vrtulníky začínáme
Pokud to nakonec bude ten T-Rex450 tak ho koupím tady, baterky není co řešit a díky za ten odkaz - je to silná káva
:-):-)
Zkusím se poptat známých jestli někdo nekupuje venku, jak na to atd. V nejhorším bych dal dotaz resp. prosbu někam sem a revanšoval se za výpomoc
Uvidím jak se to vyvine letos se zakázkama, jsem v oboru kdy to naprosto neovlivním. Nechci riskovat a spěchat do krámu. Pak bych si to montování patřičně neužil
Díky za rady i podporu, nápodobně přeju pokroky a minimum pádů začínajícím i pokročilejším. Už aby bylo jaro
Zkusím se poptat známých jestli někdo nekupuje venku, jak na to atd. V nejhorším bych dal dotaz resp. prosbu někam sem a revanšoval se za výpomoc
Díky za rady i podporu, nápodobně přeju pokroky a minimum pádů začínajícím i pokročilejším. Už aby bylo jaro
- Kenny McCormick
mam za sebou zo 30 objednavok z Honkongu, ciny, USA, ebay...
Vsetko doslo, take ako na obrazku. Objednavky od 10 do 160usd. Postovne z HC na prkotiny je mensie ako u nas./5Eur minimum, z ciech 10eur, ac-rc z hongkongu aj len 3usd/
Raz mi dosla nefunkcna nabijacka z HC, reklamoval som mailom, poslal naspet a za 6-tyzdnov som mal novu.
Isteze sa moze nieco stratit, baliky ma poistene odosielatel, da sa to reklamovat, ked to zasiela "registered", len to dlho trva. Ide hlavne o to, kupovat od overenych predajcov. Zoznam je v sekcii "ostatni". Nekupujem vsetko zvonku, ale vecsinu, a len to, co je vyrazne lacnejsie.
Vsetko doslo, take ako na obrazku. Objednavky od 10 do 160usd. Postovne z HC na prkotiny je mensie ako u nas./5Eur minimum, z ciech 10eur, ac-rc z hongkongu aj len 3usd/
Raz mi dosla nefunkcna nabijacka z HC, reklamoval som mailom, poslal naspet a za 6-tyzdnov som mal novu.
Isteze sa moze nieco stratit, baliky ma poistene odosielatel, da sa to reklamovat, ked to zasiela "registered", len to dlho trva. Ide hlavne o to, kupovat od overenych predajcov. Zoznam je v sekcii "ostatni". Nekupujem vsetko zvonku, ale vecsinu, a len to, co je vyrazne lacnejsie.
No ja to asi spravim tak ze kupim origos 450ku super combo a k tomu draka HK pro s beltom a za kybel modrych serv za 3 dolace. Gyro , regl, motor a vrtulkove servo hodim do HKcka original align. Teda predpodkladam ze pad si vacsinou odnesie drak a serva cykliky. Znicit motor gyro a podobne asi vyzaduje viac umu, alebo nie?
- Screwball671
marek_K píše:No ja to asi spravim tak ze kupim origos 450ku super combo a k tomu draka HK pro s beltom a za kybel modrych serv za 3 dolace. Gyro , regl, motor a vrtulkove servo hodim do HKcka original align. Teda predpodkladam ze pad si vacsinou odnesie drak a serva cykliky. Znicit motor gyro a podobne asi vyzaduje viac umu, alebo nie?
Jo, máš docela zdravý přístup. Dělal jsem to HK v nejlevnější plastové verzi pro kamaráda a na začátek to úplně stačí, až to rozmydlíš tak, že se to už nevyplatí opravovat, tak to přendej do Alignu. Jinak opravdu nejvíce odcházej serva, trubky, listy, hřídle, podvozky, padla.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Relax píše:Někdy od dubna dá česká pošta DPH na všechno včetně poštovného...
Ne Česká pošta nýbrž Celní správa, která je správcem DPH při dovozu zboží ze zemí mimo EU. Je to v souvislosti s novelizací zákona o DPH, která vstoupí v platnost 1. dubna 2011 a není to na všechno, ale pouze na zásilky jejichž cena bez poštovného bude přesahovat zákonem nově stanovený limit 22 Euro a v takovém případě se bude počítat DPH (v ČR aktuálně 20%) ze sumy cena zásilky + poštovné.
Inkasování dopravcem je jen jedna z možností platby DPH při dovozu. Dopravce ať už je to Česká pošta nebo nějaká spediční firma inkasuje platbu DPH při doručení a ty peníze dále předává na účet Celní správy. Další možnost je přímá platba ze svého účtu na účet Celní správy viz odkaz.
