Poradite s vyberem letadla pro zacatecnika??

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Flozik
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Flozik »

Vosy píše:A nebo se podívej po něčem starším. Na Modelbazaru se čas od času objeví vybavený Easy Star i s vysílajdou za rozumný peníz. Novej se v "setu" dá koupit tuším k šesti tisícům. To je už ale asi moc, co?

6 tisic je opravdu hodne, alespon prozatim. Mozna me to chytne a budu kupovat drazsi, ale to neni jisty. Ty 3 tisice za Wild Hawka sou tak akorat :wink: Nebo kouknu po tom Easy Staru, ale stejne to budu kupovat az o prazdninach.

Vzhledem k tomu, ze vetsina veci, co si poridim nefunguje (na tohle mame v rodine fakt stesti....), tak se radsi SkyLady vyhnu :?

Hoki píše:TO Stuclik: A řídíš palcema či prsty? Já jsem pultovej pilot a tak řídím prsty, což mi samo nějak vede kniply v rovině (lítám 15let). Jen ty dvoukanály u aut jsem řídil palci.

Packovy vysilace mi k autu nejak nesedej, i kdyz vim, ze je hodne lidi (i na vrcholovy urovni) pouziva.... Zlata volantovka :)
"Neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živý..."

http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1124
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Hoki »

Já bych volil (jak jsem už psal) Easy Stara, klidně i z bazaru. Až to budeš mít po kupě, tak se stav a dáme to do kupy. Klidně se můžeš ozvat i dříve, snad Ti píchnu. Teď s Easy Starem řeším dva nováčky.
Flozik
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Flozik »

Hoki píše:Já bych volil (jak jsem už psal) Easy Stara, klidně i z bazaru. Až to budeš mít po kupě, tak se stav a dáme to do kupy. Klidně se můžeš ozvat i dříve, snad Ti píchnu. Teď s Easy Starem řeším dva nováčky.

Jo diky moc. Kdybych potreboval, urcite se ozvu :)

Hoki
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Hoki »

Není zač, od toho jsme tady a je zbytečné dělat drahé díry do země, když může někdo pomoc radou či přímo.
Flozik
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Flozik »

Hoki píše:Není zač, od toho jsme tady a je zbytečné dělat drahé díry do země, když může někdo pomoc radou či přímo.

Tak to je fajn :) Ale driv jak v srpnu to stejne nebude a do ty doby se to muze jeste 1000krat zmenit :lol: :lol:

Hoki
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Hoki »

Já taky nebudu sedět doma a na Tebe čekat. Přijdeš-pomůžu. Takže klídek, k ničemu se přeci nezavazuješ. Maximálně koukni na mé stránky, ať víš co dělám a co ode mě můžeš očekávat.
Flozik
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Flozik »

Hoki píše:Já taky nebudu sedět doma a na Tebe čekat. Přijdeš-pomůžu. Takže klídek, k ničemu se přeci nezavazuješ. Maximálně koukni na mé stránky, ať víš co dělám a co ode mě můžeš očekávat.

Tak sem stranky rychle prohlidnul a jsou opravdu pekny :D

Choze
Kontaktovat uživatele:

Re: Poradite s vyberem letadla pro zacatecnika??

#38 Příspěvek od Choze »

Flozik píše:Zdravim mistni leteckou komunitu. Prohlidnul sem tohle forum a nejaky ty rady uz pochytil. Sem automodelar (Tamiya TB-02), i kdyz modelar je mozna silny slovo. Uvazoval sem, ze bych si na prazdniny na chalupu poridil nejaky letadylko na vyblbnuti. Nechce do toho moc investovat a ani od toho necekam nejaky zazraky a s letadlem nemam vubec zadny zkusenosti :wink:

Poradili byste s vyberem z tehlech modelu???¨

Firebird Commander II
http://www.astramodel.cz/podrobnosti_prehled.php?kod=HBZ2600

Skylady
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kategorie=81&zbozi=1056

Accipiter Badius
http://www.jr-models.cz/index.php?&desktop_back=eshop&action_back=&id_back=&desktop

A stoji za to investovat do simulatoru??

Za jakoukoliv radu budu moc vdecnej a predem za ni dekuju :)

Dám ti takovou radu: o sky lady ani neuvažuj je to strašný šrot co se týče elektroniky (tímto nechci urazit ty co s ní lítají)
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Hoki »

Musím dát za pravdu pepahlusek. Teď učím s tímto érem dva lítat a samotného mě to éro někdy svým chováním překvapí. O kvalitě komponentů radši nemluvím. Je to spíše hračka a na slušné úrovni.
kottel
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od kottel »

Ten Firebird Commander 2 mnel jako prvni ero kamos na to jen muzu rict:veci hovadina neexistuje je to fakt des!!! (to si potom mysleli taky kamos)
fakt nekupovat je to jen strata penez

Skylady ma zas jak uz tu bylo psano desnou elektroniku!

Accipiter Badiuse moc neznam nevim jestli to je zrovna pro zacatecniky ale to uz je na tobje.
Henry
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Henry »

JJ ten firebird je fakt shit ale jinak mám wildu (teď ho opravuju ) a ten lítal moc pěkně
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od bezmozek »

Badius je OK, hlavně když tomu dáš plnej knedlik a nešaháš na knyply tak to lítá samo. Je fakt že stoupání nic moc, ale stačí přehodit motor za Speed 400 6V a už to jede. Bylo to moje první éro, takže jsem si ho "užil" se vším všudy. Na to že to má fakt půl kila to i plachtí, takže letadlo samo o sobě není takovej děs, ale nedoporučoval bych ho, protože v setu je jen tříkanál vysílačka, což je fakt napikaču :roll: :lol:
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Marek71 »

Je to sice už staršia debata, povodný autor si to asi už neprečíta, ale aj tak... možem potvrdiť, že Easystar je pre začiatočníka veľmi vhodný model. Lieta pekne, bez motoru plachtí a ak si človek nie je istý, dá ruky preč z kniplov a model sa zrovná :-)

Len nesmie fúkať vietor, len taký slabý vánok. A stúpavosť so setovým motorom je tiež slabšia, ale pre začiatočníka to stačí.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Hoki »

Marek71 píše:Len nesmie fúkať vietor, len taký slabý vánok. A stúpavosť so setovým motorom je tiež slabšia, ale pre začiatočníka to stačí.

Už jsem to tu někde psal. Řešením může být pořízení 8článku namísto doporučovaného 7článku. Ten článek navíc pomáhá. Dalším řešením je dokoupit vhodný stříďák. Také se to tu někde řešilo.
Choze
Kontaktovat uživatele:

accipiter adius

#45 Příspěvek od Choze »

accipitera badiuse bych doporučoval bylo to moje první letadlo ve vzduchu se chovalo taky pěkně a ty pády co přežil to se mohlo zahodnout kolmo čumákem a skoro nic mu nebylo. A výbava v něm je o hodně kvalitnější nwž třeba v SL doted pouzivam regulator a servo v lodce

Takže moje volba by byla accipiter badius
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“