Spor
Ahoj, pojištěný jsem, ty 400 ročně za ten klid určitě stojí. Pak bych měl být ještě pojištěný v rámci aeroklubu, ale to se myslím týká jen v areálu letiště.
Nechám ho vychladnout, jestli neměl jen nějaký autoritativní záchvat zákonodárství. Pokud si bude trvat na svém, tak mu domek opravdu rozostřím, ale do popisku připíši, že na základě vulgárních nátlaků jsem musel provést úpravu a každému bude hned jasné, kdo je ta potrefená husa.
Tak nějak ale tuším, že opravdu jen štěká a kousat nebude, jelikož souseda, který je přeci jen trošku méně průbojný sjel jak malého kluka a na mě si netroufl.
Nechám ho vychladnout, jestli neměl jen nějaký autoritativní záchvat zákonodárství. Pokud si bude trvat na svém, tak mu domek opravdu rozostřím, ale do popisku připíši, že na základě vulgárních nátlaků jsem musel provést úpravu a každému bude hned jasné, kdo je ta potrefená husa.
Tak nějak ale tuším, že opravdu jen štěká a kousat nebude, jelikož souseda, který je přeci jen trošku méně průbojný sjel jak malého kluka a na mě si netroufl.
Katana MX, Click 3, Toro 900, Scimitar, TBS Discovery, DX9
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj pěkné video,pěkný záběry počítám že tam zítra zajedu a toho tvého souseda okradu
tam jsou jasně vidět detaily
co ukrást
je to obyčejný prudič kašli na něho ale je zajímavý jak našel to video na netu,někdo mu dal tip?nebo jenom brouzdal na youtubu
jak říkám prudič taky mám takovýho souseda 
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
elektrik píše: ...Pokud si bude trvat na svém, tak mu domek opravdu rozostřím, ale do popisku připíši, že na základě vulgárních nátlaků jsem musel provést úpravu a každému bude hned jasné, kdo je ta potrefená husa.
Do popisky napiš, že dům čp. 123 v obci XY patřící panu Prudilovi, je zcela prázdný, stejně jako jeho hlava.
P.P.S. Těch domku je tam tolik, že zloděj nebude vědět, kterým začít
Hitec Aurora 9X
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spor
Ahoj no fakt se mi nechce věřit
já bych za ním slušně zašel že pokud jeho barák smažeš tak s tím spíš zloději na něj přijdou že těch baráků je tam hromada.To srovnání s fotkama z dovolený je stejný když budu fotit z nějakého vyvýšeného místa tak budu mít tu fotku detailnější ale taky si uvědom že na Yotube s tím videem už moc nenaděláš!rušit ho možná můžeš ale nevím jestli na něm můžeš v tomhle stavu dělat změny?
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
V dnešní době všemožného špiclování vším možným bych se na nějaké dohadování se sousedem vykašlal. Sleduje tě mobil, připojení na internet, kamery kam se podíváš..zlatí komunisti..jejich stb by dnes chrochtala blahem..dřív o mě nikdo nevěděl nic a to jsem byl prověřovaný na státní tajemství..dneska si hlasitěji uprdnu a už je to na netu jako zajímavej zvuk..sousedovi bychs e vysmál a ať mě klidně udá, ať si zaplatí soudní poplatky a u soudu bych si nechal zaplatit ušlou mzdu a cestovné...dle zákona --volám po pomoci právníka...by musel být na tom videu jeho xicht zabořenej do krtka nějaký slečny aby se to dalo pojímat jako něco co jsi neměl natáčet a to ejště pokud by to bylo v jeho domě a za záclonama..venku byť na jeho dvorku je to prostě venku...to by potom novináři z bulváru museli být v kriminálu obden...
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
Pokud můžeš mít s něčím problém, pak snad s autorskými právy vzhledem k použité hudbě 
Nelezu sem,
ale krátce k věci.
Dělali jsme teď kamerový systém na veřejném prostoru s monitoringem osob a vstupů do budovy. Okamžitě narazíš na problém ochrany dat.
Dá se to obejít, pokud souhlasí nadpoloviční většina (75 %
) se zpracováním dat....(šíleně detailů, kterě se tady dají pitvat)
Potom to funguje.
Pokud bych byl v pozici toho chytráka co mu létá FPV nad barákem, tak bych to dokázal za pomoci špičkových právníků dořešit tak, že by pilotovi tekly slzy a peníze.
ale krátce k věci.
Dělali jsme teď kamerový systém na veřejném prostoru s monitoringem osob a vstupů do budovy. Okamžitě narazíš na problém ochrany dat.
Dá se to obejít, pokud souhlasí nadpoloviční většina (75 %
Potom to funguje.
Pokud bych byl v pozici toho chytráka co mu létá FPV nad barákem, tak bych to dokázal za pomoci špičkových právníků dořešit tak, že by pilotovi tekly slzy a peníze.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:Nelezu sem,
ale krátce k věci.
Dá se to obejít, pokud souhlasí nadpoloviční většina (75 %) se zpracováním dat....(šíleně detailů, kterě se tady dají pitvat)
Potom to funguje.
to je tedy síla
Robbe FutabaFX 20