Sklotextit a EPP - čím slepit ?
No i tak to není ideální-sice ji zahustíš,ale pořád je to pryskyřice primárně určená na laminování- tedy dělaná na a co nejřidší pro co nejlepší prosycení tkaniny(sklo uhlík).A protože neobsahuje změkčovadla tak i dost křehká.Neříkám že použít nepůjde- na tuhle aplikaci s přehledem,ale pochybuji že dotyčný má doma speciální pryskyřici od MGS L285+tužidlo a mikrobalonyhelbo píše:jj zabudol som povedať, že v kombinácii s mikrobalnmi
arda1 píše:No i tak to není ideální-sice ji zahustíš,ale pořád je to pryskyřice primárně určená na laminování- tedy dělaná na a co nejřidší pro co nejlepší prosycení tkaniny(sklo uhlík).A protože neobsahuje změkčovadla tak i dost křehká.Neříkám že použít nepůjde- na tuhle aplikaci s přehledem,ale pochybuji že dotyčný má doma speciální pryskyřici od MGS L285+tužidlo a mikrobalonyhelbo píše:jj zabudol som povedať, že v kombinácii s mikrobalnmi![]()
![]()
nuž každý správny modelár to musí mať
chemoprén ee časom zvetrá
helbo píše:Tomcat píše:Lepil bych to 5 minutovým epoxidem
ten by som nepoužil ani na prilepenie poštovej známky na obálku, ešte by odpadla
Nezhadzuj epoxid.
Lepim s nim uz 2 roky !!!
Nikdy ziaden problem.
Ak nevies zmiesat spravny pomer to je tvoja chyba.
Pouzival som od Alteco 2zlozkovy a teraz mam nemam ho pri sebe neviem znacku ale je tam Zivica a tuzidlo.Vytvori to taky silny spoj ze ti garantujem ze to tu postovu znamku udrzi.A aj to motorolove loze
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
proste sa mi nelúbi, niekedy som ho používal a plná spokojnosť, ale inak to je <> už by som ho nepoužil, čo schne 5 min nemože byť dobré
ps.: a v živote som nehladal dáke iné druhy 5 min epoxy... proste ho vôbec nepoužívam... to je tým, že nerozbíjam a doma mám čas lepiť....
ps.: a v živote som nehladal dáke iné druhy 5 min epoxy... proste ho vôbec nepoužívam... to je tým, že nerozbíjam a doma mám čas lepiť....
Naposledy upravil(a) helbo dne pát 08.06.2007 18:28, celkem upraveno 1 x.
Pezza píše:helbo píše:ak to budeš lepiť purexom tak použi rapid a dáko to aj pozichruj, aby sa to nepohlo... buď to drž pokial to prischne a potom nechaj už tak a zbytok orež alebo tam sprav malé dierky, cez ktoré dáš špendlík...
Hm, s těma dírkama a špendlíkem, to mě nenapadlo. Dík, ale asi vyzkouším ten vteřiňák, doufám že bude držet dobře
bacha na to... já to mněl i když jsem lepil deproňáka a špendlíky zaschly a zaboha nešly vydělat-.-- bacha na to... purex a zválšť rapid je sviňa a nejvíc v motoru...
blesk píše:Pezza píše:helbo píše:ak to budeš lepiť purexom tak použi rapid a dáko to aj pozichruj, aby sa to nepohlo... buď to drž pokial to prischne a potom nechaj už tak a zbytok orež alebo tam sprav malé dierky, cez ktoré dáš špendlík...
Hm, s těma dírkama a špendlíkem, to mě nenapadlo. Dík, ale asi vyzkouším ten vteřiňák, doufám že bude držet dobře
bacha na to... já to mněl i když jsem lepil deproňáka a špendlíky zaschly a zaboha nešly vydělat-.-- bacha na to... purex a zválšť rapid je sviňa a nejvíc v motoru...
Tak na tohle jsem právě čekal. Myslel jsem si, že by se Purex mohl dostat do motoru, ale nevěděl jsem, jestli to bude moc velkej průser, ale jak tak čtu, tak asi jo.