Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Mrkvak

#721 Příspěvek od Mrkvak »

Aktivátor nepoužívám - vteřiňák tuhne reakcí s vlhkostí. Takže na to stačí dýchnout a tuhne to o dost rychleji (možná na to stříknout vodu by bylo ještě rychlejší, ale ještě jsem to nezkoušel).
Kovboj

#722 Příspěvek od Kovboj »

Gluck píše:Tak uz to mam objednany predpokladam ze se nanese lepidlo strikne aktivator a prilozi se lepena vec jak rychlej musim byt ? :wink:

Pokud potřebuju něco přesně spárovat tak aktivátor nepoužívám, když už to dáš k sobě tak nemáš šanci na opravu. Normální foam-safe vteřiňák to bezpečně slepí tak do 15 vteřin po které máš šanci slepené plochy třeba ještě trošku srovnat.
Mrkvak

#723 Příspěvek od Mrkvak »

Kovboj píše:Normální foam-safe vteřiňák to bezpečně slepí tak do 15 vteřin po které máš šanci slepené plochy třeba ještě trošku srovnat.

Jak které - střední peckalep se dá rozlepit i po cca minutě.
ptacud

jak nabíjet s accuel 6

#724 Příspěvek od ptacud »

Čau kluci,
poraďte jak mám přesně nastavit Accuel 6 pro nabití baterek?
Mám Turnigy 2200mAh pro éro, a Rhino 2620mAh do Turnigy T9x.
Času mám spoustu, takže mi jde o to, aby baterky vydržely životností dýl.

myslete na to, že nemám návod k Accuel 6 a bohužel angliřtina je u mě dost hrozná.

Dík Roman
holda29
Kontaktovat uživatele:

#725 Příspěvek od holda29 »

Ty Turnigy v rezimu LiPo balance, nevim co je to za baterky, takze 2,2 A nabijeci proud.
Pokud mas hodne casu, tak ty do vysilace stejnym rezimem, ale dejme tomu 0,3 A, i kdyz 1 A by taky nic neudelal.
Kovboj

#726 Příspěvek od Kovboj »

Mrkvak píše:
Kovboj píše:Normální foam-safe vteřiňák to bezpečně slepí tak do 15 vteřin po které máš šanci slepené plochy třeba ještě trošku srovnat.

Jak které - střední peckalep se dá rozlepit i po cca minutě.

Osobně používám BSI Super-Gold.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#727 Příspěvek od RiMr »

Jen vás kucí upozorňuju, že ten vteřiňák vám vytvoří tvrdý křehký spoj na pružných materiálech (vyjma spec pružných vteřiňáků) :wink:

Při případném namáhání se ten spoj umí krásně zlomit a vytvořit ostrou hranu kde se pak EPO pěkně dál trhá...

Já ho třeba (na EPO) nepoužívám vůbec, ale jistěže každého volba, funkční je to samozřejmě taky.

#728 Příspěvek od Gluck »

Tak ja uz jen cekam az me napise typek s rc-auta.eu ze to pro me ma a muzu litat (teda az si zasimuluju a budu se na to citit) nemuzu se dockat 8O
peca001

#729 Příspěvek od peca001 »

Tak už mám také objednáno, jak model tak věci k tomu...za 3 týdny snad už budu ve vzduchu....to bude nekonečný :)
ptacud

#730 Příspěvek od ptacud »

Kluci poradte, vcera jsem na sucho zkousel dat dokupy Betu. Mam malej problem s elektrikou. Mam vysilacku Turnigy s 8kanalovym prijimacem. Dal jsem tam na zkousku dve serva na vyskovku a smerovku. Kdyz chci vychylit vyskovku nahoru tak mi malinko bzuci i servo smerovky a malinkato se hybe. Je to takle ve vsech smerech. Proste pokazde reaguje i druhe servo sice jen malinko a ale cuka se.
Dale pak je nejake poradi jak zapinat vysilacku a pripojit baterku k regulatoru? Stalo se mi ze kdyz jsem mel zaplou vysilacku a pak zapnul baterku tak mi nenaskocil motor. Je to normalni?
bulvic

#731 Příspěvek od bulvic »

Na kterém kanále máš to servo směrovky? Jestli si dobře vzpomínám, tak máš mod 2 a spíš to vypadá, že při pohybu pákou výškovky si šáhneš trochu i do křidélek.

Nejdřív se zapíná vysílačka, potom regl napájející přijímač. Nejdřív se vypíná regl, potom vysílačka.

Při prvním spuštění si většinou regl musí zjistit dráhu plynu, pokud se ti ten problém neopakoval, tak bych to neřešil.

Rychle, ale opatrně lep, ať s tím můžem o víkendu do vzduchu. :wink:
Gluck

#732 Příspěvek od Gluck »

ja jsem dnes dozvedel za zatim betu nemaj a bude az koncem cervna takze
sem bez éra a tolik jsem se tesil
Kovboj

#733 Příspěvek od Kovboj »

Gluck píše:ja jsem dnes dozvedel za zatim betu nemaj a bude az koncem cervna takze
sem bez éra a tolik jsem se tesil

Tak tak, ARF a KITy už nejsou dlouho, tenhle týden se doprodaly i RTF sety :-(
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#734 Příspěvek od Martin104 »

U nás se bety normálně v klidu prodávaj mrkněte sem http://www.jino.cz/beta-1400-m1-rtf-4k- ... -4624.html
http://martin104b.galerie.cz/
bekmen
Kontaktovat uživatele:

#735 Příspěvek od bekmen »

- tak už je Beta konečně i na HC. Škoda, že s tím nepřišli dřív - nemusel jsem podporovat Pelikána a neustále s nima řešit reklamace, které stejně odmítli uznat!!!
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=16542
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“