HITEC OPTIMA 6,7 prijimac pro F3K

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
danyrc

HITEC OPTIMA 6,7 prijimac pro F3K

#1 Příspěvek od danyrc »

Uz jste je nekdo zkousel nacpat do trupu?Zatim mam 7kanal co mi dosel z Aurorou ale nemam to jak vyzkouset protoze moje F3K je uz vic jak 2 tydny na ceste ke me(Longshot3 od P.Horejsiho) a tak by mezajimalo jestli se ten 7kanal vejde nebo mam z fleku objednat ten novy sestikanal..Pry je o 20% mensi ale neni psano jak je to z vahou mezi nima po sundani vsech plastu..Diky za nazory..Daniel
DX6i+Aurora9 Corsair F4U,Easy glider,Cularis elektro,f3k Longshot3 na ceste ke me((zaslano P.Horejsim dne 9/3/2010 ale stale nedoslo(((-29/3 Po longshotu jakoby se slehla zem/dnes je to jiz 20dni(((
geeenie

#2 Příspěvek od geeenie »

Nazdar mezi 7 a 6 je jen 2g rozdíl a velikostně 10mm na délku. Když je položíš vedle sebe tak je 6 opticky mohutnější než 7. Já jsem z 6 sundal krabičku, která dělá 5g a příjmač dal do folie. Ted je hezky úzký a tak jsem ho na suchý zip přidělal na stranu gondolky. Velikostně uplně v pohodě a váhově tak 11g. Gondolku jsem si nechal udělat pro 2,4Ghz, takže anténu mám uvnitř.
davelbc
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od davelbc »

zdravim! nechci zakladat novy topic snad zakladel promine
mam vyse uvedene typy prijimacu a jeden z nich potrebuji umistit do celouhlikoveho trupu na f3k. pro vyvedeni mimo gondolu je antena sice dostatecne dlouha, ale ma jen jediny vyvod. je mozne na konec anteny napajet jakesi rozdvojeni a vytahnout jej na obe strany trupu? nebo je to technicky nemozne anebude to funkcni, ci zbytecne a staci original antenu vytahnout ven z trupu na jednu stranu? ci existuje jine schudnejsi reseni? mam obavu (mozna zbytecnou) ze pri jednostranem vyvedeni bude dochazet ke stineni trupem pri letu na odvracene strane?! pod trupem, za meho pilotovani nema antena sanci prezit a posledni moznost ktera me napada pred kridlo z kabiny nahoru???
dik za radu!!!
david
Homer.Simpson

#4 Příspěvek od Homer.Simpson »

Cav mam to takto.Primac optima6 bez krabice 8) Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tento tyzden sem dam fotoserial zo stavby tak viac tam :wink:
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
davelbc
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od davelbc »

diky!!! to se mi libi! pred kidlo nahoru to bude urcite ono. verim ze to tak mas jiz otestovane! nakonec v cem by mohl byt problem nevim...
davelbc
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od davelbc »

:idea:
geeenie

#7 Příspěvek od geeenie »

Musím se přiznat, že vystrkování antény z trupu neřeším. Poušívám laminátove gondolky vystužené uhlíkem a anténu nechávám uvnitř, za celou dobu jsem nezaznamenal jediné zarušení, ani při lítání na hranici viditelnosti. Mám Auroru 9 2,4GHz.
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“