na pohoda litani,
planoval sem tam dat 5s + 10x8 = cca 50A = temer 1kW ...
ale na to sem chtel uz dat loziska z tobexu
ted nejak nemam potrebu to uz zkouset, porizuju to corado s hyperionem ...
jenom muzu rict ze na 650W neni problem
AR1 píše:Tady je to pořád dokola. Tlachání teoretiků ohledně údajů u motorů na HC.
Napište sem, až budete provozovat 170, resp. 140g motor na 4S lipo a bude Vám snášet těch 60A.
AR1 píše:Milane, pokud HC udává 42A, tak ten motor nelze provozvat na 50 či více A. Tomu neveřím, dokud nepřijde někdo, kdo neřekne, že to má nalítáno třeba 50 hodin.
Já mám dost jejich motorů odzkoušených a spíš snesou míň než víc. Kdyby tomu tak nebylo, tak si nikdy dražší motor nekoupím. Proč? Podívej na AXI jaký udavájí proudy. Přece nejsou pitomci.
Milan Nes píše:AR1 píše:Milane, pokud HC udává 42A, tak ten motor nelze provozvat na 50 či více A. Tomu neveřím, dokud nepřijde někdo, kdo neřekne, že to má nalítáno třeba 50 hodin.
Já mám dost jejich motorů odzkoušených a spíš snesou míň než víc. Kdyby tomu tak nebylo, tak si nikdy dražší motor nekoupím. Proč? Podívej na AXI jaký udavájí proudy. Přece nejsou pitomci.
nejsou, taky axiny neni problem provozovat na 50% pretizeni a vic
viz cela kategorie RCEK, tam standart je pretizeni temer 2 nasobek
vsichni skoro litaj axiky a vydrzej jim nekolik sezon ...
ja lital Turnigu taky sem ji pretizil na 1,5 nasobek a necelou sezonu dala nez udelala PAPA ... takze proto vsichni litaj skoro axiky ...
..
lakotamm píše:Zrejme bude fakt najlepšie kúpiť Optimu s 2 krídlami - väčším na termiku a menším na rýchlosť...
Alebo mám ísť predsa len do kompozitu?