Troll píše:Já se nedám, vzhledem k mému pokročilému věku bych byl nechutné a tvrdé sousto. A jsem si jist , že po prvním soustu bych mu nechutnal.
nedej se .....
PetrA píše:Myslím že daleko lepší a kvalitnější diskuze by to byla, kdyby jste tu vy zkušení popsali konkrétní rozdíly v ovládání a jakých špatných návyků se bude nováček vyvarovat, pokud si vybere to ci ono. melo by to trochu hlavu a patu ale psat to je nahovno to je nahovno tohle o trochu min ale taky na hovno - co to je jako? to si ma udelat nekdo predstavu nejakou?
Fenius píše:je
A možno si len nejaký internetový troll...
pns píše:ja bych se tu malinko toho prukopnika s 4ch a mensima mrdk. zastal a to v tom okrajovem pripade, ze pokud sem prijde novacek a vy z pochopitelnych duvodu, reknete navod jak zacit s 6ch vrtulnikem, "simulator - trex 450 - d6xi", tak pokud ten clovek nikdy nemel nic jineho v ruce, nikdy s nicim neletal a po 3.mesicni vyuce na simulatoru, pujde na pole a roztoci, pujde do vzduchu, tak to na hodne moc % proste roseka a bude to z toho duvodu, ze nema zadnou predstavu jak to reaguje a jak se to chova v prostoru, a v tomhle pripade, pokud nevyuzije jinou prilezitost jak to zjistit, doporucuji si koupit nejaky mrdko let a s tim si to vyzkouset...
PetrA píše:je to marný![]()
FlyBear píše:Teda nemůžu do toho kecat, v podstatě mi do toho vůbec nic není. Jen mám takový dojem, z toho co tu sleduju, že PetrA není ani troll (sorry Trolle) ani jen tak provokatér bavící se za monitorem.
pns píše:... tak pokud ten clovek nikdy nemel nic jineho v ruce, nikdy s nicim neletal a po 3.mesicni vyuce na simulatoru, pujde na pole a roztoci, pujde do vzduchu, tak to na hodne moc % proste roseka a bude to z toho duvodu, ze nema zadnou predstavu jak to reaguje ...
Fenius píše:FlyBear píše:Teda nemůžu do toho kecat, v podstatě mi do toho vůbec nic není. Jen mám takový dojem, z toho co tu sleduju, že PetrA není ani troll (sorry Trolle) ani jen tak provokatér bavící se za monitorem.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_%28internet%29