Sklotextit a EPP - čím slepit ?

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od arda1 »

Lepil bych to nějakým dobrým epoxydem-stačí i kvalitní 5ti min.Ala navrtal bych tam tak 4 dírky a do trupu zapíchl a zalepit tak 5cm dlouhé uhlíkové tyčky :wink:
helbo
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od helbo »

jj zabudol som povedať, že v kombinácii s mikrobalnmi
Pezza

#18 Příspěvek od Pezza »

Jéé, ARDA1, Tebe jsem nikde dlouho neviděl.

Děkuji všem za rady, tohle nějak pořeším.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od arda1 »

helbo píše:jj zabudol som povedať, že v kombinácii s mikrobalnmi
No i tak to není ideální-sice ji zahustíš,ale pořád je to pryskyřice primárně určená na laminování- tedy dělaná na a co nejřidší pro co nejlepší prosycení tkaniny(sklo uhlík).A protože neobsahuje změkčovadla tak i dost křehká.Neříkám že použít nepůjde- na tuhle aplikaci s přehledem,ale pochybuji že dotyčný má doma speciální pryskyřici od MGS L285+tužidlo a mikrobalony :lol: :lol: :lol:
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Speedy »

Ještě přidám jednu možnost - Chemoprén. Ale jsem spíš pro vteřiňák. Ten chemoprén se hodí hlavně v místě, který má zůstat pružný.
helbo
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od helbo »

arda1 píše:
helbo píše:jj zabudol som povedať, že v kombinácii s mikrobalnmi
No i tak to není ideální-sice ji zahustíš,ale pořád je to pryskyřice primárně určená na laminování- tedy dělaná na a co nejřidší pro co nejlepší prosycení tkaniny(sklo uhlík).A protože neobsahuje změkčovadla tak i dost křehká.Neříkám že použít nepůjde- na tuhle aplikaci s přehledem,ale pochybuji že dotyčný má doma speciální pryskyřici od MGS L285+tužidlo a mikrobalony :lol: :lol: :lol:

nuž každý správny modelár to musí mať :)

chemoprén ee časom zvetrá
SrAjni

#22 Příspěvek od SrAjni »

helbo píše:
Tomcat píše:Lepil bych to 5 minutovým epoxidem

ten by som nepoužil ani na prilepenie poštovej známky na obálku, ešte by odpadla

Nezhadzuj epoxid.
Lepim s nim uz 2 roky !!!
Nikdy ziaden problem.
Ak nevies zmiesat spravny pomer to je tvoja chyba.
Pouzival som od Alteco 2zlozkovy a teraz mam nemam ho pri sebe neviem znacku ale je tam Zivica a tuzidlo.Vytvori to taky silny spoj ze ti garantujem ze to tu postovu znamku udrzi.A aj to motorolove loze :x
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bedřich »

Je to stejný jako u bendyho to sem přilepil tak že sem to poškrkal a ošmirgloval aby to bylo drsný a zalepil but Chemoprenem nebo PUrexem já sem to slepil obouma narás a jak to drží :oops: :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od arda1 »

SrAjni píše:
ten by som nepoužil ani na prilepenie poštovej známky na obálku, ešte by odpadla
To mi nějak uniklo kdo tu nehoráznou pixxxxxx napsal? :roll: :lol: :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od arda1 »

Na ja richtik helbo- :lol: :lol: :lol: Můžeš mi říci proč by to neměl 5ti minuťák udržet? Kvalitní?Třeba od NHP? :roll: :roll: :roll:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od arda1 »

Na ja richtyk helbo- :lol: Můžeš mi říci proč by to neměl 5ti minuťák udržet? Kvalitní?Třeba od NHP? :roll:
helbo
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od helbo »

proste sa mi nelúbi, niekedy som ho používal a plná spokojnosť, ale inak to je <> už by som ho nepoužil, čo schne 5 min nemože byť dobré

ps.: a v živote som nehladal dáke iné druhy 5 min epoxy... proste ho vôbec nepoužívam... to je tým, že nerozbíjam a doma mám čas lepiť....
Naposledy upravil(a) helbo dne pát 08.06.2007 18:28, celkem upraveno 1 x.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od blesk »

Pezza píše:
helbo píše:ak to budeš lepiť purexom tak použi rapid a dáko to aj pozichruj, aby sa to nepohlo... buď to drž pokial to prischne a potom nechaj už tak a zbytok orež alebo tam sprav malé dierky, cez ktoré dáš špendlík...

Hm, s těma dírkama a špendlíkem, to mě nenapadlo. Dík, ale asi vyzkouším ten vteřiňák, doufám že bude držet dobře

bacha na to... já to mněl i když jsem lepil deproňáka a špendlíky zaschly a zaboha nešly vydělat-.-- bacha na to... purex a zválšť rapid je sviňa a nejvíc v motoru...
Pezza

#29 Příspěvek od Pezza »

blesk píše:
Pezza píše:
helbo píše:ak to budeš lepiť purexom tak použi rapid a dáko to aj pozichruj, aby sa to nepohlo... buď to drž pokial to prischne a potom nechaj už tak a zbytok orež alebo tam sprav malé dierky, cez ktoré dáš špendlík...

Hm, s těma dírkama a špendlíkem, to mě nenapadlo. Dík, ale asi vyzkouším ten vteřiňák, doufám že bude držet dobře

bacha na to... já to mněl i když jsem lepil deproňáka a špendlíky zaschly a zaboha nešly vydělat-.-- bacha na to... purex a zválšť rapid je sviňa a nejvíc v motoru...

Tak na tohle jsem právě čekal. Myslel jsem si, že by se Purex mohl dostat do motoru, ale nevěděl jsem, jestli to bude moc velkej průser, ale jak tak čtu, tak asi jo.
helbo
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od helbo »

treba dať purexu tak akurát, max dáku zábranu medzi motor a lepný spoj, aby ti to nevypenilo až po motor :)
Odpovědět

Zpět na „Dílna“