cilek píše:strycArtus píše:A proč je zubařů málo? V živé paměti mám jak mi tehdejší krypl Mengele (v té době asi 30letý) někdy kolem 1995 nutil na křesle podepsat petici, aby se neotevíraly zubařské ročníky, že zubařů je moc a že se za deset let neuživí
No vidíš, kdybys tenkrát nepodepsal....

měli jsme jednu rodinnou dobrou zubařku,bohužel neunesla nutnost co by zaměstnankyně u soukromníka vnucovat drahé opravné aplikace a evidentně se snažila o dobře odvedenou práci,vždy si posteskávala,že to se zubařstvím bude velmi špatné,že je to z lukrativního ekonomického hlediska pro nové uchazeče velice nezajímavý obor s nejistým příjmem,to,že má někdo pocit,že u zubaře nechal balík,ještě zdaleka nemusí znamenat,že když nám zubař vyrve zub,tak odjede po vykonané práci ve Ferari a co by nositel hlavy,která je schopná nějakou tu školu vyštudovat,nebude to boj o post zubaře.Né že bych nějak cíleně měnil zubaře-ta rodinná zubařka to zabalila a přešla do vojenské nemocnice,kam muže vzít pouze nejbližší rodinné příslušníky,tak jsem si našel jinou ordinaci a vzhledem k opravdu velikému problému se svojim chrupem musím chodit vcelku pravidelně,je až neuvěřitelné kolik potkáš zubařu u toho samého křesla a jaký týpky,česky tam mluvím snad jen já a občas mám pocit,jestli ten stomatolog ještě včera třeba nechytal ryby někde na ukrajinském jezeře,paradoxně,když jsem byl minulý týden s dcerkou na stomatologickém chirurgickém oddělení v Motole,tak po pohledu na zubařský stojan jsem nabyl doměnky,že modelářský dreml by snad i musel být vhodnější,to zoufalé vybavení mi opravdu bouchlo do očí,když si vybavím jakou že tu stojánku nástroju ke mě přisune japonskoukrajinský stomatolog v podpodlažní místnosti v soukromém sektoru.