Phoenix RC
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Lital jsem Real Flight 4,5 pul roku, neni spatnej, ale nektery konkretni nedostatky me na nem hodne vadily. Proto jsem koupil Phoenix a ten i kdyz ma taky svoje chybky tak nejsou tak zasadni a subjektivne se me zda, ze s Phoenixem jsem sel v treninku vic dopredu.
Samozrejme i modely ve Phoenixu chteji drobny upravy vykonu, vahy a vychylek cykliky, ale to neni problem.
V neposledni rade se chazime kazdej vecer v multiplayer a trenujem pospolu, coz taky dela z treninku zazivnejsi zalezitost.
Samozrejme i modely ve Phoenixu chteji drobny upravy vykonu, vahy a vychylek cykliky, ale to neni problem.
V neposledni rade se chazime kazdej vecer v multiplayer a trenujem pospolu, coz taky dela z treninku zazivnejsi zalezitost.
Omlouvám se chlapci předem, ale zatím se mi to tady nepodařilo dohledat.
Mohl bych se zeptat, zdali se dá do Phoenixu stáhnout nějaký jiný model, který není v nabídce? Mám EasyStara s křidélky a rád bych se s ním proletěl i doma když prší. V nabídce simulátoru je jeden krásný, ale základní. Vím, že spousta z Vás teď asi bude říkat, že je to zbytečné, že je v simulátoru spousta jiných lepších modelů. Vím. Létám i s ostatními, ale prostě mám rád svého stříbrňáka s křidélky a rád bych se s ním prolétl i když prší a já sedím doma u compu.
Díky moc.
Karel
Mohl bych se zeptat, zdali se dá do Phoenixu stáhnout nějaký jiný model, který není v nabídce? Mám EasyStara s křidélky a rád bych se s ním proletěl i doma když prší. V nabídce simulátoru je jeden krásný, ale základní. Vím, že spousta z Vás teď asi bude říkat, že je to zbytečné, že je v simulátoru spousta jiných lepších modelů. Vím. Létám i s ostatními, ale prostě mám rád svého stříbrňáka s křidélky a rád bych se s ním prolétl i když prší a já sedím doma u compu.
Díky moc.
Karel
DavidB píše:rampa_mckvak píše:Mně to taky nejde. Už to neřeším. Ale tak mě napadlo jestli to není tím, že když sem to kalibroval, ta se to přece dělá vše v modu heli (pokud si vzpomínám). Skus to vše udělat v modu pro letadla. Ale zase pak se snad nedá lítat s vrtulníkama. Je to takové celé divné.
...mě to normálně funguje, u modelu nastaveného na phoenix v menu adjust list nastav dualaile, pak v menu flaps nastav požadované výchylky na klapky. A překnotroluj to v Phoenixu na "monitoru serv" - myslím že bylo potřeba přeházet trochu kanály, protože při té kalibraci to Phoenix nastavuje blbě
Po několika měsících už mám něco nalítáno v reálu a proto se čím dál častěji vracím k simulátoru, abych si otestoval různe nastavení. V únoru jsem se na klapky vykašlal, protože to pro mě byla španělská vesnice, ale teď bych si je chtěl zkusit. Nastavení DX6i už zvládám, ale ty klapky mi po přepnutí na vysílačce pořád chodí proto sobě. Kde nastavím, aby šly zatraceně obě křidélka dolů?
Phoenix a síť
Ahojte,
mám nejnovější verzi Phoenixe (ne originál). Vše mi funguje jak má, ale mám neaktivní funkci TRÉNING a hru po síti. nevíte někdo co s tím??
Díky
mám nejnovější verzi Phoenixe (ne originál). Vše mi funguje jak má, ale mám neaktivní funkci TRÉNING a hru po síti. nevíte někdo co s tím??
Díky
Zdravím všechny profíky, chci se zeptat jak dlouho jste padali na tomhle simulátoru než se vám to začalo trochu dařit? Já neudržím vrťase v tom simulátoru ve visu ani 20 sekund většinou a to trénuju asi týden a začínám si připadat jako totální nemehlo
Je to normální?
Blade mcpx, Blade 180, DX6i, Phoenix
Lukypa píše:Zdravím všechny profíky, chci se zeptat jak dlouho jste padali na tomhle simulátoru než se vám to začalo trochu dařit? Já neudržím vrťase v tom simulátoru ve visu ani 20 sekund většinou a to trénuju asi týden a začínám si připadat jako totální nemehloJe to normální?
A máš správně výchylky? Vyzkoušej napřed trénink visu, tam zjistíš, jestli to reaguje na správnou stranu. Potom už to chce jenom trénovat
Re: Phoenix RC
Zdravim panove. Dalo by se do Phoenixe sehnat model Bety 1400? Zatim litam s Multiplexem, ale ten nema kridelka a i motorove (udajne) je to jine...