milost píše:Karasi, ty poseroKdyž jsou dobrý, po třech letech, už je můžeš prozradit
Zatím jsem s nima nalítal asi hodinu. A nestojím o další diskuzi na téma "Kdyby sis raději koupil..." Nejlepší jsou stejně ..." atd.
kratas píše:Karasi a přijde Ti to normální tady nejprve vykřikovat, jak jsi spokojený se svými novými a levnými servy a pak všem říct, že jim nic neřekneš. To mi přijde hodno tak mojí dcerky, ale ta na rozdíl od Tebe chodí teprve do první třídy. Tak nerob Zagorku a pěkně se přiznej, cos tam dal.
Karas píše:kratas píše:Karasi a přijde Ti to normální tady nejprve vykřikovat, jak jsi spokojený se svými novými a levnými servy a pak všem říct, že jim nic neřekneš. To mi přijde hodno tak mojí dcerky, ale ta na rozdíl od Tebe chodí teprve do první třídy. Tak nerob Zagorku a pěkně se přiznej, cos tam dal.
Ano přijde. Píšu to naschvál, už tenkrát jsem tu vedl vášnivé debaty o levnejších servech než jsou D60 a všichni mlsali na můj účet.
...
Dobře no, přemluvili jste mě.
http://www.modelarina.cz/mikroservo-dualsky-ds3002-p-772.html
Doufám, že se zdržíte nesmyslných komentářů.
Karas píše:No tyhle taky nemají nulovou vůly, možná jako ty HXT900. Ale přijdou mi přesnější a tolik neřvou. To sice nejsou argumenty, kterýma bych je mohl obhajovat a zatím si to ani nemůžu dovolit. Ale při házení zatím neslyším žádný flutter takže bych řekl, že jsou dobrý......
JMalik píše:Jsem rád, že se pomalu upřesňuje to původní prohlášení:
"Nebudu zde řešit jaký, ale zatím to vypadá že jsou supr.............."
Jestli Tě to moc nerozzuří, tak bych si dovolil předpovědět, že do léta je vyndáš ven (to bude už druhé kolo po těch HXT 900 )