Otázky o F3K

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Karas
Kontaktovat uživatele:

#736 Příspěvek od Karas »

milost píše:Karasi, ty posero 8) Když jsou dobrý, po třech letech, už je můžeš prozradit :wink:

Zatím jsem s nima nalítal asi hodinu. A nestojím o další diskuzi na téma "Kdyby sis raději koupil..." Nejlepší jsou stejně ..." atd.
:wink:
kratas
Kontaktovat uživatele:

#737 Příspěvek od kratas »

Karasi a přijde Ti to normální tady nejprve vykřikovat, jak jsi spokojený se svými novými a levnými servy a pak všem říct, že jim nic neřekneš. To mi přijde hodno tak mojí dcerky, ale ta na rozdíl od Tebe chodí teprve do první třídy. Tak nerob Zagorku a pěkně se přiznej, cos tam dal.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
Karas
Kontaktovat uživatele:

#738 Příspěvek od Karas »

kratas píše:Karasi a přijde Ti to normální tady nejprve vykřikovat, jak jsi spokojený se svými novými a levnými servy a pak všem říct, že jim nic neřekneš. To mi přijde hodno tak mojí dcerky, ale ta na rozdíl od Tebe chodí teprve do první třídy. Tak nerob Zagorku a pěkně se přiznej, cos tam dal.

Ano přijde. Píšu to naschvál, už tenkrát jsem tu vedl vášnivé debaty o levnejších servech než jsou D60 a všichni mlsali na můj účet.
...
Dobře no, přemluvili jste mě.
http://www.modelarina.cz/mikroservo-dualsky-ds3002-p-772.html
Doufám, že se zdržíte nesmyslných komentářů. :)
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#739 Příspěvek od vandurat7 »

to Karas : všichni jsme spokojení že jsi nám prozradil co je to za servo,jsem zvědavý jak dopadne. Jestli dopadne dobře,mohlo by to být něco pro tu nižší vrstu,Myslím že tohle servo na házedle ještě nikdo netestoval-třeba nezklame.Napiš za pár měsícu poznatky,o kolik se zvětšily vůle atd..,budu velmi rád :wink:
Clear sky,glider fly..
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#740 Příspěvek od lakotamm »

A do ktorého káčka to máš? :wink:
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Karas
Kontaktovat uživatele:

#741 Příspěvek od Karas »

lakotamm píše:A do ktorého káčka to máš? :wink:

http://www.rcalbum.com/index.php?action=dtl&id=3623
JMalik

#742 Příspěvek od JMalik »

Karas píše:
kratas píše:Karasi a přijde Ti to normální tady nejprve vykřikovat, jak jsi spokojený se svými novými a levnými servy a pak všem říct, že jim nic neřekneš. To mi přijde hodno tak mojí dcerky, ale ta na rozdíl od Tebe chodí teprve do první třídy. Tak nerob Zagorku a pěkně se přiznej, cos tam dal.

Ano přijde. Píšu to naschvál, už tenkrát jsem tu vedl vášnivé debaty o levnejších servech než jsou D60 a všichni mlsali na můj účet.
...
Dobře no, přemluvili jste mě.
http://www.modelarina.cz/mikroservo-dualsky-ds3002-p-772.html
Doufám, že se zdržíte nesmyslných komentářů. :)

Pokusím se o smyslný komentář :lol:
Tohle servo neznám, má to přes 10g, což se mi zdá dost.
Kdyby někoho napadlo tam dát lehčí Dualsky DS3101, tak k tomu mohu sdělit, že jsme je koupili s Honzisem v počtu cca 8-10ks do halovek. První sadu jsme komplet vyreklamovali na servozesilovače, které nepoužitelně kmitaly servama. Nafasovali jsme dalších osm kousků už z nových serií s odstraněnou touhle závadou. Protože jsem blbec, tak jsem 4ks osadil. Pohybuje se to v několika málo krocích trhaně, vůle to má jako prase....
Honzis je chytřejší, tak počkal až to osadím a nevím, jestli je má ještě v šuplíku, nebo už v odpadkovém koši.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#743 Příspěvek od Karas »

No tyhle taky nemají nulovou vůly, možná jako ty HXT900. Ale přijdou mi přesnější a tolik neřvou. To sice nejsou argumenty, kterýma bych je mohl obhajovat a zatím si to ani nemůžu dovolit. Ale při házení zatím neslyším žádný flutter takže bych řekl, že jsou dobrý. Samozřejmě konečný verdikt napíšu až po několika hodinách provozu.
Váhově jsou dobrý, podle mě. Kdybych vyndal z éra výškoměr (6-7g) tak se dostanu s váhou na 295 g, což není až tak zlý.
JMalik

#744 Příspěvek od JMalik »

Karas píše:No tyhle taky nemají nulovou vůly, možná jako ty HXT900. Ale přijdou mi přesnější a tolik neřvou. To sice nejsou argumenty, kterýma bych je mohl obhajovat a zatím si to ani nemůžu dovolit. Ale při házení zatím neslyším žádný flutter takže bych řekl, že jsou dobrý......

Jsem rád, že se pomalu upřesňuje to původní prohlášení:
"Nebudu zde řešit jaký, ale zatím to vypadá že jsou supr.............."

Jestli Tě to moc nerozzuří, tak bych si dovolil předpovědět, že do léta je vyndáš ven (to bude už druhé kolo po těch HXT 900 ) :lol:
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#745 Příspěvek od Polynom »

JMalik píše:Jsem rád, že se pomalu upřesňuje to původní prohlášení:
"Nebudu zde řešit jaký, ale zatím to vypadá že jsou supr.............."

Jestli Tě to moc nerozzuří, tak bych si dovolil předpovědět, že do léta je vyndáš ven (to bude už druhé kolo po těch HXT 900 ) :lol:

:lol: :lol: :lol: já už prostě nemůžu, obdivuju tě Jirko-palec nahoru
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#746 Příspěvek od lakotamm »

Aj HXT900 prvých 5 hodín stredili dobre... Ale po ďalších 5tich som ich už musel vyhodiť. :lol:

Takže som zvedavý, koľko vydržia tebe. :)

Podľa mňa je to to isté servo... :D
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Karas
Kontaktovat uživatele:

#747 Příspěvek od Karas »

O něco jsem vás žádal. :evil:
Řeknu vám to jinak. Měl jsem tam HXT900 a u těch jsem rozcupoval převody. Proto prostě nevěřím tomu, že kdybych koupil za pětikilo dymond s plastovýma převodama, že vydrží dýl. :wink:
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#748 Příspěvek od Polynom »

promiň, ale pak jseš blázen
Karas
Kontaktovat uživatele:

#749 Příspěvek od Karas »

Polynom píše:promiň, ale pak jseš blázen

OK
Přesně proto jsem nechtěl uvádět typ serv co jsem koupil.
Proto bych byl rád, kdyby se to už neřešilo. Dík
Karas
Kontaktovat uživatele:

#750 Příspěvek od Karas »

Abych to přeladil na jinou vlnu, tak jsem koukal, že na HC prodávají Binary 900 http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=15183
Vypadá pěkně, ale cena je nic moc.
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“