Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
rafa242

#946 Příspěvek od rafa242 »

nejako sa v tom nevyznám, ale robí to pri všetkých kanáloch? keby len pri nejakom tak by tam mohlo byt nieco poškodené ked pri vsetkých tak to asi bude s niečo s tým signálom a jeho prenosom ako hovoríš. No ked niekto niečo múdre nenavrhne tak to možno bude vyzerať na reklamáciu.
Gluck

#947 Příspěvek od Gluck »

Tak uz mam dve vrtule (jednu nasazenou) ,jednu trubicku 6x4 a tycku 6mm do kridla Dx6ka me prijde v pondeli regulatory taky (objednal jsem si dva jistota je jistota) tak to vypada ze po vsech utrapach a trochu prolite krve se snad pristi tyden podivam do vzduchu (poprve havaruji) nemuzu se dockat jsem jak male dite pred cukrarnou,ktere ceka az mu maminka prinese zmrzlinu :wink:
rafa242

#948 Příspěvek od rafa242 »

Super vidím že už pripravený na let. Pádom sa dá vyhnúť vobec ju nemusiš rozbiť pre mňa to bolo prvé lietadlo a mal som akurat jednu menšiu nehodu ked mi ju pri pristáni zo zaciatku z boku podfukol vietor spadla na krídlo zlomila sa ta spojka krídla ináč celkom bez nejakej väčšej nehody to lieta :D . By som bol zvedavy aký by malo na betu vplyv keď si namixuješ krídelká ako brzdy ....plánuješ to mať tak namixovane?
jenikk

#949 Příspěvek od jenikk »

Máte tipy na vhodné magnety do křídel Bety? Dobré rozměry bych snad trefil, s vhodnou sílou už nevím...

Zatím to jistím suchým zipem, ale moc tomu nevěřím... už proto, že na poli se do toho nachytá spousta sajrajtu.

Kupovat budu asi tady: http://unimagnet.cz/
Kovboj

#950 Příspěvek od Kovboj »

jenikk píše:Máte tipy na vhodné magnety do křídel Bety? Dobré rozměry bych snad trefil, s vhodnou sílou už nevím...

Zatím to jistím suchým zipem, ale moc tomu nevěřím... už proto, že na poli se do toho nachytá spousta sajrajtu.

Omotej uhlíkovou výztuhu obyčejnou papírovou lepící páskou a bude to držet i bez magnetů.
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#951 Příspěvek od Martin104 »

Ještě mě napadlo, když se mě ty křidélka tak klepou nemůžou už být serva po smrti :lol: ?? Přece jen létám od února deně. Děkuji za reakce
http://martin104b.galerie.cz/
Gluck

#952 Příspěvek od Gluck »

rafa242 píše: ....plánuješ to mať tak namixovane?

Neplanuji ja planuji se trochu naucit letat :wink:
Bradik

#953 Příspěvek od Bradik »

Mam za sebou asi 5 letu bez poskozeni a jsem nadsen. Beta je moc hodna pro absolutniho zacatecnika jako ja, jednou se povedlo i pristani do ruky. Chtel bych jeste asi z HK baterky Turnigy 2200mAh a nabijecku Accucell 6, nevite jen tak pro zajimavost jaka je zhruba doba dodani z HK? A jeste dotaz, je na teto baterce ten samy konektor co na setove, nebo to budu muset upravovat? Pomohla by pro lepsi stoupavost vetsi vrtule, nebo se to nevyplati menit? Posledni dotaz, Cadet mi nechce sezrat nabijeci GP baterky 2700 mAh, obycejne nenabijeci jdou v pohode. Je tam potreba baterky s 1,5 V?? Dik
Gluck

#954 Příspěvek od Gluck »

Hoj me cadet sezral nabijeci baterky az jsem je tam jakoby kazdou protocil
me by zajimalo jakou baterku narvat do DX6i neco jsem zaslechl o rhino lipolce jen me prijde tech 8 voltu po nabiti moc nemuze me nekdo poradit
diky

a na te turnigy baterce neni stejny konektor jako na setovce ja jsem vsude napajel G4ky a mam klid
chrpos

#955 Příspěvek od chrpos »

Ahoj chlapy zkousely jste nekdo na bete klapky?ma to nejaky ucinek ci nikoli?jeste,je treba kazde servo na kridelka samostatne nebo to namixujes i kdyz tam mam Y kablik?chci si koupit vysilac turnigy myslim ze kdyz se upravi nemusi byt spatny.
rafa242

#956 Příspěvek od rafa242 »

Tiež by ma to zaujímalo aký to má na nu vplyv ....cez Y to namixovať urcite nepojde treba mat kazde servo zapojené osobitne ....tiež rozmýšlam nad turnigy podla mna to je celkom super kusok....skadial ju chces kupit?
chrpos

#957 Příspěvek od chrpos »

rafa242 píše:Tiež by ma to zaujímalo aký to má na nu vplyv ....cez Y to namixovať urcite nepojde treba mat kazde servo zapojené osobitne ....tiež rozmýšlam nad turnigy podla mna to je celkom super kusok....skadial ju chces kupit?
No koukal jsem na aukru ma ji tam za 2350kc nevim jak by vysla z HK ale stejne si ji neumim obednat a potom to cekani nikoho v okoli kdo by ji obednal tez nemam tak je to takove vychodisko.kdyz si prectes stranky ok rimr pise tam o ni spoustu veci a hlavne tam ma i videa ma to tam fakt super udelane!!!!!za to mu moc velike diky!!!!zatim mam tu setovku zadny problem ale s tou ty klapky nevyzkousim a na drazsi nemam.
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#958 Příspěvek od Klubas »

Už se to tady řešilo, někdo na ní má dokonce i samostatné klapky ale prý to něják výrazně nezpomalí, nejsou totiž ofukovány vrtulí. Až koupim Optica tak to ale samozřejmě zkusím :D
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
chrpos

#959 Příspěvek od chrpos »

Jeste k te setovce nekolikrat se mi za letu stalo a to i v nizke vysce ze jsem si brnkl o trim a to jso pak honky!!!a to mne vytaci uplne maximalne je to zbytecne rozbite letadlo a to je vazne skoda!dnes jsem ji nastrikal ze spoda a vypada to dobre alespon i me manzelce se to libi
rafa242

#960 Příspěvek od rafa242 »

Tak sem hod fotku, tiež ju mám nastriekanu.....rimrove stránky mám už naštudované celé, má to fakt super, práve kvôli tomu že som videl čo tá vysielačka dokáže tak o nej uvažujem, no vlastne uz som skôr rozhodnutý že si ju kupim len este uvazujem skadial, z anglicka by to mohlo byt v pohode vyde to tak ako na HK, len som nenasiel nikoho kto s tým má skusenosti a momentálne ju nemajú skladom, na tom aukru som ju tiez nasiel aj s prípadnou zárukou čo by bolo super ale to by ma s postovným uz vyslo na nejakých 110 eur tak musím porozmýslat a pri prípadnom prehratí fw by záruka pravdepodobne tak či tak padla.

no jasné tak ked už budes mat tu moznost tak preco to nevyskusat aké to bude s tými klapkami alebo brzdami
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“