KDS reg + motor

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
thanatos55

KDS reg + motor

#1 Příspěvek od thanatos55 »

mam problem kupil som stavebnicu KDS 450Q, ale vysiealcku som vymneil za turnigy, v tej prepokladam neni problem (aj ked jedna otazka uplne pravy horny prepinac mi funguje skor ako len tlacitko,je to spravne?) ale programujem regulator KDS 40A, a k tomu motor,podla manualu,vsetko by som mal mat nastavene ale ked videm von z nastaveni a chcem pustit bezny start tak mi to stale pipa asi takto di-di-di-di-di- a donekonecna,serva sa daju ovladat v pohode ale motor ani za ten svet, skusal som aj inu baterku a neviem kde robim chybu....pomoze niekto?
letec_1994

#2 Příspěvek od letec_1994 »

nemáš plyn úplně nahoře? já když ho mám úplně nahoře tak mě taky regulátor zapípá a dá se nastaovat, nebo nemáš to na špatném kanálu?
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Máš nastavený rozsah plynu na tom reglu?
Máš stažený plyn na vysílači na minimum ve chvíli, kdy připojuješ baterku k reglu?

Běžně se rozsah plynu nastavuje tak, že se zapne vysílač, dá se plný plyn, zapne se baterie k reglu, ten zapípá, pak se na vysílači stáhne plyn na minimum, regl zase zapípá a je to.

Regl, který popisuješ neznám, takže postup výše u něj platit nemusí, ale můžeš ho zkusit.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
thanatos55

jj

#4 Příspěvek od thanatos55 »

mam to nastavene ako to popisujes, ono je to take cele zvlastne lebo niekedy ked krutim s vrtulnikom tak ako by sa spomalilo to pipanie a inokedy zase nie....
abok

Re: KDS reg + motor

#5 Příspěvek od abok »

thanatos55 píše:mam problem kupil som stavebnicu KDS 450Q, ale vysiealcku som vymneil za turnigy, v tej prepokladam neni problem (aj ked jedna otazka uplne pravy horny prepinac mi funguje skor ako len tlacitko,je to spravne?) ale programujem regulator KDS 40A, a k tomu motor,podla manualu,vsetko by som mal mat nastavene ale ked videm von z nastaveni a chcem pustit bezny start tak mi to stale pipa asi takto di-di-di-di-di- a donekonecna,serva sa daju ovladat v pohode ale motor ani za ten svet, skusal som aj inu baterku a neviem kde robim chybu....pomoze niekto?

J8 jsem teda celkem nový ale toto mi dělal motor když byl na špatném kanálu na příjmači
T-rex 450,T-rex 500
Choze
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Choze »

nerkoušel jsi přehodit revers plynového kanálu? Já třeba na FX18 to musím dělat.... defaultně tam je jakoby plný plyn k sobě
thanatos55

revers

#7 Příspěvek od thanatos55 »

asi az tak dobry nie som, len nemozem dat reverz plynu na vrtulniku to by asi nefungovalo ale to je otazka na niekoho skusenejsieho, ale robilo mi to aj pri povodnej vysielacke KDS 7x, teraz na turnigy to robi zase, tak neviem, patram stale po tom.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“