je to zadarmo

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
zdzd

#46 Příspěvek od zdzd »

mhabr píše:4. Maroslong je magor. Souhlasím s tím, že občas RCMánie vypadá jako fórum bezdomovců, kde a co koupit, resp. opatřit zadarmo, ale ať do toho ten deb*l netahá jen Čechy. Zdá se mi, že by snad měl umět počítat a tak by si mohl spočítat, kolik Čechů a kolik Slováků tady na fóru řeší, kde co koupit levně a levněji. Ale to on nechce, on se raději bude nasírat do Čechů a pak to ještě "zaklíncuje" tím, že napíše, že proti Čechům nic nemá. Prostě MAGORLONG.

Doporučuji krotit se ve výrazivu.
mhabr

#47 Příspěvek od mhabr »

OK, uznávám, trošku jsem to přestřelil. Nicméně uživatel "maroslong" by se pro příště už konečně mohl vzdát svých nacionalistických a národnostně nenávistných komentářů.
googie
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od googie »

mhabr píše:OK, uznávám, trošku jsem to přestřelil. Nicméně uživatel "maroslong" by se pro příště už konečně mohl vzdát svých nacionalistických a národnostně nenávistných komentářů.

Sorry, ja som nic nenavistne nezachytil. Myslim, ze v mnohych veciach su Cesi a Slovaci na jedno kopyto.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
zdzd

#49 Příspěvek od zdzd »

mhabr píše:OK, uznávám, trošku jsem to přestřelil. Nicméně uživatel "maroslong" by se pro příště už konečně mohl vzdát svých nacionalistických a národnostně nenávistných komentářů.

Řekl bych, že tím trpí právě ten tvůj příspěvek. Ne ten jeho. Vypěnil jsi zcela zbytečně.
mhabr

#50 Příspěvek od mhabr »

OK, tak se ještě jednou omlouvám.

Vypěnil jsem z důvodu toho, že jsem poněkud alergický na příspěvky uživatele "maroslong", který se opakovaně zmiňuje o "typicky české povaze" řešit vše tak levně, jak to jen jde. Přitom nebere vůbec v potaz, že češi v tomto ohledu nijak nezaostávají za Rakušáky, Slováky, Němci a dalšími národy.

Slibuji, že již nebudu reagovat na takto laděné příspěvky.
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od maroslong »

mhabr
Žiadny nacionalizmus ani národnostná nenávisť v tom nebola, navyše som to dosť jasne napísal. Zato tvoj príspevok je priama urážka konkrétnej osoby. Nevadí, neurazil som sa. Máme také porekadlo "trafená hus zagága". :wink:
mhabr

#52 Příspěvek od mhabr »

maroslong píše:mhabr
Žiadny nacionalizmus ani národnostná nenávisť v tom nebola, navyše som to dosť jasne napísal. Zato tvoj príspevok je priama urážka konkrétnej osoby. Nevadí, neurazil som sa. Máme také porekadlo "trafená hus zagága". :wink:

Čekal jsem, jestli se to tady objeví, objevilo . Nicméně v tomto případě jsi vedle jak ta jedle. :wink:

Omluvil jsem se, dokonce dvakrát. Tak už toho necháme, popř. si to můžeme vyříkat v SZ.
strycArtus
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od strycArtus »

JaL píše:Opravu v autoservisu lze reklamovat, zubaře jen těžko. Sám jsem přišel kvůli kvalitní práci mého minulého zubaře o 4 zuby (vše záněty po špatném vyplnění kanálků), kolegyně po ročním martyriu a věčných bolestech a běhání po doktorech konečně přešla k jinému zubařovi a pokud nasype tomu novému 40 tis. tak jí ty zuby možná ještě zachrání. Zubařů je málo a tak to takhle vypadá. Proti tomu je amalgámová plomba prkotina. Do privátního zdravotnictví teče spousta peněz a nikdo to nehlídá (nesmyslně opakované výkony, účtování neprovedených výkonů atd.). Tohle taky nikoho nezajímá.

Taky jsem kvůli obdobnému a nejen tomuto problému hledal nového zubaře. No stojí to peníze, ale za spokojenost to stojí. Navíc se ke mne chovají jako k váženému zákazníkovi a ne jako k někomu kdo je obtěžuje.

A proč je zubařů málo? V živé paměti mám jak mi tehdejší krypl Mengele (v té době asi 30letý) někdy kolem 1995 nutil na křesle podepsat petici, aby se neotevíraly zubařské ročníky, že zubařů je moc a že se za deset let neuživí
cilek

#54 Příspěvek od cilek »

strycArtus píše:A proč je zubařů málo? V živé paměti mám jak mi tehdejší krypl Mengele (v té době asi 30letý) někdy kolem 1995 nutil na křesle podepsat petici, aby se neotevíraly zubařské ročníky, že zubařů je moc a že se za deset let neuživí

No vidíš, kdybys tenkrát nepodepsal.... :roll:
pepin

#55 Příspěvek od pepin »

cilek píše:
strycArtus píše:A proč je zubařů málo? V živé paměti mám jak mi tehdejší krypl Mengele (v té době asi 30letý) někdy kolem 1995 nutil na křesle podepsat petici, aby se neotevíraly zubařské ročníky, že zubařů je moc a že se za deset let neuživí

No vidíš, kdybys tenkrát nepodepsal.... :roll:

měli jsme jednu rodinnou dobrou zubařku,bohužel neunesla nutnost co by zaměstnankyně u soukromníka vnucovat drahé opravné aplikace a evidentně se snažila o dobře odvedenou práci,vždy si posteskávala,že to se zubařstvím bude velmi špatné,že je to z lukrativního ekonomického hlediska pro nové uchazeče velice nezajímavý obor s nejistým příjmem,to,že má někdo pocit,že u zubaře nechal balík,ještě zdaleka nemusí znamenat,že když nám zubař vyrve zub,tak odjede po vykonané práci ve Ferari a co by nositel hlavy,která je schopná nějakou tu školu vyštudovat,nebude to boj o post zubaře.Né že bych nějak cíleně měnil zubaře-ta rodinná zubařka to zabalila a přešla do vojenské nemocnice,kam muže vzít pouze nejbližší rodinné příslušníky,tak jsem si našel jinou ordinaci a vzhledem k opravdu velikému problému se svojim chrupem musím chodit vcelku pravidelně,je až neuvěřitelné kolik potkáš zubařu u toho samého křesla a jaký týpky,česky tam mluvím snad jen já a občas mám pocit,jestli ten stomatolog ještě včera třeba nechytal ryby někde na ukrajinském jezeře,paradoxně,když jsem byl minulý týden s dcerkou na stomatologickém chirurgickém oddělení v Motole,tak po pohledu na zubařský stojan jsem nabyl doměnky,že modelářský dreml by snad i musel být vhodnější,to zoufalé vybavení mi opravdu bouchlo do očí,když si vybavím jakou že tu stojánku nástroju ke mě přisune japonskoukrajinský stomatolog v podpodlažní místnosti v soukromém sektoru.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“