"Evropský" Hobby King

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ladaxvx »

Hošani ahoj. No já se tady dneska u toho chechtám! Jestli teda chcu zboží z Německa, kliknu na sklad Europ, čili DE. A do košíku se mě teda ukládá zboží z tohoto skladu. Pokud bych se spletl, tak mě to stejně dál nepustí a musím to teda opravit. A domnívám se, že baterka třebas Lipol 3S 2200 mAh je stejná jak v Německu, tak v USA, či v Číně...Ale ten sklad ze kterého objednávám se prostě musí neustále dodržovat. Teda nesmím dopustit toho, aby po uložení zboží do košíku sem jako další položku vybral něco, co je v Číně. Ono to má totiž tendenci skočit zase do centrálního skladu, to další objednávání. To je nutný hlídat (což je normální) a dycky se pro další položku vrátit na úvodní stránku, tak jako blbec opět kliknout na Europ warehause a pokračovat...více polopaticky už to vysvětlit nelze...ahojky Laďa.
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od CharlitoCZ »

no jednodušší je jednou si otevřít eurowarhouse a pak už jen do nových panelů otvírat jednotlivé položky, jinak by to bylo fakt na palici :lol:
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
kope
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od kope »

A jaký je tedy rozdíl mezi položkami označenými na obrázku šipkami ? Obě mají u sebe vlaječku EU, tak bych čekal, že je to EU warehause:

http://imageshack.us/photo/my-images/593/10389706.jpg/

Ale už tomu začínám přicházet na kloub. Jedna varianta je, kliknout na EU warehouse a vybírat přímo na hlavní stránce (dost pruda, protože zboží je tam nesetříděné do kategorií - nebo alespoň mne se to nepovedlo a hledat např. serva je utrpení)

Druhá varianta je, kliknout na EU warehause, jít do hlavního skladu, setřídit si podle Europe - tím jsou navrchu seznamu poležky z EU a vykašlat se na nějaké vlaječky, které jsou asi fakt jen na ozdobu a vybírat jen to, co má u sebe napsáno DE warehause.

Nicméně, jelikož mi to z Německa nabízí jako dopravu pouze kurýra za 12 eček, tak se mi nákup lipolky za necelých 7 éček (nic jiného z toho, co bych chtěl, aktuálně nemají :( ) hrubě nevyplatí.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od ladaxvx »

No, samotná nabídka zboží z DE skladu je bídná, oproti centrálnímu...mluvím o sortimentu, ano? co z tohoto sortimentu mají, to už je zase jiná věc...mrkněte se třeba na vrtule Master...samý EZ u jiných položek BK...a tak dále...jenomže mnoha klukům tady ten evropský sklad už pomohl v tom, že se nedohadují s celníkama a s pošťákama a nečekají. A vo tom to je. tečka. Taky čekám, jak se tam objeví jedno éro, který se mě líbí a vezmu si ho...je sice o asi 8 dolarů dražší než v Číně, ale je "za rohem" a je tady v česku za pár dní a bez tahanic...Laďa.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“