Ticcino píše:Borek: Ty Hextroniky se dají sehnat i tady. Buďto Aukro nebo i jakýsi webshop jsem našel. Ceny samozřejmě o 100% vyšší než v Číně, ale stále to bylo levnější než značková serva. Kvůli směrovce na Betě bych to fakt asi neřešil. Taktéž lítám bez směrovky.
No já bych chtěl obnovit směrovku k tomu, abych snáz točil mírné zatáčky bez podstatné ztráty výšky; plus nějaká ta akrobacie.
Kameru na Betu jsem dával taky. Nebyl to vůbec problém i s původní vrtulí. Ale já mám lehoučkou z HobbyKingu (někde tady v diskusi jsem dával fotky myslím). Pokud bys měl nárůst váhy nějak zásadní, můžeš dát menší baterku, pokud ji máš.
No mně Beta s GoPro HD lítá docela citelně hůř než bez ní. Nastoupat do pořádné výšky je docela problém. Baterku menší nemám a ani mi to nepřijde jako moc přitažlivé řešení -- akorát zkrátím už bez tak docela krátké létání.
Nástroj na úpravu průměrů --> pilník

Tak jsem nasazoval stávající vrtuli (tu původní se mi podařilo při pádu zlomit, jsem talent). Každopádně vyvažovačka za 50 Kč není tak moc, to si koupit můžu... třeba přijdu i na to, jak se to vlastně používá.
Ad zlomený páky: Lítám normálně, ale materiál těch pák je mizernej. Ono se to neulomilo celý, ale jen v tom konečku, kde je přichycený táhlo od serva. (mluvím o pákách co jsou přilepené k ovládacím plochám. Nikoliv o pákách serv)
Já ti rozumím, co myslíš, nicméně přes docela hrubé zacházení mi zatím vydržely. Možná je to jen štěstí hlupáka