Co místo DX8?
gamer007 píše:...............Telemetrii už ani nechci, nevyužiju ji. Regly co používám mají většinou záznam dat z letu, takže si to pak vyčtu u PC...
Něco si o telemetrii přečti. Dost lidí tady zastává názor, že je to pro heli zbytečnost. Není to zbytečnost ani pro heli.
(Tím nepropaguji Jeti proti Futabě. Jenom Ti dávám na zvážení seznámit se se skutečným stavem současných reálných možností telemetrie)
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
gamer007 píše: ...... O Auroře jsem taky přemýšlel, taky jí má kámoš a ošahal jsem si ji. Nějak mě ale neláká, pár věcí je tam divně, třeba ten kablik k anténě. ........
Nevím proč ale pokud od někoho todle slyším tak mám pocit že auroru nikdy nedržel v ruce a jen odhaduje.
Kablík vzadu je bezproblémovej a neni to argument pro zamítnutí.
Vezmi T8FG a asi nic moc nevymýšlej. V téhle cenové kategorii se toho moc ani vymýšlet nedá. Vedle nešlápneš.
gamer007 píše:Auroru ma Maniiax, takze jsem ji v ruce mel. Nevim, tak mě proste ten kablik zarazil. Ale to urcite není duvod mého zamítnutí. Proste mě tak neláká...
Ten kablik som mal tiez ako -, ale po roku a daco uzivania mi nesposobuje dake problemy, vysielacku nosim v kufriku a na letisku sa povaluje po aute a nikdy som onho ani nezavadil.... a sice aj ked mam s auroru velmi dobre skusenosti tak by som ti asi tiez dopoprucil 8FG, lebo co som cital tak ta ma ten soft na vrtulniky na dost vysokej urovni.... a ak ta nelaka telemetria
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Design 8fg opravdu nenadchne,ale je potřeba si uvědomit, kde si v hierarchii u Futaby stojí. Nad ní jsou ještě další 4 modely a to se prostě někde projevit musí. Dobrou zprávou ovšem je,že pro helináře se šetřilo jenom na té škatuli. Jestli ti vrtá hlavou stále to JRko,tak písní SZ Daliborovi(graup15). Má tuším obě a může srovnávat-bohužel pouze z pohledu letadel.
Toro 900,Lynx-E,Absolution,MiniCorado,Addiction 3D - T6EX,T8FG
gamer007 píše:Zdenku a ty jako odborník schvalis můj vyber T8FG? Díky
Jeti bych se vyhnul, těm hoří v helinách přijímače. Autoře bych se taky vyhnul, kablík, nevhodný FS a poměrně dost stížností. JR neznám, nemůžu hodnotit.
T8FG Super má čtrnáct kanálů, slušný SW i HW, problémy se nevyskytují. Nemá tetele, to nechceš, tak není co řešit. Pokud bych uvažoval o nějakém možném konkurentovi byla by to T12FG...