RiMr píše:TOž Pepine, neváhej, protože dneska ráno VŠECHNO NASKLADNILI, mají dokonce i šestikanálové a osmikanálové i ty tříkanálové přijímače, prostě všechno...
Dlouho se to tam neohřeje...
Já z toho mám pořád hlavu v pejru,už jsem si skoro zduvodnil,nebo spíš si přiznal,že fakt blbnu,když už jeden vysílač mám,děsně se bojím toho,že nakonec dopadnu tak,že budu všude mimo polétání před barákem tahat dva vysílače a nakonec se všechny modely snažit nacpat do obou vysílaču,mám s tím bohaté zkušenosti s domácí aparaturou,hraju na jednu a je mi líto,že neposlouchám tu druhou,nebo třetí,tak to mám zapojené alespon tak,že v nějaké kombinaci musím pozapínat všechno a signál poruznu od předzesíku z jednoho přeskočí do laditelného předzesilovače pro gramofonovou jehlu u druhého a signál si pěkně šupajdí do koncového zesilovače do třetího zesíku,přesto že je mi uplně jasné,že po zvukové stránce to snad ani huř vyřešit nejde ,jenže vydrž to,nesahat na ty nádherný soustružený starý ovladače a přepínače,co když cvaknou,tak fakt cvaknou a klasický otočný tuner,no bez něj si to už ani neumím představit,po nějaké době,je to nacvičené přetočení z jedné na druhou stanici srovnatelné s výkrutem na doby

S tím turnigy uvidím,minimálně bych se určitě chtěl zastavit a osobně poznat Rimra,co jsem koukal ,tak to k němu mám 28,9km a 38minut,takže pokud na to šlápnu ,za hodinu bych u něj mohl možná být.Napadla mě jedna z možných variant,mám doma letitou Futabu 14 ,starou obyčejnou pultovku ,mám k ní nostalgický vztah ale je dnes už nepoužitelná,pokud by bylo reálné do ní vepchat pomocí přemíry odvahy střeva z turnigy,jsem ztracen ,navíc nápis Futaba,u mě po psychické stránce vzbuzuje pocit ulevy a klidu,takže to spojení mi přijde velice učelé a jak jsem někde četl,pokud nezasáhneme do elektroniky-vf dílu,nebo tak něco,mužeme to napchat kamkoli, v tý 14 ce by to bylo pro mě fajnový řešení.