Otázky o F3K
Zvesela si lepim SOP na trubku, kdyz tu narazim na prasklinu v trubce, viz. foto. Neni to durch, ani mi neprijde, ze by tam byla trubka mekci, ale sily v kacku jsou silny...
Radsi jsem kormidlo jeste rychle oddelal a ocistil od lepidla.
Co si o tom myslite? Da se ta trubka jeste pouzit? Docela me to s.re, je to nova trubka od Ondry, nikde jsem s ni neslehnul, pri rezani jsem ji mel obalenou v molitanu, abych ji neublizil...

Co si o tom myslite? Da se ta trubka jeste pouzit? Docela me to s.re, je to nova trubka od Ondry, nikde jsem s ni neslehnul, pri rezani jsem ji mel obalenou v molitanu, abych ji neublizil...
holda29 píše:Zvesela si lepim SOP na trubku, kdyz tu narazim na prasklinu v trubce, viz. foto. Neni to durch, ani mi neprijde, ze by tam byla trubka mekci, ale sily v kacku jsou silny...
Co si o tom myslite? Da se ta trubka jeste pouzit? Docela me to s.re, je to nova trubka od Ondry, nikde jsem s ni neslehnul, pri rezani jsem ji mel obalenou v molitanu, abych ji neublizil...![]()
Zkus ji na krut a na ohyb, jestli nebude mít tendenci dělat neplechu, asi bych ji použil. Jestli jo, pošli ji Ondrovi.
- GWSka
- Kontaktovat uživatele:
holda 29 - tu trubku vem a v bodě prasklinky to prosiť řídkým vteřiňákem jen tak pro sich. Měl jsem to taky u jedný trubky od Ivana Hořejšího a bylo to v pohodě. Zdá se mi to jako roztažená jednosměrka a neprosicenej kousek skelný žilky.
b3hcz - Phenix II dokáže pokud je to dokonale seřízený. Pevnostně mi to příde stejný a váhově taky. Jde jen o to jak model zalítáš a co sním dokážeš vytočit... Co se týká Fénixe od Ypsiho, tak nevím jak je na tom teď, ale drív měl problémy s pevností křídla.
b3hcz - Phenix II dokáže pokud je to dokonale seřízený. Pevnostně mi to příde stejný a váhově taky. Jde jen o to jak model zalítáš a co sním dokážeš vytočit... Co se týká Fénixe od Ypsiho, tak nevím jak je na tom teď, ale drív měl problémy s pevností křídla.
- GWSka
- Kontaktovat uživatele:
holda 29 - tu trubku vem a v bodě prasklinky to prosiť řídkým vteřiňákem jen tak pro sich. Měl jsem to taky u jedný trubky od Ivana Hořejšího a bylo to v pohodě. Zdá se mi to jako roztažená jednosměrka a neprosicenej kousek skelný žilky.
GWSka píše:holda 29 - tu trubku vem a v bodě prasklinky to prosiť řídkým vteřiňákem jen tak pro sich. Měl jsem to taky u jedný trubky od Ivana Hořejšího a bylo to v pohodě. Zdá se mi to jako roztažená jednosměrka a neprosicenej kousek skelný žilky.
To moc dobre nepujde, ono se k tomu neda dostat, vrchni vrstva je v poradku a na prosyceni z vnitrku bych asi potreboval diplom z gynekologie
Premyslim, ze vezmu trubku od Ikara, nebo Polynoma, tahle i po zkraceni stejne nesedi moc dobre na gondolu a musel bych davat strasne moc epoxy mezi gondolu a trubku.
- GWSka
- Kontaktovat uživatele:
Holda 29: No tak to nech bejt, nic se tomu nestane. Jinak Když by si šel do nový trubky tak určitě ber trubku od Petra Hulíka ( Polymona).
b3hcz: Křídlo a ocasky jsou z XPS a olaminovaný. jo zbarvení je možnýnajdeš ho na http://gwska.rajce.idnes.cz/Kridla/. Trup odebírám zatím od kluků, momentálně se můj troupek kreslí cca za týden se bude frézovat.
b3hcz: Křídlo a ocasky jsou z XPS a olaminovaný. jo zbarvení je možnýnajdeš ho na http://gwska.rajce.idnes.cz/Kridla/. Trup odebírám zatím od kluků, momentálně se můj troupek kreslí cca za týden se bude frézovat.