Podvodník nabízející různé nářadí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
zdravím, vypadá to že má snahu to vracet a mě konkrétně slíbil, že budu mít peníze začátkem příštího týdne zpátky na účtu, takže si myslím, že není úplně nutné zde vystavovat jeho adresu. Stejně těm co dluží tak jí určitě už mají dávno poznamenanou. A s tím, že takhle okrádá lidi už několik let nesouhlasím není pro to nikde ani jeden důkaz. Před pár měsíci se evidentně namočil do problémů a určitě si z toho vezme zkušenost.
- KarelSkala
KarelSkala píše:corona píše:Sice s ním nic nemám, ale viset už tu měl...
Michal Šubert
Pavlovova 1509
592 31 Nové Město na Moravě
subertm@seznam.cz
Každý kdo nesouhlasíte s tím, aby obíral další lidi si tuto adresu poznamenejte a šiřte ji dál ať má dotyčný stále menší a menší šance.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Salaman píše:zdravím, vypadá to že má snahu to vracet a mě konkrétně slíbil, že budu mít peníze začátkem příštího týdne zpátky na účtu, takže si myslím, že není úplně nutné zde vystavovat jeho adresu. Stejně těm co dluží tak jí určitě už mají dávno poznamenanou. A s tím, že takhle okrádá lidi už několik let nesouhlasím není pro to nikde ani jeden důkaz. Před pár měsíci se evidentně namočil do problémů a určitě si z toho vezme zkušenost.
Nebyl jsi první,kdo sem jeho adresu pověsil?? Takhle bude mít mnohem větší motivaci ty prachy vracet,si myslim..
Pavel Bartoš
mysak123 píše:Zdravím.Chci se vyjádřit k celé vzniklé situaci.S půjčováním dalších a dalších peněz jsem skončil.Hodlám celou situaci řešit tím způsobem, že peníze začnu vracet příští týden.Udělal jsem si seznam pohledávek a postupně budu podle tohoto seznamu vracet platby na vaše bankovní účty.
Nejdříve přijde na řadu: Qwerty, Billy Bob Bean, Salamon ,poté budu vyplácet další.Jsem si plně vědom do jaké situace jsem se dostal, ale chci to nějak vyřešit.Prosím o podporu z vaší strany.Děkuji.
Já ti dám podporu
Naivko!Salaman píše:zdravím, vypadá to že má snahu to vracet a mě konkrétně slíbil, že budu mít peníze začátkem příštího týdne zpátky na účtu, takže si myslím, že není úplně nutné zde vystavovat jeho adresu. Stejně těm co dluží tak jí určitě už mají dávno poznamenanou. A s tím, že takhle okrádá lidi už několik let nesouhlasím není pro to nikde ani jeden důkaz. Před pár měsíci se evidentně namočil do problémů a určitě si z toho vezme zkušenost.
Salaman píše:zdravím, vypadá to že má snahu to vracet a mě konkrétně slíbil, že budu mít peníze začátkem příštího týdne zpátky na účtu, takže si myslím, že není úplně nutné zde vystavovat jeho adresu. Stejně těm co dluží tak jí určitě už mají dávno poznamenanou. A s tím, že takhle okrádá lidi už několik let nesouhlasím není pro to nikde ani jeden důkaz. Před pár měsíci se evidentně namočil do problémů a určitě si z toho vezme zkušenost.
jo tohle zní hodně podezřele
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Zdravím, už jsem naprosto přesvědčen, že vám všem dluh dříve nebo později splatí a stojím si za svým předešlým příspěvkem, kdyby jste s ním chvilku komunikovali, tak vám musí dojít, že naivka nejsem. Dneska mi přišlo na bankovní účet celých 1300Kč, které mi dlužil a ještě mi slíbil, že zdarma pošle plotr: Minigraf Aritma 507 na kreslení plošných spojů jako formu omluvy. Takže bych vás chtěl všechny ujistit, že mu můžete důvěřovat.

Poslyš, panáčku, tohle už moc zavání blamáží.Salaman píše:Zdravím, už jsem naprosto přesvědčen, že vám všem dluh dříve nebo později splatí a stojím si za svým předešlým příspěvkem, kdyby jste s ním chvilku komunikovali, tak vám musí dojít, že naivka nejsem. Dneska mi přišlo na bankovní účet celých 1300Kč, které mi dlužil a ještě mi slíbil, že zdarma pošle plotr: Minigraf Aritma 507 na kreslení plošných spojů jako formu omluvy. Takže bych vás chtěl všechny ujistit, že mu můžete důvěřovat.
Skoro jako kdyby profil "Salaman" nepatřil Honzovi, ale Michalovi....
Mimochodem:
http://inzerce.maxibazar.cz/show.php?ftxt=%C5%A1ubert
No, když se podívám na Salamana a najdu si všechny jeho příspěvky, jejich počet je minámální - pouze 4, slovy čtyři, tak všechny se týkají právě tohoto tématu a podvodníkovi s vercajkem. Obsah víceméně stranící tomu šizuňkovi (spíš více, než méně
). Shoda pouze náhodná? Nebo se to dá vysvětlit (rozumně) i jinak?
Hitec Aurora 9X