KDS reg + motor
- thanatos55
KDS reg + motor
mam problem kupil som stavebnicu KDS 450Q, ale vysiealcku som vymneil za turnigy, v tej prepokladam neni problem (aj ked jedna otazka uplne pravy horny prepinac mi funguje skor ako len tlacitko,je to spravne?) ale programujem regulator KDS 40A, a k tomu motor,podla manualu,vsetko by som mal mat nastavene ale ked videm von z nastaveni a chcem pustit bezny start tak mi to stale pipa asi takto di-di-di-di-di- a donekonecna,serva sa daju ovladat v pohode ale motor ani za ten svet, skusal som aj inu baterku a neviem kde robim chybu....pomoze niekto?
- letec_1994
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
Máš nastavený rozsah plynu na tom reglu?
Máš stažený plyn na vysílači na minimum ve chvíli, kdy připojuješ baterku k reglu?
Běžně se rozsah plynu nastavuje tak, že se zapne vysílač, dá se plný plyn, zapne se baterie k reglu, ten zapípá, pak se na vysílači stáhne plyn na minimum, regl zase zapípá a je to.
Regl, který popisuješ neznám, takže postup výše u něj platit nemusí, ale můžeš ho zkusit.
Máš stažený plyn na vysílači na minimum ve chvíli, kdy připojuješ baterku k reglu?
Běžně se rozsah plynu nastavuje tak, že se zapne vysílač, dá se plný plyn, zapne se baterie k reglu, ten zapípá, pak se na vysílači stáhne plyn na minimum, regl zase zapípá a je to.
Regl, který popisuješ neznám, takže postup výše u něj platit nemusí, ale můžeš ho zkusit.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
- thanatos55
jj
mam to nastavene ako to popisujes, ono je to take cele zvlastne lebo niekedy ked krutim s vrtulnikom tak ako by sa spomalilo to pipanie a inokedy zase nie....
Re: KDS reg + motor
thanatos55 píše:mam problem kupil som stavebnicu KDS 450Q, ale vysiealcku som vymneil za turnigy, v tej prepokladam neni problem (aj ked jedna otazka uplne pravy horny prepinac mi funguje skor ako len tlacitko,je to spravne?) ale programujem regulator KDS 40A, a k tomu motor,podla manualu,vsetko by som mal mat nastavene ale ked videm von z nastaveni a chcem pustit bezny start tak mi to stale pipa asi takto di-di-di-di-di- a donekonecna,serva sa daju ovladat v pohode ale motor ani za ten svet, skusal som aj inu baterku a neviem kde robim chybu....pomoze niekto?
J8 jsem teda celkem nový ale toto mi dělal motor když byl na špatném kanálu na příjmači
T-rex 450,T-rex 500
- thanatos55
revers
asi az tak dobry nie som, len nemozem dat reverz plynu na vrtulniku to by asi nefungovalo ale to je otazka na niekoho skusenejsieho, ale robilo mi to aj pri povodnej vysielacke KDS 7x, teraz na turnigy to robi zase, tak neviem, patram stale po tom.