"Evropský" Hobby King

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
kope
Kontaktovat uživatele:

"Evropský" Hobby King

#1 Příspěvek od kope »

Chtěl bych se zeptat- když na stránkách HK kliknu na tlačítko EURO Warehouse vpravo na stránce (viz obr)

Obrázek

znamená to, že všechno, co potom objednám jde z evropského skladu (tuším z DE ?) a tím pádem je na balíčku odesílatel z EU a nekoná se žádné zdržování na poště 120, žádné výpalné pro pošťáky, žádné DPH a žádné clo ? Chápu to dobře ?
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
kure87
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od kure87 »

Ano mělo by to tak být, jinak by ten sklad neměl smysl.
tttriplexxx

Re: "Evropský" Hobby King

#3 Příspěvek od tttriplexxx »

kope píše:Chtěl bych se zeptat- když na stránkách HK kliknu na tlačítko EURO Warehouse vpravo na stránce (viz obr)

Obrázek

znamená to, že všechno, co potom objednám jde z evropského skladu (tuším z DE ?) a tím pádem je na balíčku odesílatel z EU a nekoná se žádné zdržování na poště 120, žádné výpalné pro pošťáky, žádné DPH a žádné clo ? Chápu to dobře ?

Ano chapes to dobre...ale vsetky polozky musia byt z tohto skladu. Preclenie a DPH si plati Hobby-King v ramci vlastnej pobocky v DE.
Ked som bol este v Belgicku mi to dokonca dorucili TNT, cize neslo to ani postou.
zdendys
Kontaktovat uživatele:

Re: "Evropský" Hobby King

#4 Příspěvek od zdendys »

kope píše:Chtěl bych se zeptat- když na stránkách HK kliknu na tlačítko EURO Warehouse vpravo na stránce (viz obr)

Obrázek

Německé DPH zaplatíš ve vyšší ceně, oproti ceně čínské, což si jistě všim...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
kope
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kope »

2 tttriplexxx: Myslel jsem, že když kliknu na ten EU warehause, tak mi to nenabídne jiné zboží než z tohohlo skladu. ale když jsem to testoval, tak to evidentně neplatí. Jsou tam položky, u kterých není nic, položky, kde je vlaječka EU a položky, kde je poznámka o DE warehause. Ty bez poznámky jsou jasné- to bude centrála. Ale jaký je rozdíl mezi těmi, co je u nich vlaječka EU a těmi, které mají poznámku o DE warehause ? Jak jsem zjistil, nejdou v jedné objednávce míchat ty, kde je "jen" vlaječka EU a ty, kde je uvedeno "DE warehause".

2 zdendys: toho jsem si vědom, ale pořád to i s poštovným vyjde líp, než nákup u nás. A když odpadá pruda s poštou a celnicí, která mne odrazovala od nákupu v centrále HK, tak o téhle variantě začínám uvažovat.
kure87
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od kure87 »

žádný kdysi to měli jako DE teďka to psolední dobou předělávají na euro.
rdubsik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od rdubsik »

Aktuálně: ve čtvrtek objednány 2 baterky, dneska u nás zvonil kurýr. Je pravda, že se musí dávat pozor na to, aby zboží bylo skladem. U baterek zrovna výběr není.
Vladanmyska

#8 Příspěvek od Vladanmyska »

rdubsik píše:Aktuálně: ve čtvrtek objednány 2 baterky, dneska u nás zvonil kurýr. Je pravda, že se musí dávat pozor na to, aby zboží bylo skladem. U baterek zrovna výběr není.

z euro warehouse to jde rychle, pohoda, taky jsem to měl do týdne doma. Jinak baterky jsou problém, tak jsem je objednal z HK a přišli do 10 dnů. Cena i s poštovným 17€, takže do 22 jsem se vlez a no problemo
Hitec Optic 6----------------Blade DancerEasy GliderCessna 480Beta 1400 , 6x4 APC , více lepidla než EPP :-D
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Ladul »

Zrovna dneska mi prisla baterka do petikila z DE skladu objednaval sem ve ctvrtek....kdyz to maj je to rychlovka...

