Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
rafa242

#1216 Příspěvek od rafa242 »

s FPV ti asi neporadi fakt netusim co tam vsetko budes potrebovat sú tu o tom nejake diskusie ......s tou dx5 mam pocit ze toto nenamixujes myslim ze to je len proste 5 kanalov s ktorymi asi vela veci nenastavis, ale niesom si isty .....maximalne asi bude mat delta mix
opisk

#1217 Příspěvek od opisk »

mam otazocku, aku kupit druhu baterku k nej? co najlepsi pomer cena/vykon. nechcem davat do baterku polku ceny lietadla...
chrpos

#1218 Příspěvek od chrpos »

Ahoj tak jsem byl dnes letat ale fucelo to jak blazen tak jsem to hodil jen 2krat ale pri druhem pristani se mi utrhla paka od vyskovky no nastesti to dopadlo dobre bylo to uz kousek od zeme a pristalo to dobre.nevim co by se stalo za letu....no teda vim asi bych vysaval kulicky tak kluci bacha a kontrolovat to!!!!
chrpos

#1219 Příspěvek od chrpos »

opisk píše:mam otazocku, aku kupit druhu baterku k nej? co najlepsi pomer cena/vykon. nechcem davat do baterku polku ceny lietadla...
To zalezi jakou tam mas jastli origos 1300 nebo jestli tam chces 2200?daji se sehnat docela levne na aukru nebo primo na turnigy.Manzelka mi kupovala u pecky v praze asi za 360kc 1300
Borek
Kontaktovat uživatele:

#1220 Příspěvek od Borek »

Tak jsem se dneska konečně dokopal a naložil do Bety telefon s GPSkou, abych zjistil, v jaké výšce to vlastně Beta je, když je z ní malinkaté letadýlko a zkalibroval tak své vizuální dojmy.

Takže výsledek je, že maximální dosažená výška nad zemí po cca 3 minutách motorového letu byla 341 m. Následovalo cca 6 min. plachtění dolů. Celková průměrná rychlost 38 km/h, maximální dosažená rychlost 66 km/h. Maximální vzdálenost letadla (ground track) byla 660 m (cca 720 m v přímé linii).
Bixler, Super Sky Surfer, DJI F550, Mavic Pro | FrSky Taranis X9D+
Blog: http://tinyurl.com/ctuoqtx
opisk

#1221 Příspěvek od opisk »

chrpos píše:
opisk píše:mam otazocku, aku kupit druhu baterku k nej? co najlepsi pomer cena/vykon. nechcem davat do baterku polku ceny lietadla...
To zalezi jakou tam mas jastli origos 1300 nebo jestli tam chces 2200?daji se sehnat docela levne na aukru nebo primo na turnigy.Manzelka mi kupovala u pecky v praze asi za 360kc 1300

no prave sa pyta, ci sa oplati davat taku opalku za 2200? alebo mi postaci 1300 za par stoviek, hm?
chrpos

#1222 Příspěvek od chrpos »

opisk píše:
chrpos píše:

no prave sa pyta, ci sa oplati davat taku opalku za 2200? alebo mi postaci 1300 za par stoviek, hm?
No ja osobne si myslim ze ta 1300 staci kdyz mas dve docela si slusne zaletas ale to je muj nazor! :wink:
Bradik

#1223 Příspěvek od Bradik »

Zdravím kucí, potřeboval bych radu jestli někdo má akumulátory v Cadetovi 1,2V 2000mAh Sanyo tužka ENELOP. Mám jistotu když jich koupím že v Cadetovi půjdou? Bo nabíjecí 2700 mAh co mám doma mi nefakčí, nenabíjecí jdou OK. Díík
Spektrum DX7, Beta 1400, Funcub, NoName akrobat
Zdenek151

#1224 Příspěvek od Zdenek151 »

Bradik píše:Zdravím kucí, potřeboval bych radu jestli někdo má akumulátory v Cadetovi 1,2V 2000mAh Sanyo tužka ENELOP. Mám jistotu když jich koupím že v Cadetovi půjdou? Bo nabíjecí 2700 mAh co mám doma mi nefakčí, nenabíjecí jdou OK. Díík

Ahoj všem . ENELOPky v Cadetovi mám a není žadný problém ale jaká je výdrž nevým používám ho jen občas létam s DX7
wilder01

#1225 Příspěvek od wilder01 »

Eneloopky mam aj ja, nabuduce vyskusam vydrz. Doteraz som mal nejake cinske lacne a tie vydrzali do pipania vysielacky len nejaku hodinu a pol.
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#1226 Příspěvek od Martin104 »

Ahoj já mám ENELOOPKY od března v cadetovi a létám skoro každý den někdy i 2x když to stíhám :lol: . Jsem snima nadmíru spokojený, nabíjím je tak jednou za 10 nebo 14 dní a to ještě vysílačka neřve ,že má malo elektriky :lol: . Prostě mohu 100% doporučit :wink: . Včera jsem měnil na výškovce servo ( už vrčelo víc jak můj pes :lol: ) dal jsem tam HS 55 http://www.jino.cz/servo-hs-55-nebalene-587.html a je to úplně nebe a dudy . Éro poslouchá jak hodinky - jen teda nechápu proč jsem musel na vysílačce dát reverz,protože mě to HSko chodilo obráceně oproti origoš servu a když jsem otočil zapojení přívodního kablíku tak nechodilo vůbec. Nevadí hlavně že šlape takle :lol: . Dneska bude hezky tak jsem už byl a ještě půjdu pochytat zkušenosti ve vzduchu :lol: :lol: .
http://martin104b.galerie.cz/
syr

#1227 Příspěvek od syr »

chrpos píše:No ja osobne si myslim ze ta 1300 staci kdyz mas dve docela si slusne zaletas ale to je muj nazor! :wink:

Souhlasim, jsem na tom stejne, jen mam baterky 3, a myslim, ze podminkou je originalni vrtule. S vetsi vrtuli bych o silnejsi baterce uvazoval, alespon pri mych pokusech sla vydrz hodne dolu.
opisk

#1228 Příspěvek od opisk »

syr píše:
chrpos píše:No ja osobne si myslim ze ta 1300 staci kdyz mas dve docela si slusne zaletas ale to je muj nazor! :wink:

Souhlasim, jsem na tom stejne, jen mam baterky 3, a myslim, ze podminkou je originalni vrtule. S vetsi vrtuli bych o silnejsi baterce uvazoval, alespon pri mych pokusech sla vydrz hodne dolu.

tak to som rad, dokupim si este jednu nech mam klud a lietam v pohodke :)
chrpos

#1229 Příspěvek od chrpos »

opisk píše:
syr píše:

tak to som rad, dokupim si este jednu nech mam klud a lietam v pohodke :)[http://aukro.cz/baterie-li-po-turnigy-1600mah-2s1p-20c-pro-rc-tx-i1686819147.html/ quote] Myslim ze tato cena neni vubec hrozna a navic je honza it seriozni bral jsem od nej vysiac
chrpos

#1230 Příspěvek od chrpos »

syr píše:

Tak dnes bych rad vyzkousel jak to pristava kdyz jsem obratil klapky smerem dolu doufam ze to dnes nebude tolik foukat jako vcera pak dam vedet
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“