Už jsem se sem těšil

... vezmu to nějak popořadě, snad se na každého dostane
zdzd:
"Ak čemu je dobré, že stojí na místě v pohodě?"
Trochu slovíčkaříš nezdá se ti? řeknu ti k tomu akorát 2 a dvě
Co se týče tý tvý trojkolky, divil by ses, kolik užitečných zkušeností si pak přeneseš na jednu stopu z trojkolky, minimálně se naučíš, že je potřeba pracovat s těžištěm aby to vůbec zatáčelo. Jenomže to TY nemůžeš vědět, protože tvoje obzory a povědomí sahají maximálně po ty řidítka ...

. Sry odpovídám stejným stylem, jakého se mě dostává. Ale abych nebyl jenom hnusnej, pokud se ten vtrulník převalí, tak je to k vzteku - to určitě ano. jenomže těžko říct, proč se to stává, možná špatně umístěné těžiště (prosím Vás nepřevracejte každé slovo třikrát aby jste našli nevhodný význam mojí věty), u těhhle malých potvor hraje roli všechno, pokud to je nakonec jinak než určil výrobce, nefunguje to ... at uz jde o polohu baterky, kabely čouhající do strany, nebo cokoliv jiného. Pokud je vše na svém místě a seřízené, malá heli je dobrým zdrojem zkušeností, byt ji tu někdo považuje za tříkolku, ale přitom vubec nevi, jaké cenné zkušenosti si z ní může odnest, aby si třeba za půl roku mohl koupit tolik zde oblíbeného T-Rexe - jasně že to pak je uplně někde jinde, ale týpek už ví, co od toho může asi čekat. a stejně s tím spadne a nezabrání tomu.
OPR:
opr, opr - to je jako oprus?

... podívej se ja si tu nehraju na mistra sveta, jak si tu asi myslíte, jen jsem se tu chtel zapojit do diskuze a sdelit svuj nazor na heli do zacatku, ale vy to tu pitváte a hledáte každé slovo, které by jste mohli nějak zkroutit, viz čísi tvrzení, že srovnávám3D heli s malýma hhračkama - nevim kde k tomu dotyčný přišel, to je jen jeho domněnka. Pokud tady můžou psát své názory jen renomování a pro T-recxe orientovaní certifikovaní pilotovači a diskutéři, dejte navrh adminovi, aby tady lidi jako já, kteří se chtějí o něčem bavit nešířili o něčem "bludy"
"Tobě chybí od teorie ta zpětná vazba k tomu jak to vypadá v praxi."
Achjo - jak to můžeš vědět? jako podle toho že se nepouštím do lítání s 6ti kanálem, protože vím, že na to ještě nemám ruce, že ještě nemám dostatečně zažitý návyky a že jsem dostatečně soudný na to, abych věděl že je na 6ti kanál ještě brzy? Ale jo máš pravdu, určitě mám méně praxe než třeba zrovna ty, o tom asi žádná. Ale místo toho aby jste me moje podle Vás milné názory něčím podloženým vyvrátili, sami placate akorát nesmysly o nepodlozenosti topho co ja tvrdim, takze je tady spousta textu, který tu vubec nemusí být. Stejne jako ty, se nebranim radam zkušenějších, ale od některých tady píšících bych si radu nenechal ani projít jedním uchem dovnitř a druhým ven jak se to dělává ne proto že bych myslel že nejste zkušení, ale kvůli vaší zaujastosti a předpojatosti vůči menším 4 kanálovým modelům.
Včera za mnou byl kluk, že má velký 6ti kanálový vrtulník (nebudu raději psat co, protoze by jste se z toho zblaznili

) že mu ho doporučil zkušený modelář, ukázal mu co s tím a že to lítá pěkně a stabilně, chudák to vzal do ruk a hned to rozštíp. Takhle dopadají radyzkušených vrtulníkářů? To nebyla rad zkušeného vrtulníkáře, ale nabubřelého borce, který nedokáže ocenit všechno to, co mu dalo lítání s prvními jednoduchými modely. Kluka je me lito.
Mikelo:
Na PetrA 3 otázky:
Promiň, ale tady ti na ně odpovídat nebudu, je tu spousta pitvalů, kteří jenom touží po tom aby našli jedno moje špatné slovo.
Určitě to můžeme rozebrat, ale ne tady.
Jinak s tebou naprosto souhlasím. Jenom ten zkušený vrtulníkář nesmí být zaujatý a předpojatý vůči malým modelům a musí být dostatečně objektivní a soudný, aby dokázal pochopit co mladý začínající pilot vlastně jednak chce a co ve skutečnosti potřebuje
Howking:
Ať si každý "učenýznebespadnuvší" namlátí hubu sám.
... takovejch tady je jak se na to tak koukám - mrtě...
Bora
děkuju, dobrý stránky často tam chodím čerpat, když něco zkoumám
Můj závěr, víc už tady raději psát nebudu, můžete si tu tak vesele žít ve vaší níčím nerušené nabubřelé pseudokomunitě, tvrdící že všechno co nemá min 6kanálů, metrový rotor a 2 kila je shitka.
Vůbec nedokážete být objektivní vůči potřebám začátečníka, zkušeností máte určitě ranec a nepochybuju o tom že jste vesměs výborní piloti, ale radu od Vás pro začátečníka bych určitě nikomu nedal ani nedoporučil. Jsou určité stupně vývoje schopností a nedají se prostě přeskakovat, to co vy jste dělali v začátcích už jste zřejmě zapoměli. Každá chyba kterou jste udělali byla vaší nejlepší zkušeností jenomže to si tu asi málokdo uvědomuje.