Heli a vaše nehody
- avalanche8
- Kenny McCormick
ja som si vcera "ladil" zisk gyra na copterovi.
Cely uneseny s este stale vonavej novej Tx, som si nastavil vsetky styry mozne letove rezimy /doteraz som mohol len dva/, na kazdy ine otacky s governorom. V mietnosti 3x4m. Pri nizsich otackach som zvysoval zisk.
Trosku som aj blbol. Na najnizsej nastavenej hodnote plynu /70%/ sa pri rychlom pridani a ubrani plynu heli spravala ako zavesena na gume, ako jojo s oneskorenou odozvou. Pri tretom vzhupnuti hore/dole som spanikaril z obavy ze sa prehryzie cez strop a tvrdo pristal na zemi tak nestastne, ze som zavadil koncom listov o otvorene dvere. Podvozok na copterovi je asi nerozbitny
Ale moje najlepsie hlavne listy nie, tiez hl.nahon, a asi vsetky osky. Hlavna este neviem, ustrihlo mo srob kamen hlavy/hl.oska. Zlomil som paku na vrtul.serve a zo spodku cykliky /dal som z procka/ mi vypadol nejaky kruzok, vyzera ako nejaky kryt loziska, neviete ci to brani pouzivaniu?
Zbytok vyzera byt OK.
Prekvapilo ma, ze komplet kardan s nahonmi vydrzal, trubka sa len povysunula a zadna oska pekne ohnuta.
Uz aby bolo teplo, a mohol som s tym trieskat vonku, ako kazdy "normalny" clovek...
Cely uneseny s este stale vonavej novej Tx, som si nastavil vsetky styry mozne letove rezimy /doteraz som mohol len dva/, na kazdy ine otacky s governorom. V mietnosti 3x4m. Pri nizsich otackach som zvysoval zisk.
Trosku som aj blbol. Na najnizsej nastavenej hodnote plynu /70%/ sa pri rychlom pridani a ubrani plynu heli spravala ako zavesena na gume, ako jojo s oneskorenou odozvou. Pri tretom vzhupnuti hore/dole som spanikaril z obavy ze sa prehryzie cez strop a tvrdo pristal na zemi tak nestastne, ze som zavadil koncom listov o otvorene dvere. Podvozok na copterovi je asi nerozbitny
Ale moje najlepsie hlavne listy nie, tiez hl.nahon, a asi vsetky osky. Hlavna este neviem, ustrihlo mo srob kamen hlavy/hl.oska. Zlomil som paku na vrtul.serve a zo spodku cykliky /dal som z procka/ mi vypadol nejaky kruzok, vyzera ako nejaky kryt loziska, neviete ci to brani pouzivaniu?
Zbytok vyzera byt OK.
Prekvapilo ma, ze komplet kardan s nahonmi vydrzal, trubka sa len povysunula a zadna oska pekne ohnuta.
Uz aby bolo teplo, a mohol som s tym trieskat vonku, ako kazdy "normalny" clovek...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
- Kenny McCormick
Kenny McCormick píše:....... sa pri rychlom pridani a ubrani plynu heli spravala ako zavesena na gume, ako jojo s oneskorenou odozvou.....
Tak přesně takhle jsem na 250-ce rozsekal podvozek taky.....
při opravě jsem zjistil, že blbou montáží zajišťovacího kroužku na hlavním hřídeli jsem měl axiální vůli cca 1 mm.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
- Kenny McCormick
kluci sorry, ale tohle bych byl jeste schopnej pripustit u auta a i tak jen z toho duvodu, ze nemam moznost nikde sehat nahradni dily a se skodama se smirit.
ale u vrtulniku?
v zadnym pripade nelitej s nicim, cemu vypadlo nejakej krouzek. a duvod vic ten, ze nevis od ceho ten krouzek je. vzdyt je to litajici sekacka (jakakoli velikost)!
pokud nechces o heli prijit a nebo nekomu ci necemu ublizit, heli rozeber, zjisti odkud krouzek vypadl a poskozeny dil vymen. krouzky na heli nedavaj jen tak ze srandy, obvykle drzi neco, co by melo zustat pohromade.
ale u vrtulniku?
v zadnym pripade nelitej s nicim, cemu vypadlo nejakej krouzek. a duvod vic ten, ze nevis od ceho ten krouzek je. vzdyt je to litajici sekacka (jakakoli velikost)!
pokud nechces o heli prijit a nebo nekomu ci necemu ublizit, heli rozeber, zjisti odkud krouzek vypadl a poskozeny dil vymen. krouzky na heli nedavaj jen tak ze srandy, obvykle drzi neco, co by melo zustat pohromade.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak, ten kroužek je jen pro zabránění vniknutí prachu. Taky mi to na Tarotí cyklice odpadlo, několikrát jsem to tam nasadil zpět, ale padalo to pořád. Tak jsem to odstranil úplně a lítám s tím už nějakej ten pátek...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- Kenny McCormick
vies jaka je vonku zima ???psena píše:Proc nelitas venku covece??
Ten kruzok vypadol po roku pouzivania, cize vydrzal zrejme viac ako cinan ocakaval
Inak je to urcite prachovka, tenucky plochy kruzok kovu z vonkajsej strany potiahnuty gumou, pravdepodobne sa tepelne prilepi vo vyrobe, uz sa teraz dat neda - resp. nedrzi.
Myslim ze to par letov vydrzi, na jar kupujem bezpadlovu hlavu aj s novou cyklikou.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX