[/img]
Neduhem kterým tento vrtulníček trpí již z výroby a který soudruzi z číny nevychytali je dlouhá tyčinka se závažíčky která při maximálních výchylkách a prudkých změnách směru narazí do kabinky, nebo do ocasní tyčky vrtulníčku a vrtulník se poroučí k zemi. Toto jsem vyřešil odřézáním závažíček do kterých jsem následně vyvrtal dírku o průměru původní tyčinky, kterou jsem rovněž zkrátil tak aby po opětovném nasazení a nalepení závážíček na tuto tyčinku již k tomuto kontaktu nedocházelo.
Jelikož mi jěště zásilka s Číny nedorazila a tudíž lítám stále jen dvě baterky, které byly v profipacku přibaleny, absolvovala už každá baterie během ednoho týdne přes 40 nabíjecích cyklů. Zatím u těchto baterek nepozoruju úbytek kapacity, délka letu se u mě pohybuje od 5:30 min do 7:30 min v závislosti na zatížení.
Ikdyž na venkovní létání tento vrtulníček stavěný není dá se sním létat i venku, nicméně i slabý větříček dá vrtulníčku pěkně zabrat a k udržení ve vzduchu a v patřičném směru už to chce trošku zkušeností a hlavně lítat s max. výchylkami. Přestože jsou mou doménou spíše letadla, tak musím říct, že mě tento vrtulníček opravdu mile překvapil a za tuto cenu nabízí opravdu hodně muziky. S kamarádem, který má Blade MSR občas lítáme po práci v kanclu a na chodbě a musím říct, že co se týče odolnosti proti poškození je Colibřík na tom o o trošku lépe. Blade se sice chová v letu o trošku lépe, ale vezmu li v úvahu cenový rozdíl je tento Colibřík na takové to kanclové lítání a odreagování opravdu skvělá volba.. Tak dost řečí, baterky jsou nabity, venku téměř nefouká, je třeba jít do vzduchu