Butter CUP
Ja mám Juniora s rozpätím 1100 mm a krídelká po celej dĺžke. Oproti môjmu bývalému Buttercupu 2, kde som mal nízky trup, je omnoho menej citlivý na krídelká. Dá sa povedať že to už bol " skoro" akrobat. http://www.webservis.sk/modelweb/module ... s&album=18 . Je to podla mňa spôsobené aj hornoplošnou konštrukciou a nízko posadeným ťažiskom. To znamená pomerne veľkou pozdĺžnou stabilitou.
MiniMag
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Billy Bob Bean píše:Víš kolik depronu tak velký křídlo zežere? A hlavně už nechci řezat tolik žeber... Hrozná práce, i když je fakt, že teď by to křídlo vypadalo líp.
U nás stojí balík 4 Thermoplan (80 x 60 cm - 8 ks) 500 Sk. Z troch tabulí urobím 4 Juniory. Rebrá dávam každých 12 cm pod štvorku poťah alebo 8 cm pod trojku poťah.
Na webe mám komplet návod...
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Tak tvůje juniory jsou relativně malý. Já mám tabule 120x50cm. A mám jen 6mm silnej depron. Na jiný tloušťky nemám peníze. Já křídla vyrobím ze čtyř desek! Což teda není zrovna ekonomické řešení... Já to křídlo nějak vytuním aby bylo dobré. Ono to jako letí, ale nereaguje moc na křidélka. Ty zvětším vyřezáním nepotřebnýho matroše. A musím vychýlit motor ještě víc doprava a bude to dobrý.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Billy Bob Bean píše:Tak tvůje juniory jsou relativně malý. Já mám tabule 120x50cm. A mám jen 6mm silnej depron. Na jiný tloušťky nemám peníze. Já křídla vyrobím ze čtyř desek! Což teda není zrovna ekonomické řešení... Já to křídlo nějak vytuním aby bylo dobré. Ono to jako letí, ale nereaguje moc na křidélka. Ty zvětším vyřezáním nepotřebnýho matroše. A musím vychýlit motor ještě víc doprava a bude to dobrý.
Si delas srandu ne? Ze 4 desek??! ja stavel kridlo na pipera, rozpeti 120cm delal sem z 6mm desky jen zebra a z 3mm desky 120x50cm mi stacila pulka na potahnuti.. Deska se prodava po 2 v Obi za 89,- takze 1 vyjde na 45,-
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Mě to křídlo vychází naprosto debilních rozměrů. 27 cm jako by hloubka? a 138cm rozpětí. Ale to je v pohodě. to křídlo poupravim a bude použitelný. Tady v OBi jsem viděl jen balík po 6m čtverečných. Ani nevim kolik desek tam bylo. Chce to jen zvětšit plochu křidélek. A potom to poletí.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Billy Bob Bean píše:Mě to křídlo vychází naprosto debilních rozměrů. 27 cm jako by hloubka? a 138cm rozpětí. Ale to je v pohodě. to křídlo poupravim a bude použitelný. Tady v OBi jsem viděl jen balík po 6m čtverečných. Ani nevim kolik desek tam bylo. Chce to jen zvětšit plochu křidélek. A potom to poletí.
Musis najit v obi ty spravny desky.. To v tech balenich je drahy..
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem dostal notebook, je to nějaká 486, ale to není zase tak podstatný. Je v tom baterka v relativně dobrém stavu. Je to Ni-MH 9,6V 3000mAh. Ještě nevím kolik ze sebe dokáží vytáhnout. Teprve je dobíjím ale zadaj se bejt v klidu (články). Sice je ta baterka docela těžká, ale můj rozměrnější butter cup by to mohl unýst. Teď de o to jestli z ní vytáhnu 100W.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Lítá to krásně. Mohl by mě nikdo poradit nějaký motor pro tohle letadlo? TE'd v tom je 100W stříďák a nic moc to není. To letadlo váží 1,1kg. Ideální by bylo něco na dvoučlánek Li-pol. Nějaký ten XMotor bych tam dal, ale všechny jsem viděl jako že na tříčlánek. Něco tak do 200W. Vim asi mám moc silný nároky. Kdyžtak díky.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele: