Který vrťas vybrat?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět

Který vrtulník vybrat ???

Anketa končí za ned 01.05.2011 18:06

Honey bee V2
7
44%
Honey Bee CP3
4
25%
Walkera CB180Z
5
31%

Celkem hlasů: 16

Zpráva
Autor
OPR
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od OPR »

Troll píše:Já se nedám, vzhledem k mému pokročilému věku bych byl nechutné a tvrdé sousto. A jsem si jist , že po prvním soustu bych mu nechutnal. :D

nedej se ..... :D
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Fenius »

PetrA píše:Myslím že daleko lepší a kvalitnější diskuze by to byla, kdyby jste tu vy zkušení popsali konkrétní rozdíly v ovládání a jakých špatných návyků se bude nováček vyvarovat, pokud si vybere to ci ono. melo by to trochu hlavu a patu ale psat to je nahovno to je nahovno tohle o trochu min ale taky na hovno - co to je jako? to si ma udelat nekdo predstavu nejakou?

A preco sa to tu má písať už po 150te? Skús hľadať a navyše ti tu boli ponúknuté nejaké odkazy. A akým právom nesúhlasíš s zdzd, keď si na 6 kanále ani nelietal :?:
Dúfam, že si nejaký predajca v tom obchode, čo máš v podpise a rovnako radíš ľuďom, čo k tebe chodia po radu.
PetrA

#78 Příspěvek od PetrA »

je to marný :D :D
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Fenius »

je
A možno si len nejaký internetový troll...
Troll

#80 Příspěvek od Troll »

To už jsem přece já .. :D :D
pns

#81 Příspěvek od pns »

ja bych se tu malinko toho prukopnika s 4ch a mensima mrdk. zastal a to v tom okrajovem pripade, ze pokud sem prijde novacek a vy z pochopitelnych duvodu, reknete navod jak zacit s 6ch vrtulnikem, "simulator - trex 450 - d6xi", tak pokud ten clovek nikdy nemel nic jineho v ruce, nikdy s nicim neletal a po 3.mesicni vyuce na simulatoru, pujde na pole a roztoci, pujde do vzduchu, tak to na hodne moc % proste roseka a bude to z toho duvodu, ze nema zadnou predstavu jak to reaguje a jak se to chova v prostoru, a v tomhle pripade, pokud nevyuzije jinou prilezitost jak to zjistit, doporucuji si koupit nejaky mrdko let a s tim si to vyzkouset...
EVIL IS BACK 15.5.2012
PetrA

#82 Příspěvek od PetrA »

Fenius píše:je
A možno si len nejaký internetový troll...

prosím tě - kolik měříš a vážíš? že si tak vyyskakuješ? :lol:
Svý komplexi si zkus léčit u doktora a neobtěžuj mě s tím :D :D

tak tenhle člověk potvrdil, co jsem si myslel celou dobu :idea: , někde to tu je napsaný , ale určitě si teď už nemyslím, že by tam spadali všeci. Ještě někdo se k němu připojí - jen tak pro představu, jací jsou tu lidi? ... :?:
corona

Zpět, k tématu...!

#83 Příspěvek od corona »

K úvodní otázce:

Walkera CB180 - nechci, mám již zkušenosti s jinou hračkou této firmy.
Nelíbí se mi filozofie firmy Walkera - naházet na trh co nejvíc nových modelů, které za několik měsíců opět zmizí v nenávratnu jakožto neprodejný šunt.
Hloupé konstrukční chyby, nepřesné provedení některých dílů.

Honey Bee CP3 - podezřele levné, nedokážu si představit, jak šestikanálový vrtulník v setu někdo vyrobí za tuhle cenu v dostatečné kvalitě.

Honey Bee V2 - z těchto tří bude asi nejlepší řešení.

* * *
Ideální doporučení:

Nejlepší vrtulník je ten, který si nikdy nekoupíš!

:lol: :twisted:
PetrA

#84 Příspěvek od PetrA »

pns píše:ja bych se tu malinko toho prukopnika s 4ch a mensima mrdk. zastal a to v tom okrajovem pripade, ze pokud sem prijde novacek a vy z pochopitelnych duvodu, reknete navod jak zacit s 6ch vrtulnikem, "simulator - trex 450 - d6xi", tak pokud ten clovek nikdy nemel nic jineho v ruce, nikdy s nicim neletal a po 3.mesicni vyuce na simulatoru, pujde na pole a roztoci, pujde do vzduchu, tak to na hodne moc % proste roseka a bude to z toho duvodu, ze nema zadnou predstavu jak to reaguje a jak se to chova v prostoru, a v tomhle pripade, pokud nevyuzije jinou prilezitost jak to zjistit, doporucuji si koupit nejaky mrdko let a s tim si to vyzkouset...

a rikam snad neco jineho? Jinak díky.
Většina lidí tu dělá, jako byhc tvrdil že 4ch hračka je vyspělejší a lepší než 6ch heli - asi mluvím jinou řečí nevím už, možná že jsem měl říct že lítám s velkým exem a nikdo by nic nepoznal ...
OPR
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od OPR »

PetrA píše:je to marný :D :D

Začínám Tebe považovat pouze jen za pouhého provokatéra. Který se dobře baví. Zatím co datluje do klávesnice a je zkovanej za monitorem PC.

Nezazlívám Ti ani v nejmenším to, že něčemu nerozumíš. Spíš mne mrzí Tvoje arogance něco cokoliv cizího přijmout - a spolu s Tvým odakzem v podpisu na hračkářství to beru jen jako cílenou reklamu a klamavé nalákání potnciální "kořisti" a pokus o zmatení lidí.

Mojí původní nabídku na náš sraz a přátelské popovídání beru zpět.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Nakadah »

Mel sem chvilku na packach Walkeru Ufly (nebo jak se to pise) coz je neco podoneho jako ta CB180 jen asi hadam vetsi. Ono to letelo hned po vybaleni z krabice, ale tak nejak kam chtela ona sama. Na vysilacce toho moc nastavit neslo a zacatecnik si s tim poradit neumel. Trosku sem to seridil a pak uz to slo i udrzet. Cili esi CB180 se chova podobne tak asi ne. Ve vetru mela celkem problem.

Honey Bee CP3 mi pripada jako takovy krysolet. Rotorova hlava s ovladanym kolektivem ale ocasni rotor pohon motorkem. Tusim se sem na nejaky Bee CP cetl recenzi v RCrevue - litalo to, recenzent byl celkem spokojen. Akorat pro zacatecnika asi fakt ne, kdyz koukam na tu slozitou plastovou hlavu tak si akorat zadela na problemy (casem).

Zustava mi tady Honey Bee V2 - koukam stejnosmerne motory, hmm super vyhra. Jak dlouho vydrzi? Koncepci se nelisi od Walkery co sem mel v ruce, asi to bude na jedno brdo (az na to ze walkera ma stridavy pohon).

Kdyz na to tak koukam, tak vsechny tri volby vidim jako vyhozene prachy. Vetsi zabavu si clovek uzije doma s Nine Eagle Solo Pro 2 nebo Colibri V4.5 - nauci se neplest si strany a ten zaklad a pak si muze poridit nejakou slusnou 450ku. Coz mi pripomelo ze sem si na Solo zapomel pribrat do objednavky lyziny..kruci :evil: Nak

PS. jak se da zkovat za monitor to jako ze si vleze do monitoru a nekdo ho ukove na kovadline? kladivem? Nebo parni buchar ve fabrice? A co na to Jan Tleskac?
FlyBear

#87 Příspěvek od FlyBear »

2 OPR:

Teda nemůžu do toho kecat, v podstatě mi do toho vůbec nic není. Jen mám takový dojem, z toho co tu sleduju, že PetrA není ani troll (sorry Trolle :) ) ani jen tak provokatér bavící se za monitorem.

Mám dojem, indicie tomu naznačují, že PetrA je opravdu majitelem toho obchodu - a je tedy jedním z těch, kteří prodávají něco, čemu né úplně rozumí. Ale možná by mohl mít snahu, i když to nedává najevo zrovna šťastným způsobem.

Takže bych nelámal hůl a neodvolával nabídky na pokec. Ale jak jsem uvedl v začátku - to je jen tak můj názor a jinak mi do toho nic není, toť zcela ve tvé režii... Ale já bych se sešel rád :)
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Fenius »

FlyBear píše:Teda nemůžu do toho kecat, v podstatě mi do toho vůbec nic není. Jen mám takový dojem, z toho co tu sleduju, že PetrA není ani troll (sorry Trolle :) ) ani jen tak provokatér bavící se za monitorem.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_%28internet%29

pns píše:... tak pokud ten clovek nikdy nemel nic jineho v ruce, nikdy s nicim neletal a po 3.mesicni vyuce na simulatoru, pujde na pole a roztoci, pujde do vzduchu, tak to na hodne moc % proste roseka a bude to z toho duvodu, ze nema zadnou predstavu jak to reaguje ...

Dá si kríž a potom pôjde podla IRCHA.

Ako som písal, keď štvorkanál, tak nejaký msr do bytu, k tým ostatným ti jasne odpovedal Nakadah a corona.
FlyBear

#89 Příspěvek od FlyBear »

Fenius píše:
FlyBear píše:Teda nemůžu do toho kecat, v podstatě mi do toho vůbec nic není. Jen mám takový dojem, z toho co tu sleduju, že PetrA není ani troll (sorry Trolle :) ) ani jen tak provokatér bavící se za monitorem.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_%28internet%29

Vím co je troll. A právě proto si v uvedeném kontextu myslím, že jím PetrA nemusí nutně být. Ale můžu se mýlit, to uznávám.
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Fenius »

PROVOZOVATEL: Petr Augustin
smola čo :lol:
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“