vity

#19 Příspěvek od Vity »

Myslím si, že jsi nic neporušil. Když si na dovolený a vyfotíš se na návsi,pak to dáš třeba na rajče, tak je tam taky vidět hromada soukromých staveb.
elektrik

#20 Příspěvek od elektrik »

Ahoj, pojištěný jsem, ty 400 ročně za ten klid určitě stojí. Pak bych měl být ještě pojištěný v rámci aeroklubu, ale to se myslím týká jen v areálu letiště.

Nechám ho vychladnout, jestli neměl jen nějaký autoritativní záchvat zákonodárství. Pokud si bude trvat na svém, tak mu domek opravdu rozostřím, ale do popisku připíši, že na základě vulgárních nátlaků jsem musel provést úpravu a každému bude hned jasné, kdo je ta potrefená husa.

Tak nějak ale tuším, že opravdu jen štěká a kousat nebude, jelikož souseda, který je přeci jen trošku méně průbojný sjel jak malého kluka a na mě si netroufl.
Katana MX, Click 3, Toro 900, Scimitar, TBS Discovery, DX9
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od BOBIKA »

ahoj pěkné video,pěkný záběry počítám že tam zítra zajedu a toho tvého souseda okradu :lol: :lol: :lol: tam jsou jasně vidět detaily :P :P co ukrást :wink: je to obyčejný prudič kašli na něho ale je zajímavý jak našel to video na netu,někdo mu dal tip?nebo jenom brouzdal na youtubu :wink: jak říkám prudič taky mám takovýho souseda :wink:
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
DAF
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od DAF »

elektrik píše: ...Pokud si bude trvat na svém, tak mu domek opravdu rozostřím, ale do popisku připíši, že na základě vulgárních nátlaků jsem musel provést úpravu a každému bude hned jasné, kdo je ta potrefená husa.

Do popisky napiš, že dům čp. 123 v obci XY patřící panu Prudilovi, je zcela prázdný, stejně jako jeho hlava. :lol: Ten vůl si neuvědomuje, že jeho barák možná, zdůrazňuji možná, pozná jen ten, kdo ho zná. Cizímu obrázek nic neřekne. Když jsme letěli z dovolené, letadlo šlo kousek od našeho domu na přistání. Přesto, že jsem přesně věděl kde jsme a kde bude náš dům, měl jsem obrovské hoňky ho najít. Našel jsem, ale kdo není zvyklý na leteckou orientaci, nemá prakticky šanci. V případě potřeby dej vědět, určitě tu vymyslíme, co s tím volem (v zákonných mezích) udělat. Nějaká rada se vždycky najde. P.S. To by musel žalovat pilota každého UL, který mu přeletí nad barákem, co kdyby se kouknul a chtěl ho pak vykrást. Jak čtu, hlavu už vykradenou má.
P.P.S. Těch domku je tam tolik, že zloděj nebude vědět, kterým začít :lol: .
Hitec Aurora 9X
zdekar

#23 Příspěvek od zdekar »

Když jeho barák zamažeš, tak si zloději naopak řeknou proč že je tenhle barák zamazaný, tam asi bude něco cenného, co nemá být vidět a půjdou k němu. Takže pro jeho dobro je, aby jsi nic nezamazával ;-) :D
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
elektrik

#24 Příspěvek od elektrik »

:lol: :lol: :lol: Dobrý hlášky. Asi mu to někdo místní řekl. Přeci jen pár známých co také létají tam mám a ty mají zas své známé..... V takových vískách se drby šíří rychle.
Katana MX, Click 3, Toro 900, Scimitar, TBS Discovery, DX9
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od BOBIKA »

a známí dělají další známí ti zase další.........jo to je malá vesnice :P
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
robinj
Kontaktovat uživatele:

Re: Spor

#26 Příspěvek od robinj »

Ahoj no fakt se mi nechce věřit :o já bych za ním slušně zašel že pokud jeho barák smažeš tak s tím spíš zloději na něj přijdou že těch baráků je tam hromada.To srovnání s fotkama z dovolený je stejný když budu fotit z nějakého vyvýšeného místa tak budu mít tu fotku detailnější ale taky si uvědom že na Yotube s tím videem už moc nenaděláš!rušit ho možná můžeš ale nevím jestli na něm můžeš v tomhle stavu dělat změny?
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
JuraS.

#27 Příspěvek od JuraS. »

V dnešní době všemožného špiclování vším možným bych se na nějaké dohadování se sousedem vykašlal. Sleduje tě mobil, připojení na internet, kamery kam se podíváš..zlatí komunisti..jejich stb by dnes chrochtala blahem..dřív o mě nikdo nevěděl nic a to jsem byl prověřovaný na státní tajemství..dneska si hlasitěji uprdnu a už je to na netu jako zajímavej zvuk..sousedovi bychs e vysmál a ať mě klidně udá, ať si zaplatí soudní poplatky a u soudu bych si nechal zaplatit ušlou mzdu a cestovné...dle zákona --volám po pomoci právníka...by musel být na tom videu jeho xicht zabořenej do krtka nějaký slečny aby se to dalo pojímat jako něco co jsi neměl natáčet a to ejště pokud by to bylo v jeho domě a za záclonama..venku byť na jeho dvorku je to prostě venku...to by potom novináři z bulváru museli být v kriminálu obden...
cassiopeus
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od cassiopeus »

Pokud můžeš mít s něčím problém, pak snad s autorskými právy vzhledem k použité hudbě :wink:
JMalik

#29 Příspěvek od JMalik »

Nelezu sem,
ale krátce k věci.
Dělali jsme teď kamerový systém na veřejném prostoru s monitoringem osob a vstupů do budovy. Okamžitě narazíš na problém ochrany dat.
Dá se to obejít, pokud souhlasí nadpoloviční většina (75 % :lol: ) se zpracováním dat....(šíleně detailů, kterě se tady dají pitvat)
Potom to funguje.
Pokud bych byl v pozici toho chytráka co mu létá FPV nad barákem, tak bych to dokázal za pomoci špičkových právníků dořešit tak, že by pilotovi tekly slzy a peníze. :wink:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
robinj
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od robinj »

JMalik píše:Nelezu sem,
ale krátce k věci.
Dělali jsme teď kamerový systém na veřejném prostoru s monitoringem osob a vstupů do budovy. Okamžitě narazíš na problém ochrany dat.
Dá se to obejít, pokud souhlasí nadpoloviční většina (75 % :lol: ) se zpracováním dat....(šíleně detailů, kterě se tady dají pitvat)
Potom to funguje.
Pokud bych byl v pozici toho chytráka co mu létá FPV nad barákem, tak bych to dokázal za pomoci špičkových právníků dořešit tak, že by pilotovi tekly slzy a peníze. :wink:

to je tedy síla :(
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“