Reverzace motoru
Reverzace motoru
Ahoj Lidičky. V úterý jsem vylezl na pole hodil Flashe do vzduchu a ten se vesele zaboril do zeme - hledim na to jak sova do nudli a motor se tocil naopak. Sice jsem se v pondeli opil, takze nevim co jsem vsechno vyvadel krome nabijeni baterek (ale pajku jsem v ruce urcite nemel
). Vysvetlete mi jak je mozne reverzovat motor bez prepajeni dvou dratu? Ze bych nejak umne resetoval regulator? a jak? Výbava POT150, regl MGM 18A, přijímač Micro6 MZK a vysilac Eclipse, ale na tom asik nezalezi.
http://mgm-compro.cz/manuals/cz-manual- ... 608-02.pdf -jestli je to tenhle tak umí -ale musíš se propípat až na konec menu aby jsi to přehodil- zajímavý...arda1BOT
ICQ 638556901
Tak je to jasný. V to pondělí jsi prostě přepípal celý regl. Určitě se ti to libilo jak to pěkně hraje a tak jsi pokračoval... radši se podívej důkladně co sis tam vše nastavil jinak
Druhá možnost je, že regulátor nějak rozpoznal zbytkový alkohol v krvi a radši tě donutil přistát dřív než abys model kompletně rozsekal později
Druhá možnost je, že regulátor nějak rozpoznal zbytkový alkohol v krvi a radši tě donutil přistát dřív než abys model kompletně rozsekal později
OPTIC 6 2,4Ghz Assan