pokukuji po vrtulníku. v současné době lítám s modely letadel a k tomu mam kopteru (taková ta 4 vrtulová mrcha).
teď přemýšlím, jakou cestou se dát. když jsem to tak zkoumal, tak Blade 120 SR nebo HK 500 - je to teda docela rozdíl
u blade 120 sr se mě líbí - je to malé a v případě pádu se to nemusí nutně rozsekat. prý už se to chová jako klasický vrtulník a pokud člověk zvládne tuto mrchu, může pokukovat po něčem jiném. bojím se ale, jak jde nastavit rádio. bohužel to musím kupovat v kitu i s ním neboť nemam spektrum. jde o to, že mám na levé ruce klopení na všechny směry a na pravé plyn a rotaci. přeučovat se nechci - jsem na to tak naučený z mikrokoptera.
u HK 500 se mě po pravdě líbí jen to, že to je větší (a snad i stabilnější) a cena. chtěl bych k tomu pro jistotu ještě flymentora - spíš pro jistotu. pak bych od toho chtěl upustit. mršit ruce si tím nebudu - to už se stalo s mikrokopterem
lítám poměrně aktivně a úspěšně na simu. mikrokopter není problém - ale ten si víceméně obstarává všechno sám. tak to se asi nepočítá.
o akrobacii ani neuvažuju.
díky za případné rady.
luc