Coro,máš naprostou pravdu,padl jsem kuli kablíku k servu,protože jsem se v tom hrabal,nepadnul jsem na chybu ve vysílači,protože jsem se v něm nehrabal,to byla pointa mého příspěvku.Zapomen nachvíli na peníze a co kolik stojí,pokud koupíš třeba FX 30,napadne tě vubec tootevírat ahrabat se v tom akontrolovat každý spoj,konektor,předělávat uložení baterek,ustřiháva tpiny,aby tam šel volně nasunout modul?Pokud tu finanční stránku opravdu pomineš a vubec není připuštěna,jako nějaký argument k porovnávání,pokud vedle tebe někdo jiný ten vysílač,nebo televizi,nebo cokoli jiného musí rozebrat a vrtat se v tom,budeš na něj koukat jako na zoufalce,podivína,nebudeš toasi vubec chápat-to až ten finanční rozdíl to pomuže objasnit,ale těžko něco jiného,no a pokud se už do toho pustíš,to už musí asibýt pádný duvod,aby si toho s pocitem,že už jsi asi na konci nechal,lupnul s tim do kouta a dál to neřešil.Ta cenadražších vysílaču-okoloanad10 tisíc je opravdu úpro normálního modeláře,který chodí létat a s modely se posunuje dál-nestagnuje,pak je cena DRAHÉHO vysílačeasito nejlevnější,v celé modelařině .Já se vubec nedivim mladasum,který z rodiču stěží vymlátí 5 tisíc,aby vubec měli s čím začít,pokud bymujpotomek přišel s tím,že chce začít modelařit,určitě bych neletěl do krámu pro vysílač za 20 a řešil bych ted Turnigy-tady to vidím opravdu jako přínos-v podobě cenové dostupnosti,ale jako model si k tomupředstavuji-samobrko,nebo nějakýho flashe,rozhodně s prvním Ocelotem,nebo nějakou 1,5m akrobatickou mrchou už bych se poohlédl po jiném vysílači.
PS:sorry,jsem na Ranný,plkaj tu o politice,takže díky bohuza Turnigy
Jinak vysílač taky nemám nijak zázračnej-Graupnera 19,dost dlouho pokukuju po 22 ce-opět pultovce,ale řeším jenom větší komfort v nastavení,jenže tedjsemve fázi,kdy asi nemámnáladu a chut vysosávat maximum aniz tý19 ky,ale ohledně hranice spolehlivosti,si myslím,že jsem na tom na stejno-na jednévýrobní lince,pouze méně funkcí.ale za těch ani nevim kolik let,jsem se do toho,mimonějakýchpřepínaču zasunutých do připravených konektoru a instalaci Duplexe,kterou jsem stejně řešil v servisu,protože jsem se nechtěl domnívat,že jsem návod pochopil správněneměl potřebu ani nebyl nijak donucen vrtat-pouze jsempředělal napájení baterie,abych ji mohl pokud potřebuji nakrmit rychle.