Jak správně zaplatit daň finančnímu a celnímu úřadu
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/dane-ucetnictvi/jak-spravne-platit-dan-financnimu-uradu/1000465/51946/
Pokud předpokládáš další objednávky do budoucna pak je vhodné si zaregistovat svůj email a k tomu stačí vyplnit žádost viz odkaz
http://www.cpost.cz/assets/nastroje/oznameni_o_prichodu_zasilek_z_ciziny.doc
a odeslat ji e-mailem na sklad.praha120@cpost.cz (ve formátu .doc nebo .pdf) a pak ti budou posílat emaily např. při požadavku na doplňující informace, které budou požadovat k zásilce celníci nebo při požadavku na platbu DPH. Mělo by to být rychlejší než když při požadavku na informace k zásilce posílají papírové oznámení přes Českou poštu. V tom požadavku obvykle požadují určení účelu dovozu tj. zda je zboží dováženo pro osobní potřebu nebo k dalšímu prodeji apod. a také výpis platby viz např. přeposlání emailu od PayPalu potvrzujícího platbu za tu zásilku.
Obecně platí, že celníci ani zdaleka všechno nestíhají. Takže i když je cena zásilky jdoucí ze země mimo EU vyšší než je limit a podle všech zákonných pravidel by na ni měli celnici stanovit DPH tak stejně není vůbec jisté zda taková zásilka projde a stanoví na ni celníci DPH nebo zda to propustí bez toho. To prostě není a patrně ani nikdy nebude jednoznačné. Kdyby sis objednal opakovaně úplně stejnou věc s úplně stejnou cenou přesahující limit klidně by se mohlo stávat, že občas by ti na takovou zásilku stanovili DPH a jindy ne i když by všechny ty zásilky byly naprosto stejné. Takže je to asi tak jako na kole štěstí a bude to tak i nadále. Na tom stávající novelizace nic nemění, protože na to množství zásilek prostě není a zřejmě ani nikdy nebude dost proclívacích úředníků, aby to stíhali.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
viz výše, takže čím více se bude objednávat, tím větší zahlcení se způsobí a tudíž se docílí vyšší pravděpodobnosti bezcelního průchodu.
Nebo třeba když při úsporách oslabí policie tak naopak posílí o tyhle lidi celníky, což si myslim že není pravděpodobné.
A do třetice je zboží, které prostě nakupuju u lokálních distributorů, ať už kvůli záruce, nebo prostě proto že i tito podporují naopak nás.
Nebo třeba když při úsporách oslabí policie tak naopak posílí o tyhle lidi celníky, což si myslim že není pravděpodobné.
A do třetice je zboží, které prostě nakupuju u lokálních distributorů, ať už kvůli záruce, nebo prostě proto že i tito podporují naopak nás.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Ahoj, potřeboval bych radu. Koupil jsem vrtulník Walkera v200d01 a doslova trpím při zkoušení s ním letět. Mám zkušenosti s koaxiálem. Prosím jak mám začít s tímto vrtulníkem trénovat? Co jsem zatím zkoušel tak jsem asi odrovnal hlavní ozubené kolo a mám z toho strach je to dost složité i jen ho udržet na místě...
MartasZLA píše:Ahoj, potřeboval bych radu. Koupil jsem vrtulník <a> WALKERA</a> v200d01 a doslova trpím při zkoušení s ním letět. Mám zkušenosti s koaxiálem. Prosím jak mám začít s tímto vrtulníkem trénovat? Co jsem zatím zkoušel tak jsem asi odrovnal hlavní ozubené kolo a mám z toho strach je to dost složité i jen ho udržet na místě...
Jediné možné rady:
- Napřed dej pár desítek hodin na simu.
- Pak dej Walkeru nekomu zkušenému ke kontrole a seřízení, což asi nebude tak snadné. Málo kdo se totiž do Walkery pustí, je to poměrně vyplýtvaná anergie bez trvalejšího výsledku.
- Pozdě ale přece: S Walkerami si raději nic nezačínej, nestojí to za ty potíže.
Mám AeroFly Professional Deluxe a Flight Model Simulator ale nemůžu to seštelovat aby to fungovalo. Ve windows mi to ovladač vpohodě našlo a nainstalovalo. Prosím nevíte d tom FMS jak nastavit kanály tak aby to bylo v Modu 2 a jak zkalibovat? Dělám vše podle návodu co tam je u toho psaný ale ne a ne aby to správně fungovalo.