V Praze dneska fičelo až hrůza, sice jsem objel pár lokalit kam s érem ale foukalo 14/12/10 knotů, až skoro před setměním okolo osmi knotů a tak jsem dal alespoň 4 baterky s Acromasterem a před setměním na uklidněnou čtyři s Trexem, abych viděl že to ložisko je v pohodě. S touhle náladovkou jsem mazal domů.....
http://relax450.rajce.idnes.cz/Trex450P ... G_8704.jpg
Každopádně ten infarktovej zážiteček se zadřeným smykátkem minulou nedělku si sakra pamatuju, furt ve střehu kdy se zase něco po..... Toho se budu asi zbavovat nějakej čas .....

Budu si muset dávat víc bacha lítat dál od sebe. Rád se kochám tak na dva tři metry, větrák je to pěknej ale při první baterce jsem pak neslyšel minutový intervaly a bohužel ani ten pětiminutovej delší signál. Nějak jsem to neodhadnul a najednou začal regl baterku "šetřit", výkon šel kolísavě dolů a měl jsem co dělat dosednout v tom pohupování na asfalt kolmo a v klidu. Po cvaknutí autorotace ( na zemi ) bylo na vysílači 10:32 ......... !!!! Tak jsem zvědavej co baterka na nabíječce....
Je zajímavý že v simu přecvaknu z Normalu na Iddle 1, a Trex poskočí, cvaknu autorotaci a Trex se vyhoupne tak metr nahoru. To první v reálu ale neplatí, to druhý ještě nevím

Přitom v Phoenixu jsou stejný křivky, prostě kopie.
METAR hlásil ten vítr různě, brněnští asi lítali osto čest, tam bylo 220/4 ( kurz a knoty ), Přerov 200/3, Ostarava 220/10, Pardubice 240/7, Karlovy Vary 250/8. Praha na tom byla nejlíp