Beta 1400 - stavba
Tak tak.. Vysílač nebo přijímač, tipoval bych přijímač, ale může to být kus od kusu.. Ten můj vysílač uvnitř vypadal docela dobře - nikde se nic netrhalo, drátky poškozené nebyli.. Měl jsem ho otevřenej abych přehodil mód.
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Taky 2
Už jen to že si můžu sednout do trávy, jednou rukou se podepřít a druhou ovládat model je super. Nemohl bych mít jedničku. Navíc bekmen který mi jí zalétával má taky dvojku tak byl zálet jednodušší 
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Zdravím kolegové, včera mi konečně došla Beta RTF. Všechno v pořádku, zatím se objevil jen jeden problém, který začátečníky může dost vyděsit stejně jako mě. Při oživování rc soupravy mi model asi 2 minuty jenom pípal všemi různými pípacími styly. Příčina byla v tom že v továrně zapojili motor do druhého kanálu na příjímači, a v manuálu jse napsáno mít u Kadeta všechny směry serv dole jen třetí (motorový) nahoře. Ale jelikož byl motor ve dvojice, tak se mu to nelíbilo, pak jsem na to došel, přepl na visílači směr CH2 nahoru a už je všechno v pohodě...
Niečo sa ti stalo s motorom? Zdá sa mi že niekde nie je zmienka o type motoru ale na HK pri modely bixler http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=16544 ktorý vyzerá že má aj rovnaký motor je písané 2620-1900kv Brushless Outrunner , možno by si sa mohol pozrieť aké motory menili ludia na ES myslím že by sa hodili podobné hlavne pri tlačnom pohone musí mať dosť kv
Ahoj kluci děkuji za reakce na moji otázku ohledně vysílačky. Dnes se mě stala taková zvláštní věc asi se mě cadet zbláznil nebo nevím. Prostě jak dám křidélka do leva nebo do prava tak se křidélka chvějí jako kdyby měli zimnici. V neutrálu se nehnou,ale jak dám výchylku tak je to děsný, to samé dělá i výškovka. Směrovka není tak výrazná a motor má otáčky stálé. Nenapadá prosím vás někoho co by mě mohlo onu zimnici dělat?? Samozřejmě ve vzduchu to má za následek, že se letadlo za letu zničeho nic otočí o čtvrt obrat nebo při vodorovném letu zničeho nic hodí šipku dolů aniž bych hnul páčkou
je to vždy takovej nemylej moment překvapení. Děkuji za odpověď.
http://martin104b.galerie.cz/