Reverzace motoru

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Miretzek

Reverzace motoru

#1 Příspěvek od Miretzek »

Ahoj Lidičky. V úterý jsem vylezl na pole hodil Flashe do vzduchu a ten se vesele zaboril do zeme - hledim na to jak sova do nudli a motor se tocil naopak. Sice jsem se v pondeli opil, takze nevim co jsem vsechno vyvadel krome nabijeni baterek (ale pajku jsem v ruce urcite nemel :-)). Vysvetlete mi jak je mozne reverzovat motor bez prepajeni dvou dratu? Ze bych nejak umne resetoval regulator? a jak? Výbava POT150, regl MGM 18A, přijímač Micro6 MZK a vysilac Eclipse, ale na tom asik nezalezi.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od sharkcom »

No ty jsi musel vypadat... :lol: :lol: Nenapadá mě jak jinak než prohozením krajních vodičů toho docílit...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od koulinek »

některé régly umí přehodit směr motoru jen v nastavení bez přehození drátů.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
arda1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od arda1 »

http://mgm-compro.cz/manuals/cz-manual- ... 608-02.pdf -jestli je to tenhle tak umí -ale musíš se propípat až na konec menu aby jsi to přehodil- zajímavý...arda1BOT
ICQ 638556901
zdekar

#5 Příspěvek od zdekar »

Tak je to jasný. V to pondělí jsi prostě přepípal celý regl. Určitě se ti to libilo jak to pěkně hraje a tak jsi pokračoval... radši se podívej důkladně co sis tam vše nastavil jinak ;-)
Druhá možnost je, že regulátor nějak rozpoznal zbytkový alkohol v krvi a radši tě donutil přistát dřív než abys model kompletně rozsekal později :lol:
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Miretzek

#6 Příspěvek od Miretzek »

ad Zdekar: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) to si trefil presne, se mi zdalo ze mi nejak blbne predstih - toz sem to rozhasil fakt komplexne :-). Jinak v podstate mate pravdu - je to regulator Easy 18 a jako posledni (treti) moznost je reverzace motoru - no ale uz sem to prepájel :-)
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“