Co místo DX8?
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Co místo DX8?
Ahoj, řeším dilema kterou soupravu si mám koupit, abych měl už na dlouho klid a nic neřešil. Ted mám DX8, ale jde na 3. reklamaci s žádostí o vrácení peněz. A i kdyby nevrátili tak ji pod cenou prodám. Klidně půjdu do jinýho systému než DSM2. Přijímače ted nějak neskladuju, takže to řešit nemusim. Chtěl jsem jít do Fasstu a to do Futaby T8FG, mám možnost si s ní pohrát a z programování tx jsem docela nadšen. Jen ta krabice je ošklivá, ale celkem dobře se drží a páčkuje taky. Pak dost přemejšlím o JR DSX9, tam bych mohl zůstat u DSM2. Vysílač jsem viděl jen fotkách, takže toho moc nevim. Dle specifikací je ale o něco chytřejší než T8FG. Kvalita by mohla být na stejné úrovni. Nebo máte jiný nápad co koupit za podobný peníze? Díky za reakce, fakt se nemůžu rozhoupat. Používat ji budu jen na vrtulníky...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Futaba jednoznačně. Jako majitel JR DSX 9 ti to doporučuji. Sice nejsem vrtulníkář, ale už týden tady bádám nad tím jak udělat to, aby pokud použiji křidélka jako brzdy, tak chodilo jenom křidélko jenom dolů a to druhý se necpalo fur nahoru a nic jsem nevymyslel. Tím chci říct, že IMHO nic moc user friendly, málo uživatelů. To s Futabou ti poradí každý. Jak vypadá krabice je mi ganz egal, tedy úplněk jedno!
Naposledy upravil(a) honzajs dne ned 22.05.2011 13:41, celkem upraveno 1 x.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
honzajs píše:Futaba jednoznačně. Jako majitel JR DSX 9 ti to doporučuji. Sice nejsem vrtulníkář, ale už týden tady bádám nad tím jak udělat to, aby pokud použiji křidélka jako brzdy, tak chodilo jenom křidélko jenom dolů a to druhý se necpalo fur nahoru a nic jsem nevymyslel. Tím chci říct, že IMHO nic moc user friendly, málo uživatelů. To s Futabou ti poradí každý. Jak vypadá krabice je mi ganz egal, tedy úplněk jedno!
Ten problém s krídelkami som riešil tiež na DX7 a vyriešil pomocou dvoch voľných mixov.
Teda já nevím jak jsi došel k tomu že
"Pak dost přemejšlím o JR DSX9, tam bych mohl zůstat u DSM2. Vysílač jsem viděl jen fotkách, takže toho moc nevim. Dle specifikací je ale o něco chytřejší než T8FG."
Podle mně je T8FG SW lepší než DSX9...
V čem je podle tebe DSX9 lepší?
Můžu se mýlit, s oběma jsem si hrál jen krátce a žádnou z nich nemám doma, ale podle toho co jsem já našel a co jsem si krátce vyzkoušel je to tak...
"Pak dost přemejšlím o JR DSX9, tam bych mohl zůstat u DSM2. Vysílač jsem viděl jen fotkách, takže toho moc nevim. Dle specifikací je ale o něco chytřejší než T8FG."
Podle mně je T8FG SW lepší než DSX9...
V čem je podle tebe DSX9 lepší?
Můžu se mýlit, s oběma jsem si hrál jen krátce a žádnou z nich nemám doma, ale podle toho co jsem já našel a co jsem si krátce vyzkoušel je to tak...
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba jsem koukal na 7mi bodový křivky oproti T8FG. Ale pomalu začínám mít jasno a půjdu do Futaby. Větroně neplánuju, takže na heli asi nejlepší. O Auroře jsem taky přemýšlel, taky jí má kámoš a ošahal jsem si ji. Nějak mě ale neláká, pár věcí je tam divně, třeba ten kablik k anténě. Zase má taky 7mi bodový křivky a přehlednější display orpoti T8FG..
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Tak třeba jsem koukal na 7mi bodový křivky oproti T8FG. Ale pomalu začínám mít jasno a půjdu do Futaby. Větroně neplánuju, takže na heli asi nejlepší. O Auroře jsem taky přemýšlel, taky jí má kámoš a ošahal jsem si ji. Nějak mě ale neláká, pár věcí je tam divně, třeba ten kablik k anténě. Zase má taky 7mi bodový křivky a přehlednější display orpoti T8FG..
Ten kablik se da protahnout vnitrkem, takze cloveku nevadi. Videl jsem to myslim na rcgroups.
- iampucmeloud