Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#931 Příspěvek od Klubas »

Říkám si že když už něco udělám tak tu udělám jednou pořádně :D Takže na klávesnici.. :D No radši to ani nerozebírej, a jen jim to tam přines. Ještě by ti to nemuseli uznat.. Pelikán :roll:
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
rafa242

#932 Příspěvek od rafa242 »

Radšej by som to nerozoberal aby si pripadne nemal problem s reklamáciou, takto to vyzerá na závadu vo vysielači alebo prímači
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#933 Příspěvek od Klubas »

Tak tak.. Vysílač nebo přijímač, tipoval bych přijímač, ale může to být kus od kusu.. Ten můj vysílač uvnitř vypadal docela dobře - nikde se nic netrhalo, drátky poškozené nebyli.. Měl jsem ho otevřenej abych přehodil mód.
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
rafa242

#934 Příspěvek od rafa242 »

Len taká otázka :D aký mod lietate? ja dvojku ....mat plyn na pravej ruke mi pripadalo dost neprirodzené
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#935 Příspěvek od Klubas »

Taky 2 :) Už jen to že si můžu sednout do trávy, jednou rukou se podepřít a druhou ovládat model je super. Nemohl bych mít jedničku. Navíc bekmen který mi jí zalétával má taky dvojku tak byl zálet jednodušší :)
Bradik

#936 Příspěvek od Bradik »

Zdravím kolegové, včera mi konečně došla Beta RTF. Všechno v pořádku, zatím se objevil jen jeden problém, který začátečníky může dost vyděsit stejně jako mě. Při oživování rc soupravy mi model asi 2 minuty jenom pípal všemi různými pípacími styly. Příčina byla v tom že v továrně zapojili motor do druhého kanálu na příjímači, a v manuálu jse napsáno mít u Kadeta všechny směry serv dole jen třetí (motorový) nahoře. Ale jelikož byl motor ve dvojice, tak se mu to nelíbilo, pak jsem na to došel, přepl na visílači směr CH2 nahoru a už je všechno v pohodě...
Gluck

#937 Příspěvek od Gluck »

At ctu v manualu jak ctu nemuzu nikde objevit co tam je vubec za motor mohl by me nekdo poradit jakou nahradu za stavajici motor diky nejak to vypada ze nez se dostanu vubec do vzduchu tak budu mit komplet jinou elektroniku krom serv
rafa242

#938 Příspěvek od rafa242 »

Niečo sa ti stalo s motorom? Zdá sa mi že niekde nie je zmienka o type motoru ale na HK pri modely bixler http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=16544 ktorý vyzerá že má aj rovnaký motor je písané 2620-1900kv Brushless Outrunner , možno by si sa mohol pozrieť aké motory menili ludia na ES myslím že by sa hodili podobné hlavne pri tlačnom pohone musí mať dosť kv
Gluck

#939 Příspěvek od Gluck »

no to prave nevim to uvidim az me prijdou regly zatim jen sonduju co tam pripadne dat a zajimava bude jak se to da vymenit je to tam zalepeny no uvidim
Bartn
Kontaktovat uživatele:

#940 Příspěvek od Bartn »

Do Wild Hawk,který se moc od Bety neliší jsem dával motor Ray 2835 2200 kV.K tomu regulátor 25 A Turnigy.Vrtule 5,5 x 4,5.
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#941 Příspěvek od Martin104 »

Ahoj kluci děkuji za reakce na moji otázku ohledně vysílačky. Dnes se mě stala taková zvláštní věc asi se mě cadet zbláznil nebo nevím. Prostě jak dám křidélka do leva nebo do prava tak se křidélka chvějí jako kdyby měli zimnici. V neutrálu se nehnou,ale jak dám výchylku tak je to děsný, to samé dělá i výškovka. Směrovka není tak výrazná a motor má otáčky stálé. Nenapadá prosím vás někoho co by mě mohlo onu zimnici dělat?? Samozřejmě ve vzduchu to má za následek, že se letadlo za letu zničeho nic otočí o čtvrt obrat nebo při vodorovném letu zničeho nic hodí šipku dolů aniž bych hnul páčkou :roll: je to vždy takovej nemylej moment překvapení. Děkuji za odpověď.
http://martin104b.galerie.cz/
Surgical

#942 Příspěvek od Surgical »

Nerozhýbané ovládací plochy - velký odpor v "pantech" - EPP prolisech.
rafa242

#943 Příspěvek od rafa242 »

No ja keď som mal slabé napätie tak mi vysielačka robilá so servami také trhavé pohyby a nedalo sa s tým veľa robiť, skúšal si nabiť alebo vymeniť baterky?
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#944 Příspěvek od Martin104 »

Že by byli panty nerozhýbané se mě nezdá, létám stím už od února a začalo mě to dělat až dneska. Tak si myslím ,že pantíky jsou rozhejbané až až. Když odpojím táhla tak choděj křidélka i když do nich jen founknu. :lol:
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#945 Příspěvek od Martin104 »

Baterky ve vysílačce jsem nabíjel celou noc, mám ve vysílačce eneloopky. Tak nevím, připadá mě to jako by mě vysílačka dávala trhaný signál.
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“