Co jsem tak teď při demontáži použitelných částí zjistil, tak nebylo křídlo ničím vyztuženo (pouze v každé půlce zvlášť jednou výztuhou, ale k sobě nic..) inu asi to není éro určeno k tomu, co jsem s tím dělal, ale i tak to zamrzí
corsair píše:jenom upozornění,stejně blbě udělané křídlo má P-38 z HC, poloviny sice mají uhl.trubku,ale ve střední části to není nijak spojené-trochu jsem tam dolepoval výztuhu do obou polovin skrz střední část
Reinkarnuj to zero,uvidíš,že bude lítat líp,protože se o něj už nebudeš bát,podvozek jsi vyřešil úpravou těch táhel? Jinak už jsem viděl víc jak pár modelů co za letu připažily,je to prostě smůla, kolega občas létá s Mustangem od šadu a je krásně vidět,jak křídla při obratech mavají, a protože nevyztužil i vop,tak ta mu mává ještě víc,ale zatím držíCharlitoCZ píše:corsair píše:jenom upozornění,stejně blbě udělané křídlo má P-38 z HC, poloviny sice mají uhl.trubku,ale ve střední části to není nijak spojené-trochu jsem tam dolepoval výztuhu do obou polovin skrz střední část
jj, to už budu u každýho mojeho éra teďka taky kontrolovat, případně dodělávat, protože spadnout na tohle je fakt hloupý
corsair píše:Reinkarnuj to zero,uvidíš,že bude lítat líp,protože se o něj už nebudeš bát,podvozek jsi vyřešil úpravou těch táhel? Jinak už jsem viděl víc jak pár modelů co za letu připažily,je to prostě smůla, kolega občas létá s Mustangem od šadu a je krásně vidět,jak křídla při obratech mavají, a protože nevyztužil i vop,tak ta mu mává ještě víc,ale zatím držíCharlitoCZ píše:corsair píše:jenom upozornění,stejně blbě udělané křídlo má P-38 z HC, poloviny sice mají uhl.trubku,ale ve střední části to není nijak spojené-trochu jsem tam dolepoval výztuhu do obou polovin skrz střední část
jj, to už budu u každýho mojeho éra teďka taky kontrolovat, případně dodělávat, protože spadnout na tohle je fakt hloupý