Pokec o létání krizovkách pádech (aneb váš největší prů...)
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
To se mi nezdá že by to bylo tak vysoko, běžnej panelák 7 pater může mít výšku cca 25m a tenhle strom tak vysokej nebude. Jestli to je 15m vysoko, tak je to moc. Asi bych vzal luk a šíp s provázkem, přestřelil větev a snažil se s ní zatřást. Věřím že spadne křídlo dolu.
To kámoš je větší blázen: lítáme na Radobýlu u Litoměřic a když spadne s křídlem před kopec, tak to zůstane z 90% připláclé na dobrých 100m vysoké kolmé skále a on pro to leze (samá suť drolící se čedič). To bych se na to vyprd, protože tam jde o život.
To kámoš je větší blázen: lítáme na Radobýlu u Litoměřic a když spadne s křídlem před kopec, tak to zůstane z 90% připláclé na dobrých 100m vysoké kolmé skále a on pro to leze (samá suť drolící se čedič). To bych se na to vyprd, protože tam jde o život.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
Dawie píše:bojužel nechali
na ten strom se moc vylézt nedá. Větve začínají až dost vysoko (cca 10-15m) a nikdo z okolí nemá tak dlouhej žebřík. A navíc je to až skoro ve špičce (odhadem 60m) a stejně by se k tomu moc nedalo dostat...
Možná by neuškodilo tu výšku vydělit přibližně třemi.
Jestli nespadne do jara, tak pak už těžko. Strom zhoustne a bohužel bude jen hůř...
zdzd píše:Dawie píše:bojužel nechali
na ten strom se moc vylézt nedá. Větve začínají až dost vysoko (cca 10-15m) a nikdo z okolí nemá tak dlouhej žebřík. A navíc je to až skoro ve špičce (odhadem 60m) a stejně by se k tomu moc nedalo dostat...
Možná by neuškodilo tu výšku vydělit přibližně třemi.![]()
Jestli nespadne do jara, tak pak už těžko. Strom zhoustne a bohužel bude jen hůř...
Tak jestli má ten swift rozpětí 810mm, tak ta výška je asi 21m, ale i tak věřím že by to šlo tím šípem se šňůrkou, nebo vystřelit matku se šňůrkou prakem
Avenger píše:To se mi nezdá že by to bylo tak vysoko, běžnej panelák 7 pater může mít výšku cca 25m a tenhle strom tak vysokej nebude.
Cvičně jsem to změřil. Swift má rozpětí 810mm. Na obrázku je lehce pootočený, rozpětí by po srovnání mohlo být 50-55 pixelů. Výšku má 1200 pixelů, tedy asi 22 až 25 rozpětí = 19 +/- 1 metr.
zdzd píše:Avenger píše:Tak jestli má ten swift rozpětí 810mm, tak ta výška je asi 21m, ale i tak věřím že by to šlo tím šípem se šňůrkou, nebo vystřelit matku se šňůrkou prakem
Čteš mi myšlenky, nebo vidíš na obrazovku.![]()
Já na to šel jen graficky že jsem ty křídla nakopíroval nad sebe od paty stromu
Avenger píše:Tak jestli má ten swift rozpětí 810mm, tak ta výška je asi 21m, ale i tak věřím že by to šlo tím šípem se šňůrkou, nebo vystřelit matku se šňůrkou prakem
Když zůstane takhle Trénér 3,5 ccm na stromě zaklesnutý mezi trup a výfuk na větvi, tak se to sundává tahkle
Nakonec zabral ten ostrostřelec, mistr kraje. Stahovaní vlascem se ukázalo jako neúčinné, nakonec několikrát trefil Trénera. Zato chlapík pět ranami sundal větev bez poškození modelu. Toho dorazila až země.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ok ok, tak jsem to s tou výškou možná trochu přehnal... ale nebyl jsem sám... prostě jsme to nějak zveličili... asi aby se nám tam nechtělo lézt
No něco zkusím vymyslet. Teda hlavně kde sehnat dostatečně dlouhý žebřík (aspoň abych se dostal na strom).
Jinak to sestřelení nás už taky napadlo. Jen jaksi nemáme luk a šíp
A pak, trefit se!!!
Ale byl by k dispozice Smith &Wesson ráže 9mm ... takžo roztřílet na kousky by to šlo... otázkou je co by na to řekla policie, kterou by určitě někdo zavolal (maloměsto - divný lidi). A stejně bych si asi moc nepomohl... by to asi tak akorát spadlo na nižší větev
Jo a prak jsem neměl ani jako kluk
No něco zkusím vymyslet. Teda hlavně kde sehnat dostatečně dlouhý žebřík (aspoň abych se dostal na strom).
Jinak to sestřelení nás už taky napadlo. Jen jaksi nemáme luk a šíp
Ale byl by k dispozice Smith &Wesson ráže 9mm ... takžo roztřílet na kousky by to šlo... otázkou je co by na to řekla policie, kterou by určitě někdo zavolal (maloměsto - divný lidi). A stejně bych si asi moc nepomohl... by to asi tak akorát spadlo na nižší větev
Jo a prak jsem neměl ani jako kluk