Dal sem deklarovat plnou cenu a zadnej problem :)
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
kope
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od kope »

Tak jsem pokusně zkusil dát do košíku dva ks zboží - jeden, kde byla poznámka, že je v DE warehause, druhý, u kterého byla "jen" vlaječka EU (+US a Astralská vlaječka). Dostal jsem tuhle hlášku:

Attention.
You cannot mix DE, USA, AU or standard products in your cart.
Hobbyking.com has warehouses in Hong Kong, Germany, Australia and USA. You are not able to purchase products from different warehouses in the same order.

Product descriptions with the title suffix 'DE Warehouse' can only be shipped to countries within the EU and surrounds.

Product descriptions with the title suffix 'USA Warehouse' can only be shipped to the upper 52 states within the United States.

Product descriptions with the title suffix 'AU Warehouse' can only be shipped to Australian and New Zealand locations.

If you want to add this item, you must remove the other item from your cart first. You cannot mix multiple warehouse location's products in the same cart during checkout.
Please visit your cart here, to remove the item.

Tak tomu se přiznám nerozumím.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JirkaA »

čemu nerozumíš? Píšou tam jasně, že do jedné objednávky nelze kombinovat položky z různých skladů.
OK2WY
kope
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od kope »

Tomu samozřejmě rozumím :) . Ale nerozumím tomu, proč jsou v e-shopu tři typy položek:

- bez označení - to je celkem jasný, to jsou ty z "centrály" v Číně
ALE
- pak jsou položky, označené vlaječkou EU (popř. USA nebo AU). Logicky bych předpokládal, že jsou to položky, zařazené do EU (popř USA nebo AU) warehausu (taky když si dáš setřídit v e-shopu "podle Europe", tak se ti tyhle položky, označené vlaječku, třídí na vrcholu seznamu.

- no a pak jsou položky, které u sebe mají poznámku, že jsou v DE warehausu. To je nějaký "evropštější" evropský warehaus, než je ten, ve kterém jsou položky označené JEN vlaječkou EU ?

Jde mi o tohle: pokud si do koše naskládám věci, které jsou označené vlaječkou EU a NEMAJÍ poznámku, že jsou z DE warehausu, odkud budou poslané - z Číny (a tím pádem pruda s poštou, dph, clo...) nebo z některé země EU (a tím pádem pohodová zásilka bez nervů a dalších nákladů) ?
Nebo pohodová zásilka nastane, jen když vyberu položky z DE warehausu a ta vlaječka EU u těch ostatních, co nemají poznámku "DE warehause", je jen ozdoba, aby webová stránka nebyla jednotvárná
8) ?
sumpi
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od sumpi »

moc to prožíváš :D
Na hlavní stránce máš vpravo máš na výběr za tří různých skladů EU, AUS, USA. Tam máš všechno zboží které je v tom určitém skladu.

Když budeš hledat na hlavní stránce podle kategorií , tak tam máš zboží ze všech skladů Čínu nevyjímaje, jen je tam kdyžtak poznámka např. EU Warehouse. Tam nesmíš kombinovat různé sklady.

Snad je to už jasný :wink:
were
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od were »

Me porad ne :oops: Porad nechapu jaky je rozdil mezi zbozim oznacenem EU vlajeckou a zbozim z DE warehouse a proc nemuzou byt v jednom baliku. Maji tedy dva ruzne sklady, jeden kdesi v Evrope oznaceny evroopskou vlajkou a pak ten v Nemecku?
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
kope
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od kope »

2 were: z toho si nic nedělej, mne taky ne :).

2 sumpi: No prožívám. Nerad bych si objednal zboží, které sice MÁ vlaječku EU, ale NEMÁ poznámku o DE warehausu a pak se nestačil divit, kdyby přišel balíček s adresou odeslání Čína a já a) čekal do zimy než se na poště 120 uráčí ho vyřídit í a b) platil něco navíc.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“