Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#616 Příspěvek od rampa_mckvak »

Nech 100% pro normální lítání. A s tím odhadem vzdálenosti to je problém všech simulátorů. Je to jen vlastně obrázek co se tváří jako prostor. Lepší to už asi nebude. Snad až vymyslí nějaký 3D zobrazování bez brýlí...
Co neubrzdíš neukecáš.
Argo22
Kontaktovat uživatele:

#617 Příspěvek od Argo22 »

tak dneska zprovoznena verze 3.0m
Vesley

#618 Příspěvek od Vesley »

Ahoj. Taky o nem premyslim. Ted litam na RealFlight G4 a zda se mi, ze at nastavuju vrtulniky jak nastavuju, tak proste zdaleka nelitaj realne. Jak je na tom phoenix oproti G4? Mate zkusenosti?
psena
Kontaktovat uživatele:

#619 Příspěvek od psena »

Lital jsem Real Flight 4,5 pul roku, neni spatnej, ale nektery konkretni nedostatky me na nem hodne vadily. Proto jsem koupil Phoenix a ten i kdyz ma taky svoje chybky tak nejsou tak zasadni a subjektivne se me zda, ze s Phoenixem jsem sel v treninku vic dopredu.
Samozrejme i modely ve Phoenixu chteji drobny upravy vykonu, vahy a vychylek cykliky, ale to neni problem.
V neposledni rade se chazime kazdej vecer v multiplayer a trenujem pospolu, coz taky dela z treninku zazivnejsi zalezitost.
carlos46
Kontaktovat uživatele:

#620 Příspěvek od carlos46 »

Omlouvám se chlapci předem, ale zatím se mi to tady nepodařilo dohledat.
Mohl bych se zeptat, zdali se dá do Phoenixu stáhnout nějaký jiný model, který není v nabídce? Mám EasyStara s křidélky a rád bych se s ním proletěl i doma když prší. V nabídce simulátoru je jeden krásný, ale základní. Vím, že spousta z Vás teď asi bude říkat, že je to zbytečné, že je v simulátoru spousta jiných lepších modelů. Vím. Létám i s ostatními, ale prostě mám rád svého stříbrňáka s křidélky a rád bych se s ním prolétl i když prší a já sedím doma u compu.
Díky moc.
Karel
scarabeus

#621 Příspěvek od scarabeus »

Existuji i neoficialni modely, ktere tam jsou ke stazeni. A pokud nekdo zrovna tento model uz s kridelkama udelal, staci ho tam dohrat i primo pres soubory. Ale to by si s tim nekdo musel dat praci :-) Kridelka znamenaji, ze se zacne model chovat uplne jinak. Tim padem uz je to vlastne jiny model.
carlos46
Kontaktovat uživatele:

#622 Příspěvek od carlos46 »

Servus Víťo,
Koukám, Ty jsi také mazák všude kam příjdeš. Hmm, to mě mrzí s tím Easym. Ale varianta se stříďákem tam je. Vím, že taková kombinace existuje na fms, ale ten se mi nelíbí. Škoda, že nejsem o něco chytřejší a neumím to udělat. No nic, tak musím hold létat s něčím jiným. I tak děkuju.
hatik
Kontaktovat uživatele:

#623 Příspěvek od hatik »

DavidB píše:
rampa_mckvak píše:Mně to taky nejde. Už to neřeším. Ale tak mě napadlo jestli to není tím, že když sem to kalibroval, ta se to přece dělá vše v modu heli (pokud si vzpomínám). Skus to vše udělat v modu pro letadla. Ale zase pak se snad nedá lítat s vrtulníkama. Je to takové celé divné.

...mě to normálně funguje, u modelu nastaveného na phoenix v menu adjust list nastav dualaile, pak v menu flaps nastav požadované výchylky na klapky. A překnotroluj to v Phoenixu na "monitoru serv" - myslím že bylo potřeba přeházet trochu kanály, protože při té kalibraci to Phoenix nastavuje blbě

Po několika měsících už mám něco nalítáno v reálu a proto se čím dál častěji vracím k simulátoru, abych si otestoval různe nastavení. V únoru jsem se na klapky vykašlal, protože to pro mě byla španělská vesnice, ale teď bych si je chtěl zkusit. Nastavení DX6i už zvládám, ale ty klapky mi po přepnutí na vysílačce pořád chodí proto sobě. Kde nastavím, aby šly zatraceně obě křidélka dolů? :roll:
jerryj

Phoenix a síť

#624 Příspěvek od jerryj »

Ahojte,
mám nejnovější verzi Phoenixe (ne originál). Vše mi funguje jak má, ale mám neaktivní funkci TRÉNING a hru po síti. nevíte někdo co s tím??
Díky
Lukypa

#625 Příspěvek od Lukypa »

Zdravím všechny profíky, chci se zeptat jak dlouho jste padali na tomhle simulátoru než se vám to začalo trochu dařit? Já neudržím vrťase v tom simulátoru ve visu ani 20 sekund většinou a to trénuju asi týden a začínám si připadat jako totální nemehlo :-( Je to normální?
Blade mcpx, Blade 180, DX6i, Phoenix
cilek

#626 Příspěvek od cilek »

Lukypa píše:Zdravím všechny profíky, chci se zeptat jak dlouho jste padali na tomhle simulátoru než se vám to začalo trochu dařit? Já neudržím vrťase v tom simulátoru ve visu ani 20 sekund většinou a to trénuju asi týden a začínám si připadat jako totální nemehlo :-( Je to normální?

A máš správně výchylky? Vyzkoušej napřed trénink visu, tam zjistíš, jestli to reaguje na správnou stranu. Potom už to chce jenom trénovat :wink: .
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#627 Příspěvek od Fenius »

Existuje nejaka relacia rcmanie na phoenixe? V online som prvýkrát a vidím tam "RC mania cz prasackej den" ale je to zaheslovane.
scarabeus

#628 Příspěvek od scarabeus »

Vetsinou je to nejaka mistnost rcmania.cz a heslo je diskuze.
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#629 Příspěvek od Fenius »

Ďakujem.
rtomecek
Kontaktovat uživatele:

Re: Phoenix RC

#630 Příspěvek od rtomecek »

Zdravim panove. Dalo by se do Phoenixe sehnat model Bety 1400? Zatim litam s Multiplexem, ale ten nema kridelka a i motorove (udajne) je to jine...
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“