EPP Extra 330 od Hackera
serva - HXT900 - neuveritelna rychlost a sila za symbolicku cenu.
motor - link som uz uvadzal, zatial vyzera ze vykon bohato staci
regl - 25A
lipo - 1300 3S, planujem kupit aj 1500
Lietam s Hitec Focus 4-kanalom, ziadne mixi, ziadne nastavenia, ciste nesfalsovane kniplovanie
Aj ked musim povedat, ze som uz nad Optic-om uvazoval...
motor - link som uz uvadzal, zatial vyzera ze vykon bohato staci
regl - 25A
lipo - 1300 3S, planujem kupit aj 1500
Lietam s Hitec Focus 4-kanalom, ziadne mixi, ziadne nastavenia, ciste nesfalsovane kniplovanie
Aj ked musim povedat, ze som uz nad Optic-om uvazoval...
zo servami suhlasim - tie pouzivam aj ja... na fore na hk som nasiel moznost ich upgrade za relativne dobru cenu - vymenou plastovych prevodov za kovove pomocou
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=9392
tychto serv...
ten motor by mal byt ok - skoda,ze sa ho ta moja nedozila....
pekne polietanie...
aku vrtulu tam mas?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=9392
tychto serv...
ten motor by mal byt ok - skoda,ze sa ho ta moja nedozila....
pekne polietanie...
aku vrtulu tam mas?
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
Tie serva vyzeraju fajn, skoda ze som si ich nevsimol (v podstate som ani nehladal, isiel som na istotu po HXT900
)
Vcera som musel pridat dalsi suchy zips krizom cez baterku zhora, lebo sa mi vobec nepacilo ako poskakovala prichytena len jednym.
Vrtulu mam 10x4.7 slow. Povodne som chcel dat Elektro 10x5, lebo som sa obaval je ta slow flyer je z kvetu makoveho, ale prekvapila ma jej pevnost, tak som ju nechal. Pouzivam kovovy lesteny kuzel 38mm, len skoda ze ho nemozem upnut az ku koreni hriadela motora. Takto ho mam na poslednych 5mm a obavam sa, ze aj pri jemnom naraze ohnem hriadel. Ale nastastie sa poznam, tak som hriadelov objednal 6
Vcera som musel pridat dalsi suchy zips krizom cez baterku zhora, lebo sa mi vobec nepacilo ako poskakovala prichytena len jednym.
Vrtulu mam 10x4.7 slow. Povodne som chcel dat Elektro 10x5, lebo som sa obaval je ta slow flyer je z kvetu makoveho, ale prekvapila ma jej pevnost, tak som ju nechal. Pouzivam kovovy lesteny kuzel 38mm, len skoda ze ho nemozem upnut az ku koreni hriadela motora. Takto ho mam na poslednych 5mm a obavam sa, ze aj pri jemnom naraze ohnem hriadel. Ale nastastie sa poznam, tak som hriadelov objednal 6
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
No to určitě neudělá, ale chtěl bych aby to alespoň viselo na vrtuli
Nevim jestli je to vůbec reálné. Visení jsem zkoušel pouze na simu. No a proč ten motor, protože bych ho měl fungl nový za hodně dobrou cenu. Nejsem pro něho ještě rozhodnutý jen o tom tak přemýšlím
Současný motor má už nejlepší léta za sebou sice to na takové normální létání stačí, ale věřím, že přijde doba, kdy to stačit přestane.
mne to na vrtuli vyselo ale len na plnom plyne - takze nic moz...
kazdopadne za skusku nic nedas - 40g navyse tam moc nepocitis - a este to mozes kompenzovat mensou baterkou... kazdopadne na 2200 3s treba zosilnit podvozok lebo pri pristatiach sa to vylamuje... a rovnako treba vymysliet ako pripevnis baterku - len to epp tazsiu bat. neudrzi...,
hlavne je dobre si uvedomit, ze do loze origo nezmestis motor s vecsim priemerom ako 28mm!!!
kazdopadne za skusku nic nedas - 40g navyse tam moc nepocitis - a este to mozes kompenzovat mensou baterkou... kazdopadne na 2200 3s treba zosilnit podvozok lebo pri pristatiach sa to vylamuje... a rovnako treba vymysliet ako pripevnis baterku - len to epp tazsiu bat. neudrzi...,
hlavne je dobre si uvedomit, ze do loze origo nezmestis motor s vecsim priemerom ako 28mm!!!
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
Včera som skúšal visenie, ale nič moc, asi dosť fúkalo. Ale inak pri plnom plyne stúpa kolmo hore ako raketa. V zákrute je krásne stabilné a pri výkrutoch treba potlačiť len minimálne. Super polietanie a pristátia ako po masle. Chcem skúsiť ešte 10x3,7 vrtuľu a 1500mAh Lipo. Som zvedavý či sa tých 30g navyše nejak prejaví...
Dnes som bol lietat aj ked fukal taky silny vietor, ze som nemohol otvorit dvere od auta a ked som drzal ero v ruke bal som sa, ze mi zlomi kridla
Let hrozny, na plny plyn sa za minutu predralo asi 20-30 metrov a po vetre bez plynu som ho za par sekund uz skoro nevidel. Celkom sranda, adrenalin ako hovado, ale clovek si to polietanie takto moc neuzije. Na moje rekvapenie to Extra prezila bez skrabancu, pilotuje sa lahko aj v takto extremnych podmienkach.