Otázky o F3K

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
b3hcz

#871 Příspěvek od b3hcz »

Co presne je brano u toho Isise jako vystuha? Co se zlepsi? Jen tam varianta 3800 zaklad a 4000 s vystuhami.
Frsky X9 Lite S
b3hcz

#872 Příspěvek od b3hcz »

Co presne je brano u toho Isise jako vystuha? Co se zlepsi? Jen tam varianta 3800 zaklad a 4000 s vystuhami.
Frsky X9 Lite S
b3hcz

#873 Příspěvek od b3hcz »

Co rikate na Phenixe II? Dokaze konkurovat Fenixovi nebo Isisovi?
Frsky X9 Lite S
onca
Kontaktovat uživatele:

#874 Příspěvek od onca »

Ta vyžší cena je za to, že je k tomu je uhlíkový trup a uhlíkové konce křídel.(je to vysvětlené v poslední větě před obrázky)
RCgliders.cz
b3hcz

#875 Příspěvek od b3hcz »

Jj, mas pravdu moje chyba, ja se dival jen na obrazky ;) Je narozne dokoncit stavbu?
Frsky X9 Lite S
holda29
Kontaktovat uživatele:

#876 Příspěvek od holda29 »

Zvesela si lepim SOP na trubku, kdyz tu narazim na prasklinu v trubce, viz. foto. Neni to durch, ani mi neprijde, ze by tam byla trubka mekci, ale sily v kacku jsou silny...
Radsi jsem kormidlo jeste rychle oddelal a ocistil od lepidla.
Co si o tom myslite? Da se ta trubka jeste pouzit? Docela me to s.re, je to nova trubka od Ondry, nikde jsem s ni neslehnul, pri rezani jsem ji mel obalenou v molitanu, abych ji neublizil...
Obrázek Obrázek
holda29
Kontaktovat uživatele:

#877 Příspěvek od holda29 »

double
Dzordzik

#878 Příspěvek od Dzordzik »

holda29 píše:Zvesela si lepim SOP na trubku, kdyz tu narazim na prasklinu v trubce, viz. foto. Neni to durch, ani mi neprijde, ze by tam byla trubka mekci, ale sily v kacku jsou silny...
Radsi jsem kormidlo jeste rychle oddelal a ocistil od lepidla.
Co si o tom myslite? Da se ta trubka jeste pouzit? Docela me to s.re, je to nova trubka od Ondry, nikde jsem s ni neslehnul, pri rezani jsem ji mel obalenou v molitanu, abych ji neublizil...
Obrázek Obrázek

Zkus ji na krut a na ohyb, jestli nebude mít tendenci dělat neplechu, asi bych ji použil. Jestli jo, pošli ji Ondrovi.
jeremi
Kontaktovat uživatele:

#879 Příspěvek od jeremi »

Nechá s někde v Praze normálně koupit použitelná trupová gondola? Trubka se nechá koupit např. u Vaňoucha, ale tu gondolu nevím.
Díky
b3hcz

#880 Příspěvek od b3hcz »

Tak co rikate na Phoenixe II od GWSka??
Frsky X9 Lite S
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#881 Příspěvek od GWSka »

holda 29 - tu trubku vem a v bodě prasklinky to prosiť řídkým vteřiňákem jen tak pro sich. Měl jsem to taky u jedný trubky od Ivana Hořejšího a bylo to v pohodě. Zdá se mi to jako roztažená jednosměrka a neprosicenej kousek skelný žilky.
b3hcz - Phenix II dokáže pokud je to dokonale seřízený. Pevnostně mi to příde stejný a váhově taky. Jde jen o to jak model zalítáš a co sním dokážeš vytočit... Co se týká Fénixe od Ypsiho, tak nevím jak je na tom teď, ale drív měl problémy s pevností křídla.
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#882 Příspěvek od GWSka »

holda 29 - tu trubku vem a v bodě prasklinky to prosiť řídkým vteřiňákem jen tak pro sich. Měl jsem to taky u jedný trubky od Ivana Hořejšího a bylo to v pohodě. Zdá se mi to jako roztažená jednosměrka a neprosicenej kousek skelný žilky.
b3hcz - Phenix II dokáže pokud je to dokonale seřízený. Pevnostně mi to příde stejný a váhově taky. Jde jen o to jak model zalítáš a co sním dokážeš vytočit... Co se týká Fénixe od Ypsiho, tak nevím jak je na tom teď, ale drív měl problémy s pevností křídla.
b3hcz

#883 Příspěvek od b3hcz »

to GWSka: jak je resene kridlo a ocasky? XPS? A co trup? Je moznost nejakeho barevneho provedeni?
Frsky X9 Lite S
holda29
Kontaktovat uživatele:

#884 Příspěvek od holda29 »

GWSka píše:holda 29 - tu trubku vem a v bodě prasklinky to prosiť řídkým vteřiňákem jen tak pro sich. Měl jsem to taky u jedný trubky od Ivana Hořejšího a bylo to v pohodě. Zdá se mi to jako roztažená jednosměrka a neprosicenej kousek skelný žilky.

To moc dobre nepujde, ono se k tomu neda dostat, vrchni vrstva je v poradku a na prosyceni z vnitrku bych asi potreboval diplom z gynekologie :)
Premyslim, ze vezmu trubku od Ikara, nebo Polynoma, tahle i po zkraceni stejne nesedi moc dobre na gondolu a musel bych davat strasne moc epoxy mezi gondolu a trubku.
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#885 Příspěvek od GWSka »

Holda 29: No tak to nech bejt, nic se tomu nestane. Jinak Když by si šel do nový trubky tak určitě ber trubku od Petra Hulíka ( Polymona).
b3hcz: Křídlo a ocasky jsou z XPS a olaminovaný. jo zbarvení je možnýnajdeš ho na http://gwska.rajce.idnes.cz/Kridla/. Trup odebírám zatím od kluků, momentálně se můj troupek kreslí cca za týden se bude frézovat.
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“